- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Canım siz nisanlanip evlenince kıymete biner sevgilin. Her gün aranip durursunuz. Bence boyle olursa daha iyi. Her an her seye karışan bi kv dense25 yasindayim ve 2 yildir cok guzel bir iliskim var. buyuk fedakarliklar yapmis,benim kaprislerimi cekmis daha buyuk toplasan 2 tartismamiz olmustur.uzaktan yurutmemize ragmen..ben atanamamis bi ogretmenim ve bransimin atamasi cok az.erkek arkadasim cok guzel bi universiteden mezun iside ozelde iyi.bende ona yardimci olmak istiyorum fakat su sartlarda atanmam zor.cunku benim ortamim ve sorunlarimda el vermiyor suan.kizlar size
Sorum su
sanirim evlenme teklifi alacagim bu yakinlarda.fakat hem hayat sartlari hemde ailesinin uzak tavri tediirgin ediyor.1 yildir annesi evine 1 kez geldi... haftada 1 ariyor sanki bu cocuk evlatlik yanindaki oglu ve gelini dunyada tek.ablasi evlenip ayrilmis baskasiyla evlenmis suan durumu kotu bizimki ona kredi cekiyor faturalari oduyor..soyleyin sizinkilere diyorum bosver diyor.bana ben seni annemden cok sevdim dedi bir gun cok sasirdim.o sicakligi sevkati bulamamis.bu durum beni hayli geriyor.baglari cok kopuk iyi mi kotu mu bilmiyorum.beni sormuyor mu annen diyorum bizde konusulmaz diyor.kasimda istemeye gidecez demisti biri cikip dememis ki oglum noldu o is ?
Benimki de fazla gururlu baskasi olsa sirnasir araba al der ev al der.turkiye derecesi yapmis cogu sartlari eline verilmisken kiymet bilmeyen insanlarin yaninda desteksiz basari yakalamis cocuklari var fakat dis kapinin dis mandaliymis gibi davraniyorlar.
O da her seyi yaparim kendim,konusturmam diyo..diyo ama derken her seyden korkuyo..bende tek cocugum bu durumlara o kadar sasiriyorum ki.hata suc kimde bazen dusunuyorum.Babadir annedir diyorum hep hic kotu konusturmuyorum ama evlenirken neler olacak ya da sonra bilmiyorum ? Sizce nasil bir yol izlemeliyim akil verin bana simdiden tesekkur ederim
Sorun cikartacak bir.durum gorse belki ama anneden bir sey gormeyince o sevgiyi bana harciyo ya da bende ariyo bugune kadar ters bir hareketinide gormedim yemegini bile yapar yer :)) ama hayat tabiki sorunlar olacakta bence ailesyle vakit gecirms birey daha cok annesini ariyo esinde o daha sorunİlk uyelik mesajim
Ben bir erkegin annesinden yeteri kadar sevgi sefkat gormemesinin evlenecegi kadina sorunlar cikaracaginin kanisindayim.
Sen bi evlende gör arkadaşım o sahip çıkmayan anneyi babayı benim eşim doğu görevindeyken annesini haftada bir falan arardı tabi o zaman sevgiliyiz aa neden anneni aramıyosun ara bekler diye akıl verirdim ben bi evlendim anne kıymete bindi bigün aramasa ertesi gün arıyo annesi ne yapıyosunuz hiç aramıyosunda diye iyce düşün :)
Uzmanlar anneye saygili ve yakin olan erkegin esinede saygili ve deger verdigini soyluyor.Ona gore secimlerinizi yapin diyor,sizde gozlemleyin, annesindeki doyamadigi sevgiyi siz dolduramassiniz cunku siz essiniz.insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur ve mutlu evliliginiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?