- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Herkese iyi aksamlar özellikle ailesinden ayrı veya yalnız yasayan arkadaslara soruyorum tabi digerleride yazabilir. Ailenizle ve kardeşlerinizle ne kadar aralıklarla görüşüyorsunuz? Mesela ben annemleri hergün aramaya calisiyorum, çok yorgunsam ya da isim varsa iki güne bir ama erkek kardeşimle en son 10 gün önce haberleşmişiz. Kendisi evli. Telefonlastigimizda da konuşcak bir şey bulamıyoruz; sadece naber nasıl gidiyor çerçevesinde bes dakika falan süren bir görüşme. Bu durum normal mi? Siz kardeşlerinizle, özellikle evli olanlarla ne kadar sürede bir iletişim kuruyorsunuz? Bu durum beni biraz rahatsız etmeye başladı zaten birbirimizden uzak yasıyoruz bir de üstüne uzun süre görüsmüyoruz ama kan bağı olarak kardeşiz. Hepsini çok seviyorum iki elim kanda olsa mutlaka yardimlarina koşarım ama arkadas gibi olan kardeşlikleri gördügümde biz neden öyle olamadık diyorum. Siz ailenizle ve kardeşlerinizle nasilsiniz? Kardeslerimle baglarimi güclendirmeye calismalimiyim ama acikcasi eslerinden de çekiniyorum kız kardeşi niye bu kadar çok aramaya başladı derler diye..