Aile baglari

Aile bağları güçlü olsa sorun olmasa da sorun :) Adam kendisine sahip çıkmayan ailesine yardım ediyor daha ne olsun, gerisi onu ilgilendirir. Siz mutluluğunuza bakın o her şeyi düşünmüştür.

Bence aile işlerine karışma zamanla oda gerçekleri görecek , durup dururken kötüye adın çıkmasın , herkes yaptığı hareketin bedelini öder

İlk uyelik mesajim
Ben bir erkegin annesinden yeteri kadar sevgi sefkat gormemesinin evlenecegi kadina sorunlar cikaracaginin kanisindayim.

Bence işini halletmeden evlenme ailesine yaptığı maddi yardımlarla ilgili gün gelcek söz hakkın olduğunu düşünceksin ve işin gücün elinde olsun ki laf söyleyebilesin bilmem anlatabildim mi.. özel sektöre başvurcan mecbur ataman olmuyorsa.. sevgilinle ilişkin iyiyse ailesini kafana takma bazı aileler öyle oluyor malesef ama o ailelerden harika çocuklar çıkabiliyor umarım sevgilin de öyledir

Sen bi evlende gör arkadaşım o sahip çıkmayan anneyi babayı benim eşim doğu görevindeyken annesini haftada bir falan arardı tabi o zaman sevgiliyiz aa neden anneni aramıyosun ara bekler diye akıl verirdim ben bi evlendim anne kıymete bindi bigün aramasa ertesi gün arıyo annesi ne yapıyosunuz hiç aramıyosunda diye iyce düşün :)

Benim esimin ailesi de boyle ya o kadar kopuklar ki ailece birbirlerinden birinden biri ölse 3 gun sonra haberleri olur herhalde :)

Evlendikten sonra da kopukluk devam ederse öksüz yetim bir kocayla evlenmiş gibi hissediyorsun

Maddi manevi hic bir destek bekleme ne mutlu gununuzde ne kotu gununuzde, kocamla biz birbirimize yeteriz uzuntumuzu de mutlulugumuzu da ikimiz paylasiriz yeter de :)

Evlenince kıymete biniyolar merak etme sen.

Sen evlenince para gondertmeyince ogullari kiymete biner.birden samimi olurlar unutma bu dediklerimi.tecrübe bu

Canım siz nisanlanip evlenince kıymete biner sevgilin. Her gün aranip durursunuz. Bence boyle olursa daha iyi. Her an her seye karışan bi kv dense

İlk uyelik mesajim
Ben bir erkegin annesinden yeteri kadar sevgi sefkat gormemesinin evlenecegi kadina sorunlar cikaracaginin kanisindayim.
Sorun cikartacak bir.durum gorse belki ama anneden bir sey gormeyince o sevgiyi bana harciyo ya da bende ariyo bugune kadar ters bir hareketinide gormedim yemegini bile yapar yer :)) ama hayat tabiki sorunlar olacakta bence ailesyle vakit gecirms birey daha cok annesini ariyo esinde o daha sorun

Valla pek zannetmiyorum ama ben yinede arayip sormasi taraftariyim zaten uzagimizda olcaklar bayramdan bayramada desteklerini eksik etmeseler iyi olacakti ustesinden nasil gelicez her seyin bilmiyorm

Uzmanlar anneye saygili ve yakin olan erkegin esinede saygili ve deger verdigini soyluyor.Ona gore secimlerinizi yapin diyor,sizde gozlemleyin, annesindeki doyamadigi sevgiyi siz dolduramassiniz cunku siz essiniz.insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur ve mutlu evliliginiz olur.

Saygisiz demedim ki soguklar dedim :) bir de ser de cerkezlik var adetler falan sogukluk girmis araya. annesine yakin olanda yeri geliyo annesinin lafiyla esine saygisizlk yapiyo tesekkr ederim herkes icin hayrlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…