Aile baskısı

Babasi alkolik
Babasi alkolik ve sorumluluk alabilecek bir yapida degil.nafaka cuzi 200 TL gibi bi rakam .henuz ilkolkula gitmiyor küçük daha.okula baslasa yanima alirim tekrar ve rahatlarim .

Sizin gibi kadınları gördükçe çok üzülüyorum. Hiçbir zaman anlayamadım böyle aileleri. Fazlasıyla serbest bir ailede yetiştim. Böyle şeyleri okudukça inanasım bile gelmiyor. Çevremde hiç yok çünkü. Eğitimle alakası olduğunu da düşünmüyorum bunun. Ne ilkokul mezunu anne babalar var hiç de baskıcı değil. Yöreyle alakalı bu bence. Nerelisiniz

Ben antalyalıyım ben de benzer Bi ailede büyüdüm. Ya yöre falan değil aslın da. Tamamen karakter meselesi. Babam çok boğucu bir insandı kısa kollu giyme önü acık şuran şöyle böyle hala konusur evleneli 8 yıl olmuş. Başını kapat artık vs ben ki başı kapatmayı bırak dini inancı olmayan Bi insanım. Ha babam da din için istemiyor eller ne der muhabbeti.
E benim babamın yetiştirdiği abim ve erkek kardeşim de tıpa tıp aynı model ne bekliyorsun? Vallahi gelinimize acıyorum.

Bence de yöreyle alakası yok. Bu forumda karadenizli ailelere gelin gidenlerin açtığı konuları okudum. Yok kp üstüme yürüdü yok kapansın dedi... biz böyle değiliz. S Sirine_4553 diplomanız var mı, nasıl bir işle meşgulsünüz, okul saatlerine uyma şansınız yok mu??

Bence var. Karadenizin de bir kısmı öyle zaten.

Ya istisnalar vardır tabi ama ben genel olarak konuşuyorum. Bazı şehirler çok tutucu ne yazık ki hala bir şeyleri aşamamış.

Ben 23 yaşındayım ailem baskıcıdır ama kararlarıma karışamazlar en sonunda kendi sözümü dinlettiririm kavga gürültüyle.
33 yaşında çocuğunuz varken bu kadar özgüvensiz olmayın , rest çekin.

Telefonum bozuldu diyip goruntulu konustugunuz programlari silin bi sure kafa dinlersiniz en azindan

Kesin iletişiminizi, ya da azaltın, her görüntülü aramalarına cevap vermek zorunda mısınız? İsteklerine uymak, 9 da eve girmek zorunda mısınız? Bırakın rezillik çıkarsınlar, bahaneyle tamamen uzaklaşırsınız.
Hiç öyle çocuğum var muhtacım falan demeyin isteyen binbir türlü yol bulur.
33 yaşında çocuklu bir insansınız yahu, yedi yaşında değilsiniz.
33.
Otuz üç.
OTUZ ÜÇ.
Yapmayın bunu kendinize.

Bence 2 yanlışı yapıyorsun sen anneni babanı yerden yere vuruyorsun ama evladının onların yanında olması çok yanlış yarında senin evlâdın seni karalayacak önve sen bunu düzelt , olan aslında o annesiz büyüyen çocuğa oluyor o çocukta üzüntülerini sama yansıtamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…