- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Babasi alkolik ve sorumluluk alabilecek bir yapida degil.nafaka cuzi 200 TL gibi bi rakam .henuz ilkolkula gitmiyor küçük daha.okula baslasa yanima alirim tekrar ve rahatlarim .Baba nafaka vermiyor mu ? pandemiden önce nasıldı süreç ? kaç yaşında çocuk öğlenci muhabbeti yaptığınıza göre ilkokula gidiyor , okullar artık tam gün mesainiz nasıl ? çocuğunuz şu an tam da sizin gibi büyüyor farkında mısınız ? bunu nasıl kabul edersiniz. çocuk ailede siz yalnız kimbilir hangi erkekle diyorlar . ailenin kafa yapısı bu.
Ben antalyalıyım ben de benzer Bi ailede büyüdüm. Ya yöre falan değil aslın da. Tamamen karakter meselesi. Babam çok boğucu bir insandı kısa kollu giyme önü acık şuran şöyle böyle hala konusur evleneli 8 yıl olmuş. Başını kapat artık vs ben ki başı kapatmayı bırak dini inancı olmayan Bi insanım. Ha babam da din için istemiyor eller ne der muhabbeti.Sizin gibi kadınları gördükçe çok üzülüyorum. Hiçbir zaman anlayamadım böyle aileleri. Fazlasıyla serbest bir ailede yetiştim. Böyle şeyleri okudukça inanasım bile gelmiyor. Çevremde hiç yok çünkü. Eğitimle alakası olduğunu da düşünmüyorum bunun. Ne ilkokul mezunu anne babalar var hiç de baskıcı değil. Yöreyle alakalı bu bence. Nerelisiniz
Maaşın ne durum da?Mesaim sabah 8.30 aksam 18.00
Bence de yöreyle alakası yok. Bu forumda karadenizli ailelere gelin gidenlerin açtığı konuları okudum. Yok kp üstüme yürüdü yok kapansın dedi... biz böyle değiliz. S Sirine_4553 diplomanız var mı, nasıl bir işle meşgulsünüz, okul saatlerine uyma şansınız yok mu??Sizin gibi kadınları gördükçe çok üzülüyorum. Hiçbir zaman anlayamadım böyle aileleri. Fazlasıyla serbest bir ailede yetiştim. Böyle şeyleri okudukça inanasım bile gelmiyor. Çevremde hiç yok çünkü. Eğitimle alakası olduğunu da düşünmüyorum bunun. Ne ilkokul mezunu anne babalar var hiç de baskıcı değil. Yöreyle alakalı bu bence. Nerelisiniz
Bence var. Karadenizin de bir kısmı öyle zaten.Bence de yöreyle alakası yok. Bu forumda karadenizli ailelere gelin gidenlerin açtığı konuları okudum. Yok kp üstüme yürüdü yok kapansın dedi... biz böyle değiliz. S Sirine_4553 diplomanız var mı, nasıl bir işle meşgulsünüz, okul saatlerine uyma şansınız yok mu??
Ya istisnalar vardır tabi ama ben genel olarak konuşuyorum. Bazı şehirler çok tutucu ne yazık ki hala bir şeyleri aşamamış.Ben antalyalıyım ben de benzer Bi ailede büyüdüm. Ya yöre falan değil aslın da. Tamamen karakter meselesi. Babam çok boğucu bir insandı kısa kollu giyme önü acık şuran şöyle böyle hala konusur evleneli 8 yıl olmuş. Başını kapat artık vs ben ki başı kapatmayı bırak dini inancı olmayan Bi insanım. Ha babam da din için istemiyor eller ne der muhabbeti.
E benim babamın yetiştirdiği abim ve erkek kardeşim de tıpa tıp aynı model ne bekliyorsun? Vallahi gelinimize acıyorum.
Hepsi olunca yöreyle alakası oluyor işte, bir kısmı olunca durum değişiyor.Bence var. Karadenizin de bir kısmı öyle zaten.
Telefonum bozuldu diyip goruntulu konustugunuz programlari silin bi sure kafa dinlersiniz en azindanMerhabalar
33 yaşındayım ailemden ayrı bir ilde çalışıyorum.oldum olası baskısı bunaltması sebebi ile babamla anlaşamam baskı yüzünden de kaçarak saçma sapan bir evlilik yaptım.ne ailesel sıkıntılarım da ne boşanma sürecimde hep yalnızdım.davamı bir başıma açtım bir başıma boşandım.
bir başıma ortak kirada eski eşimle oturduğum evden taşındım.
gidebilirdim onların yaşadığı eve ama boşandıktan sonra yıllar sonra
zor.iki gün tahammül edemiyorum gittiğimde evlerinde uyuyamıyorum bile eski yaşadığım olaylar baskı bağırtı hor görülme anları bilinçaltıma yerleşmiş.
onlarda çıkıp gelseydin yanımıza tek başına taşınmazdın vs açıklama yapıyorlar.
Manevi desteği geçiyorum maddi olarak da hiç sormazlar .
ortalama bir maaş alıyorum .ne yerim ne içerim neyle uçak bileti alır yanlarına giderim.
Ama çalışırken bir sıkıntım yok akşam eve geldiğimde başlıyorlar görüntülü aramaya yatana kadar ara ara arıyorlar kendime ayıracağım gram zamanım olmuyor.
kaçarak evlendiğim için 15 sene önceki olaydan dolayı bana güvensizler arkadaşlarım evime gelmek istemiyor gelsek sen telefonda annen den babandan fırsat bulamıyorsun diyorlar
Annem tolere edici bir yapıda değil .aksine babamı fitilliyor.
Hadi arkadaşlarımla çaya kahve ye çıkarken haber veriyorum max 9 da eve dönüyorum anında surat tavır hıı tamam şu bayanla mısın diye ima ettikleri için milletin içinde cafede orda burda görüntülü aramak zorunda kalıyorum.
insanlar benden bıktı.
Süreç malum kreş okullar çocuğum küçük onların yanında.o yüzden hakkımı savunma tartışma ortamına giremiyorum
velhasıl tartışsam bile bu sefer babam sinir hastası o zaman çalışma gel bir tabak yemek bizimle otur banane diyor olay şiddete dönüyor.akrabalarım şeytan zaten .onlara göre bi tabak yemek yemek bir çatı olay bense çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde kalmak istiyorum.bu yaşta evde mi oturayım.depresyona girdim .Annem şimdiden çoçupu öğlenci yazdıralım derdindeki gece boyu beni arayabilsinler.huzur vermesinler.Herkes iyi kötü tanışıp evleniyor karşıma doğru biri de çıkmadı ailem izin vermiyor gelemiyorum mu diyeyim
o kadar bunaldım ki.ne yapmalıyım şaşırdım kaldım.
bi akrabam bir anlayışlı annem yok annem hiç birman anlayışlı olmadı.
yanlarına giderim yaz sıcagında eşortmanla otururum deniz dibimizde baban var ayıp der denize ayağımı sokturmazlar .bir askılı atlet giymem bile mümkün değil.annem direk müdehale ediyor zaten çok bunaldım
3,500 TL CİVARI ama eski eşimden kalan kredim var .1000 lira kira krediler derken ancak geçiniyorumMaaşın ne durum da?
Yani iyi bile geciniyosun. Sakın gitme baba evine iletişimi de azalt3,500 TL CİVARI ama eski eşimden kalan kredim var .1000 lira kira krediler derken ancak geçiniyorum
bir de uçak masrafları vs ancak yetişiyorum.yol parası yemek vs derken .kılık kıyafet almayalı 3 yıldan fazla oldu.Yani iyi bile geciniyosun. Sakın gitme baba evine iletişimi de azalt
babamlara gitsem bana kaş almak için bile 5 tl vermez onlar .küçük besleme modunda gezerim .allahım affetsin nefret ediyorumYani iyi bile geciniyosun. Sakın gitme baba evine iletişimi de azalt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?