yemek işini nasılmı idare edeceksiniz ? tıpkı biz çalışan bayanlar gibi...akşam herkes yarınki yemeğini hazırlayıp dolaba koyacak..
canım sanırım konu sahibi onlara yaptıgı yemekten bahsediyor:S kendine yamak yapması onun için problem degil de kaynanasına falan yemek yapması dert..yani ben oyle anladım...
iki keredir soruyorum cevap alamadım ..eşin bu duruma ne diyor..seni düşünmüyormu bu hallerini görünce acımıyormu ?
bir çare düşünmüyormu ? neticede en etkili olacak kişi eşin..sen ne dersen de
Burada önemli olan senin eşinin bu konulara nasıl baktığı?
Oturup bu düşüncelerini hiç eşin ile paylaştın mı?
Ailesi ve senin aranda nasıl bir denge kurduğu da önemli, buradan anlaşıldığı üzere sağlıklı bir denge kuramıyor.
Fakat sizin için çözüm oturduğunuz daireden çıkıp, farklı bir dairede oturmanız.
Başka yolu yok...
ben kafasını çok şişirdim zamanında o da bana çalışmaya başlayınca düzelecek merak etme diyor okulum bu yaz bitti inşallah düzelir ama busefer de ben öğretmen olduğum için işten erken geleceğim ya gene 2 kap fazla yapsan nolur durumunda kalacağım diye düşünüyorum. offfffff
konu sahibi arkadaş eğer öyleyse
kaynananda bi zahmet yemeklerini kendi yapsın..ohh rahatlığa bak...resmen bedavaya hizmetçi çalıştırıyorlar...
1 ay içinde kısmetse başlayacağım zaten çalışmaya ama ozaman da kaynanam benden geç geelcek yemek işi çözülmeyecek gibi gelior bunu uygyn dille nasıl anlatmalı yada altyapıyı nasıl hazırlamalı
yemek yapmayı geçtim , bacağı kırılan genç kaynına bakmak da ne oluyor? ayıp bir şey, gencecik erkek nihayetinde. eşin buna nasıl izin veriyor? üstelik annesi akşam 6 da gelecek, ama hastaneye gece yarısı gelecek. bu ne rahatlık? kesinlikle kendini kullandırıyorsun. bunlar sen gelmeden önce nasıl idare ediyorlarmış?
kaynım kardeşim gibbidir yıllardır tanışıyoruz küçüktü biz çıkarken yani eşim de sorun yapmadı ben sağlık sözkonusu olunca bi çalışmayan benim diye koştum kaynanam gece yarısı 1 saatliğine geldi ama sorsan çok sever üzülür. hastahanede hasta yakınları şok oldu kaynım deyince nişanlım kardeşim sanmışlar. aayy sorma hastanede bi yaygaracılardıi ki rezil olmamak için onları geri planda bırakıp ben hallettim her işi evrak vs eşim de işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?