aile apartmanına gelin gelmek

(yorumları okumadım)
canım ya hamile kal, düşük tehlikem var deyip yatış izni al,
ya da çalışmalısın.
tek çözüm bu ikisi

canım sen insaflı ve vicdanlı davranmışsın da ondan olmuş. aslında konuşmakla doğru olanı yapmışsın diye düşünüyorum. yavaş yavaş elini çek derim. aniden değil de, alıştıra alıştıra. zaten eşin de sana hak vermiş.aman aile apartmanında oturunca işte böyle yüz göz olunuyor, melek gibi dahi olsalar muhakkak bir problem oluyor. ben sırf bunu yaşamayayım diye evlenmeden önce tayin istedim:)

sen başta hatayı yapmışsın aynı apartmanı oturmayı kabul etmişsin.aynı yerde oturduğu sürece bu problemlerin bitmez.evini ayıracaksın başka yere taşınacaksın kendi halinizde olacaksınız başkada çözümü yok malasef.Allah yardımcınız olsun inşallah....

ne münasebet canım kaynananız size güvenerek mi çalışıyor. madem beceremiyor çalışmasın. SANA MI VERİYOR ÇALIŞTIĞINI. oh ne ala. benim kaynanam alt katımda oturuyor ve ben iş çıkışı yemin ederim kendim yapıyorum yemeğimi ve hamileyim...yoruluyorum annen arada yemek verse olmazmı dedim ? Eşim de bana birgün dediki hiç unutmuyorum anneme mi güvenip çalışıyorsun? ANNESİNE KIYAMADI. Bende paşa paşa yemeğimi yapıyorum. arada bi tabak yemek veriyolar o da sarma falan ilginç yemek olursa....

Ayni apartmanda oturmayi kabul etmekle bastan hata yapmissin gibime geldi. Boyle olacagi cok belli birsey..evlendikten sonra hersey degisiyor cunku…evin barkin ayri olsaydi ne birlikte yemek gibi bir derdiniz olurdu ne de bu tarz dertlerin olurdu. Kaldiki buyuk kayinvalideye bakmak senin gorevin degil, hele hele kayinini tuvalete kadar goturmek??? Kendini bastan fazla ezdirmissin gibime geldi, iyilik yap denize at derler ya…gunumuzde yanlis bir dusunce..bunu yapmaya calisirsan enayi yerine konulursun, goruldugu uzre.

Gidip baska bir yerde oturun derim, azicik asim kaygisiz basim. Esini ikna edemezsen eger…Arkadaslarin dedigi gibi sende gir bi ise calis, o zaman sartlar esit olur nasilsa..ilk basta calismanada laf ederler muhtemelen, ama zamanla alisirlar…boylece iki evede yemek yapmak zorunda kalmazsin.

Bende kızlarla aynı fikirdeyim; ya evini değiştirmelisin ya da iş bulmalısın...Eşin evi taşımaya yanaşmayabilir ama iş bulursan yemekten vs. yırtarsın; hemde para biriktirirsin.

Ya konuyu okuyunca düşündüm çalışmayanların çalışanlara yemek yapması mı gerekiyor diye?
Öyle olsaydı ben yaşardım heralde.
Ne kayınvalidem, ne görümcelerim ne de eltilerim çalışıyor. Çok yakın olmasakta aynı ilçede oturuyoruz.
Bırak öyle tencere tencere yemek, daha hiç birisi bir yumurta kırıp çağırmadılar. Ben ise 7 senedir çok yoğun çalışan biriyim.
Ramazanda bile bir iftara çağırmadılar; o kadar yani...

Bir böyle insanlar var birde sizin gibiler.
Gerçekten çok iyi insanmışsınız. Ama bundan sonra hiç birini yapmayın; çalışmaya başlasanızda başlamasanızda.
Çünkü böyle bir sorumluluğunuz yok kocanıza bakıyorsanız ne ala.

eşin kılını kıpırdakmadıkca değiştiremezsin ya sen kötü gelin olursun yap ne olucak elinemi yapışır der en iyisi ilk etapda işe başla sonra ev al kiraya çık çekemem bunları de esinin gözünü aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…