- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 24
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Hayır ama üniversite sınavına hazırlanıyorumÇalışıyor musunuz yoksa normalde de böyle evde miydiniz
Evet haklısınız tek kurtuluş üniversite sınavına çalışıp hayatımı kurmamBir işte çalışıp para biriktirin zamanı gelince stüdyo veya 1+1 eve falan çıkın bence. Aileniz bu saatten sonra değişmez.
İnanın bende bilmiyorum sadece istemiyorlar annem çıkacaksan benimle çık diyorNeden çıkmanızı istemiyorlar?
Eş kişisi baya uzakta sanmıyorum ondan dolayı sadece tek başıma çıkmamı istemiyorlar artık kendimi dışlanmış hissediyorum sırf boşandığım içinEş kişisi sıkıntılı bela olacak bir tip mi? Belki tam boşanana kadar korumak istiyorlardır?
Bence sebebini az çok biliyorsunuzdur. Aileniz görece muhafazakar olabilir. Çevre baskısı olabilir ya da yalnız kalmanızı/hissetmenizi istemiyor olabilirler.İnanın bende bilmiyorum sadece istemiyorlar annem çıkacaksan benimle çık diyor
Ben onlardan sadece anlayış bekliyorum.Bu süreçte sürekli evdeyim kafamı dağıtamıyorum yaşadığım şeyler aklıma geliyor sürekliAilene göre basarisizsin.
Yaptığın seyleri doğru bulmuyorlar.
Aldığın kararların sağlıklı olduğunu düşünmüyorlar.
Bu nedenle birey olarak hareket etmene müsade etmiyorlar.
Çizdikleri sinirlar içerisinde kaldığın sürece hata payini düşürdüklerine inanıyorlar.
Ona bir şey yapamazsın.
Ancak bir işe girip evini ayirirsan belki..
Böyle hissetirmeleri hoş olmamış gerçekten.Eş kişisi baya uzakta sanmıyorum ondan dolayı sadece tek başıma çıkmamı istemiyorlar artık kendimi dışlanmış hissediyorum sırf boşandığım için
Böyle hissetirmeleri hoş olmamış gerçekten.Eş kişisi baya uzakta sanmıyorum ondan dolayı sadece tek başıma çıkmamı istemiyorlar artık kendimi dışlanmış hissediyorum sırf boşandığım için
Hayır başkasıyla karıştırdınız sanırımGeçen sene boşanmışsınız. Hatta eşiniz bu sene evlenmiş.
Acaba ben mi biraz üzerine gitmeliyim bu konunun kaç yaşında insanın sonuçta tecrübe sahibiyim ve bana böyle davranmaları zoruma gidiyorDiğer mesajlardan bağımsız olarak şunu demek istiyorum; ufak çaplı bir cinnet her şeyi çözer.
Bağırın çağırın. Boşandım diye ölmedim deyin.
Yaşadığınızı farkettirin.
Bol şanslar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?