- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Ozledim diyip aylarca gelip kalma durumlari olabiliyor bu seferEn iyisi uzaklara gitmek. Keşke kocanızı da alıp upppuzaklara gidebilseniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozledim diyip aylarca gelip kalma durumlari olabiliyor bu seferEn iyisi uzaklara gitmek. Keşke kocanızı da alıp upppuzaklara gidebilseniz
Amin canım. Zaten bu direkt söylemeden oğluma istedigimi yaptırırım diye bir kv sanatı var. Bizdede aynı durum olurdu. Kv arar şunu istiyorum demez ama ben Onlar konuşurken eşime ne yaptırmaya çalıştığını anlardim.Haklısın .bi de benim k.validem yapar ama yaptığı yada söylediği şeyi alttan alta kabul ettirir eşim bazen yönlendirildigini bile anlamiyor maalesef. Çocuk hayatimizi zorlastirir kavga sebeplerini arttirirsa bu çocuğa da haksızlık olur o yüzden hakkımda hayırlısı olsun
Aslında şöyle yapabilirsin bak; madem esin annesine düşkün. Annesini gozlemle bakalım. Annesinin yaptığı şeyleri sen daha kadınsı bir biçimde yap. Bu arada aileni ikna et gelsinler her plana onları da dahil et. Bak bakalim ne oluyor?Yok anlamıyorum zaten doğru şeyler yazmışsın
Amin canım. Zaten bu direkt söylemeden oğluma istedigimi yaptırırım diye bir kv sanatı var. Bizdede aynı durum olurdu. Kv arar şunu istiyorum demez ama ben Onlar konuşurken eşime ne yaptırmaya çalıştığını anlardim.
Senin olursa tek kurtuluşun bu durumdan eşin gibi olacaksın. O kapıdan anasına gidiyor ise sen bacadan anana gideceksin. Gercekten kendi kendime mutlu olabilirim ihtiyacım yok ona diyeceksin. Gezecek tozacak kendine hobi edinecek ki kurslara gidiyor muş sun. Bende işe yaradı canım. Yaş30 oldu aklım başıma geldi. Ben degistim eşim değişti.
Evet ana rahminden çıkmış ama ana sözünden çıkmamış erkeklerle uğraşmak zorOf şu anasından kopamayan erkekler evlenmesin nolur yabıktım yeminle bıktım..
Ilerde atasözü olarak tarihe gecer bu cümle harikaEvet ana rahminden çıkmış ama ana sözünden çıkmamış erkeklerle uğraşmak zor
Duygularımı by cümle ile anlatabildim :) eşimi böyle tanimlayabildim galibaIlerde atasözü olarak tarihe gecer bu cümle harika![]()
Evet kiz annelerinin geneli böyle huzurlari kacmasin başbaşa kalsinlar diye kendilerini çekerler erkek anneleri de oglumun evi tabi girip çıkacağım oğlumun arabasi tabi binecegim oglumun parasi tabi harcayacagim mantığı ile yaklasirlarAslında senin annende her gün gelse eşin dengeyi bulur ama genelde kız anneleri bunu abartmıyor erkek anneleri gibi aslında hak ediyorlar inadına kız anneleri her gün kızının evine gidecek şçyle 2 üç ay kalacak görür o damat anne neymiş evlilik hayatı nasıl mış yapana yapacaksın aslında , niye böyle bu erkek anneleri gelim kızı kıskandıklarından herhalde
Ne zaman sesimi çıkarsam eşim beni bin kat pişman etti . Bende git gide sessizliği seçtim biliyorum doğru bi tutum deil beni mutsuz eden bi sessizlik bu ama bu kadar anneci bi adama annesi ile ilgili bişeyler söyleyince direk ne olursa olsun hakaret olarak görüyor. Eşime oturalim konuşalım dedigim zaman sonu tartışma oluyor yoruldum bu tutumundan. Eşime bazi şeyleri hiç alakasi olmayan bi zamanda satir aralarinda söylemek gerekiyor onun dışında yanlış anliyor herseyi. Kayinvalidem ben gelinimle iyi anlasiyorum hiç biseylerine karışmıyorum anlayışlı kaynanayim modunda hareketlerinin farkında değil.onlara sık gitmemem kendi aramadigi sürece cagirmamam (bunun sebebi ne yaparsam gorevim haline getiriyor ve rutine bindiriyor) aksamlari eşimle onlara gitmememiz onu geriyor biliyorum. O da çareyi bi yerlere gitmeye çalışma çabalarında buldu.yemege gidelim oraya gidelim sinemaya benimle de gidelim gibi. Ne yapsam pişman ediyor kadın eşimde duygusallikla onu memnun etmeye çalışıyor.Canım neden bu kadar sessizsin? Senin konularında hep bi kabullenmek zorunda kalmışsın ama memnun değilsin durumu var. Kabullenmesen aslında bunların hiç birini yaşamayacaksın belkide. Birazcık sesin çıkmalı.
Öncelikle birçok arkadaşın da dediği gibi onun annesini dahil ettiği herşeye sen de anneni dahil etmelisin. Gerekirse bu konuyu ailenle konuş ve rica et (yakın değiliz her zaman gelemiyorlar dediğin için bunu söyledim). Bunu yaparken hiç renk verme. Eşinin gelip bunu seninle konuşmasını bekle. Ardından madem öyle bundan sonra planlarımızı başbaşa yapalım vs gibi konuş. İnşaallah anlar.
Bu yol da işe yaramazsa artık rahatsızlığını sesli olarak dile getir canım. Senin hayatında herkes hayatından memnun bir tek sen değilsin. Bunu böyle sürdürmek zorunda değilsin. Güzellikle ya da zorla çizmelisin sınırları bir şekilde
Çocuğu her derde deva görsem kapi kapi gezer tedavi olurdum sirf bazi anlaşmazlıklar yüzünden tedavimi erteledim halende tedavi olmuyorum.acaba bu aileye fazlaca dönük tavrin nedeni bizim tam bi aile olamamiz mi bunu merak ettim ses Çıkarma, kavga konusunda haklısın bazen tozu dumana katmak gerekiyor bunu da yaptigim oldu ama eşim annesi ile ilgili bi konu olunca on kat hassas oluyor ne olsa hakli görüyor.Ayy bayilacagim. Herseyide cocuga baglamayin ya. Cocuk olunca aile içinde sayginliginiz artıp, rutbrniz mi yukseliyor arkadaş? Ne cocukmuş her derde deva yap bitane butun problemler cozulsun. 5 tane yap kırmızı halı sersinler önüne, marifet. Sen kendi kendini savunmasini bilmiyorsan cocuuuk napsın sana? Ödünüz kopuyor kocaya laf söylemeye "aman kavga ederiz" diye...
Oturduğun yerden miymiy olmuyormuş valla herşey yeri geldigi zaman susucaksın sabredeceksin, ama bazende ortaligi karistiracaksın.
Ben esime bir konuda rahatsiz oldugumu dile getirdigimde esimin buna cozum bulacagini biliyorsam sinirlensemde fazla ses yapmam. Amma eşimde derdime çare olmuyorsa bu sefer ben kendimi savunurum. Sesim iyi cikar yani. Korkmayin su adamlardan ya. Yaptigi normal sanki. Hakliyken susma
Evet bazen iyi bisey söyleyince bile yanlış anlaşılıyor insan ne yapacağını bilemiyorBen artik iyi bisey bile soylesem esim direk savunmaya geciyor biraz once yine annesine kostu gitti ugrasamicam artik