Aile baglari

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2 yildir cok guzel bir iliskim var. buyuk fedakarliklar yapmis,benim kaprislerimi cekmis daha buyuk toplasan 2 tartismamiz olmustur.uzaktan yurutmemize ragmen..
Sorum su
beni sormuyor mu annen diyorum bizde konusulmaz diyor.kasimda istemeye gidecez demisti biri cikip dememis ki oglum noldu o is ?

Benimki de fazla gururlu baskasi olsa sirnasirr

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaaann ailesi uzak olsun daha iyi. Sizin etlinize sütlünüze de karışmazlar. Siz de eğitimlisiniz, yaparsınız elbet bi şeyler. Uzak dursunlar daha iyi. . Her şey iç içe ailelerde de laçka oluyor, daha kötü oluyor. Ne güzel ne sizin onlara minnetiniz olur ne de onların sizden beklentisi.

Boylede dusunki seni bile merak etmiyorlar ilerde coluk cocuk olcak her zaman benim ailem mi kosacak diyorum uzuluyorum bilmiyorum ama hani derler ya evlenirken aile de aliyosun..isterdim ki samimi kocaman bi aile olsun ama filmlerde sanirim :)

Boylede dusunki seni bile merak etmiyorlar ilerde coluk cocuk olcak her zaman benim ailem mi kosacak diyorum uzuluyorum bilmiyorum ama hani derler ya evlenirken aile de aliyosun..isterdim ki samimi kocaman bi aile olsun ama filmlerde sanirim :)

Ben yine de fikirlerimde aynıyım. Aynı şeyleri düşünüyorum. Nerde çokluk orda kötülük :) Boşver kaynana, kayınpeder, görümce derdin olmayacak işte. Herkesi kendine göre idare etmek çok zor. Biri sorun olmasa diğeri dert olur. Bence çöpsüz üzüm her zaman iyidir :)

sevgiline tüm gerçekleri göster o zaman. para falan vermesin kendini sevmeyen insanlara

Sizin aileniz ve siz erkek tarafının yapması gereken şeyleri yapmak zorunda kalabilirsiniz, aileniz sizle ve çocuklarınızla çok ilgilenmek durumunda kalabilir.. Bunlar bence sorun olmayan şeyler hatta ailemi daha sık göreceğim, daha yakın olacağım diye sevinirdim bile
Siz ve aileniz için de sorun yoksa ne âlâ.. Allah başka dert vermesin

sevgiline tüm gerçekleri göster o zaman. para falan vermesin kendini sevmeyen insanlara
Para verdigi insan anne ve babasinin tipki kendine oldgu gibi sahip cikmadigi ablasi.. kotu durumdayken ne diyebilirsin ki cani..

çöpsüz üzüm inşallah sonradan da uzak olurlar ... yolun açık olsun :)

İşte diyorum ama konu sahibi hanımefendi her şeyin güllük gülistanlık olacağını düşünüyor :) Öyle olmuyor işte maalesef. Büyük ve mutlu aile ve özellikle eş ailesi ile filmlerde evet :) Ki benim onlarla sorunum olmadığı halde bu şekilde düşünüyorum. . Sen hesap et artık gerisini.

Aslinda babamin erkek evlada ozlemi var ama bu sahipsz mi diye cikista yapabilir ki umarim yapmaz :)) onun disinda her seyi iki basimiza yapacak olmak cok zor hatta cogu yuk onda bin lira gelirle neye ne kadr destek olabilirim bilmiyorum

Ben sizi anladim ve illaki vardir bir bildiginiz zaten o nedenle icimi doktum tesekkurler :)

Aslinda babamin erkek evlada ozlemi var ama bu sahipsz mi diye cikista yapabilir ki umarim yapmaz :)) onun disinda her seyi iki basimiza yapacak olmak cok zor hatta cogu yuk onda bin lira gelirle neye ne kadr destek olabilirim bilmiyorum

Biz de şu an eşimle ödüyoruz her şeyimizi. Hala da ailesi bizden bi şeyler bekliyor. Sinir oluyorum. Siz de yaparsınız merak etmeyin.

Ekonomik durum her zaman iyi ve ya kötü devam etmeyecektir malumunuz, ne kadar kazanırsanız o kadar yersiniz zaten müstakbel eşinizin eğitimi işi iyi görünüyo siz de ben gibi devlet babadan vazgeçip belki özelleri düşünebilirsiniz :) özellikle büyük şehirlerde özel okullarda çalışıp devlette başlayamadığına şükreden çok öğretmen var :)
Benim eşim de tek başına halletti evlilikle ilgili tüm yapılacakları. Babamların düşüncesine göre aile erkek çocuğu için her şeyi yapar, evini kurar ve çocuğunun tüm maddi yükünü omuzlar evlendiği güne kadar.. gerekirse evlendikten sonra da.. O yüzden eşimin tek başına çabalaması onları çok şaşırttı çok kızdıkları nokta oldu başta ama sonra taktir ettiler o kızgınlıkları gitti yerine güven geldi eşime karşı.. Şimdi bi konu olduğunda eşimden bahsederken o yapar, o halleder diye konuşuyolar ve bu beni çok mutlu ediyo :)
uzun yazmışım bu arada yani zorluklar illa ki olacak o ve ya bu şekilde.. Tatlıya bağlanmayacak derecede değilse mücadele etmeli bence her konuda :)

Cok iyi geldi bana yorumunuz.umarim bizde boyle guzel oluruz benim isimde ozele kaldi zaten bunu anlatmakta zor yanyana oldugumuzda farkli olacaktir zaten

Cok iyi geldi bana yorumunuz.umarim bizde boyle guzel oluruz benim isimde ozele kaldi zaten bunu anlatmakta zor yanyana oldugumuzda farkli olacaktir zaten
İnşaallah güzel günler görürsünüz :)
Her zaman maddi manevi bi şekilde sıkıntı yaşar insan varsın çektiğiniz zorluk ekonomik olsun ve ya çevrenizde az insan olsun vs. vs. v.s
Allah huzur ve sağlık versin eğer sevgi varsa (gerçek sevgi) şükretmek gerek.. Arada hayat zorlasa da bu benim hayat felsefemdir ve zor zamanlarda kendi kendime tekrar ederim :)

Ben kotu bir sey diye dusunurken
yaa çocuk aileyi götürebilecek bir yapıya sahipse gerisi gelir ailenin çok armamaıs birşey değiştirmez mühim olan o çocuk o aileyle birlikteyken şefkat almış mı? ya da kedisi şefkatli mi ne bileyim aileden aldığı kötü bi-r huy var mı kadın tartaklamak dövmek v.s. laf sokmak iligsizlik ... yoksa kv nin uzak tutulduğu eş candır annenin arama sıklığına falan çok kafayı takma velhâsıl.... bu adamla aile olabilir misin ona bak sevgiler

bu ülkeyi busaçma aşiretli yok villalı bilmemneli diziler bu hale getiriyor zaten.... reyting için desen de ne fayda ama neyse konu sahibi o tayfadan değil kanımca, kendisi benim kızkenki (ben kızken ) halim gibi iyi niyetli ve idaelist şu anda.... sorunun cevabını bulunca da rahatlayacaktır kanımca inşaalalh Allah yolunu açık etsin

Kimse cok iyi taninamaz belki ama dedigim gibi sefi garson cocuga bagirdi diye restoranti terkedecek kadr vicdanli biri arkdslari ilk bana benim arkdsm vicdanlidir demisti daha sesi yukseelmemistir umarim oyle devam eder :) her seyin hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…