- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi sema colak
-
Sevgili kk uyeleri merhaba , artik bunaldim ölmek istiyorum öleyim de kurtulayim.
Esim siddet uyguladi darp raporu aldim kucuk bebegimile mecburen ailemin yanina geldim.
Bosanma davasi acicam actirmiyorlar benim rezillik cikardigimi iddia ediyorlar, benim sucum varmis hicbirsey tek tarafli olmazmis benim de kendimi duzeltmem gerekiyormus.
Esim olacak kisi de bir kere aradi onda da ters ters konustu beni sucladi yine.
Ailem cok baski yapiyor,zaten psikolojik olarak cokmus durumdayim hickimsem yok bebegime yetemedgimi dusunuyoru.
Tum bunlarin ustune birde ailemden yedigim darbe surekli beni suclamalari basimiza kaldin demeleri ( ama ne olursa olsun onlarin cocuklariymisim yinede bakarlarmis)
Hicbirseye izin vermiyorlar bi disari cikip kafa dagitmak istuyorum cikamiyorum sebebi de esim beni almaya gelirse aa bak disari cikip da geziyor demesin diye.
Ya bir markete bile cikamiyorum zaten cok kotu seyler yasadim ustune ailem yapti yapacagini birde bunlarin ustune ev hapsindeyim resmen.Saglik sorunlarimda var hep halsizim her tarafim agriyor.
Yemin ediyorum bebegim olmasa coktan kendimi oldurmustum de kuetulmustum ben cok guclu bir insan degilim hicbir zaman da olmadim bunlar bana cok agir geliyor.
ailen seni barındırır ama burnundan getire getire...bazı anne babalar çocukları evlendiğinde (evden bir boğaz eksildi )diye düşünür..şimdi o bogaz 1 gitti 2 geldi diye düşünecekler...çalışmıyorsundur tabi tahsilde yapmadın...aşk evliliği yaptığını düşünerek evlendin değil mi...Sevgili kk uyeleri merhaba , artik bunaldim ölmek istiyorum öleyim de kurtulayim.
Esim siddet uyguladi darp raporu aldim kucuk bebegimile mecburen ailemin yanina geldim.
Bosanma davasi acicam actirmiyorlar benim rezillik cikardigimi iddia ediyorlar, benim sucum varmis hicbirsey tek tarafli olmazmis benim de kendimi duzeltmem gerekiyormus.
Esim olacak kisi de bir kere aradi onda da ters ters konustu beni sucladi yine.
Ailem cok baski yapiyor,zaten psikolojik olarak cokmus durumdayim hickimsem yok bebegime yetemedgimi dusunuyoru.
Tum bunlarin ustune birde ailemden yedigim darbe surekli beni suclamalari basimiza kaldin demeleri ( ama ne olursa olsun onlarin cocuklariymisim yinede bakarlarmis)
Hicbirseye izin vermiyorlar bi disari cikip kafa dagitmak istuyorum cikamiyorum sebebi de esim beni almaya gelirse aa bak disari cikip da geziyor demesin diye.
Ya bir markete bile cikamiyorum zaten cok kotu seyler yasadim ustune ailem yapti yapacagini birde bunlarin ustune ev hapsindeyim resmen.Saglik sorunlarimda var hep halsizim her tarafim agriyor.
Yemin ediyorum bebegim olmasa coktan kendimi oldurmustum de kuetulmustum ben cok guclu bir insan degilim hicbir zaman da olmadim bunlar bana cok agir geliyor.
Ablam bundan 7 yıl önce eşi tarafından aldtıldı, çocuğunu da alıp babaevine döndü.
Eniştem o zaman çok pişman olduğunu yuvasını kurtarmak istediğini söyledi, babamın tepkisi "dön kızım yuvana, sen de az değilsin eşinle hiç ilgilenmiyorsun git yuvana sahip çık" dedi.
O dönem babama düşman olmuştum, kızı aldatılmış bu neyin tatavasını yaşıyor diye.
Geçtiğimiz yıl, ben de evliliğimi bitirdim ve ilk babaevine döndüğümde babamdan gördüğüm destek dudaklarımı uçuklattı.
Ben ablama yaptığının aynısını yapar, beni geri döndürmeye çalışır dedikçe babam; "sen gitmek istesende ben göndermem, senin o evlilik için ne kadar çabaladığını çok iyi biliyoruz hepimiz" dedi.
Şunu söylemeye çalışıyorum, eğer ailen sende de suç buluyorsa ve desteklemiyorsa, senin yuvan için yeterince çabalamadığını düşünüyorlardır.Yoksa hiçbir anne baba yaşı kaç olursa olsun düşmüş evladına bi tekmede ben vurayım demez.Hatalı bile olsan desteklememeleri doğru mu? Asla değil.Ama zihniyetlerini tahmin edebiliyorum, orda kaldığın süre boyunca yaptıklarını başına kakacaklar, eşin gelip almadıkça sana saracaklar, hatta belki eşini arayıp gel al karını çocuğunu diyecekler seni iyice küçük düşürecekler.
Ailene sana destek olacakları konusunda güvenme, şöyle düşün; şuan başını sokabilecek bir çatın var ama eğer eşine dönmeyeceksen bir an evvel toparlan, kendine gel ve hem kendin hem çocuğun için bi düzen kurmaya çalış.Ağlak insanın, bitttim bitiyorum diyen insanın kendine bile faydası olmaz.
Bak toparlan, biraz kendine güvenin gelsin, güçlü ol göreceksin ailenin bile sana bakışı tavrı değişecek.
Evet bu hatayi yaptimailen seni barındırır ama burnundan getire getire...bazı anne babalar çocukları evlendiğinde (evden bir boğaz eksildi )diye düşünür..şimdi o bogaz 1 gitti 2 geldi diye düşünecekler...çalışmıyorsundur tabi tahsilde yapmadın...aşk evliliği yaptığını düşünerek evlendin değil mi...
Ev arkadasini nasil bulabilirim iiBüyük ihtimal kocaniz olacak herif sizi almasada anneniz babaniz bir iki ay sonra al karını çocuğunu diye arar
Yani iki tarafdan da size hayir yok
Bir an önce is bulmaya çalışın
Bir kadın ev arkadaşı vs. Arayin
Yada en temizi kadın sığınma evi
Evet daha once tam sa dediginzi gibi oldu bunu soylememe ragmen ailem orasi senin evin alttan alman gerekir seninde hatan avr diyorlarGerçekten durum çok zor ama eşinize dönerseniz adam haklı olarak istediğimi yapabilirim nasılsa tıpış tıpış dönecek diye düşünür ve eziyetin dozu artar bile. Ben sizin yerinizde olsaydım aileme bunu açık açık söylerdim '' beni döven bir eşe gidersem beni sahipsiz sanıp daha çok döver. Gerçekten ben sahipsizmiyim benim anam babam yok mu? derdim. Siz onların çocuğusunuz hatırlatın biraz ve hiçbiryere gitmeyin
Hayir degilUyelik adiniz kendi adiniz mi? Guvenliginiz acisindan degistirmeniz iyi olacaktir
Yardiminiza ihtiyacim var o surecte neler yasadiniz ailrnizin yanina donmeyince ne yaptiniz bebeginize kim bakti vs rica etsem anlatabilir misiniz rehner olmasi acisindanAllah yardımcın olsun demeye geldim. Allah sana güç kuvvet versin , umarım tez vakitte bir iş güç edinir , evladınla kendine küçük ama huzurlu bir dünya kurabilirsin. Ben de çocuğumla boşandım ama ailemin yanına dönmedim , Allah da döndürmesin , kendi yağımla kavruluyorum maddi olarak çok zorlansam da , kimseler destek olmasa da çok şükür kendi dünyamızda huzurluyuz mutluyuz. Darısı başınıza , lütfen o adama dönmeyin , ailenize de kendinizi toparlayana kadar he he deyin geçin , görmeyin duymayın...
Yakında ister şstemez izin verecekler çalışmanaEv arkadasini nasil bulabilirim ii
Aayrica calismama izin vermiyor ailem
demekki aşk geçici bir duygu ,libido!mantık olacak ilişkide sonra ömrü uzun aşk arkasından gelir..üzülme...Eve
Evet bu hatayi yaptim
Canım benim şansım zaten çalışıyor ve evin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor olmamdi. Adamı evden yolların sadece , oglum zaten 8 aylıktan beri kreste idi boşanma sırası 3,5 yaşındaydı.. Sarzim bitiyor ben yazacağım sana Allah yardımcı n olsunYardiminiza ihtiyacim var o surecte neler yasadiniz ailrnizin yanina donmeyince ne yaptiniz bebeginize kim bakti vs rica etsem anlatabilir misiniz rehner olmasi acisindan
Evet haklisiniz ben bu durumdayken kkya yazsam da denilen herseye karsi ciksam diye dusunuyorumKadın sığınma evinde kalamazsınız , çalışmanıza izin vermezler vs vs.Biz burdan ne yapabiliriz peki ? Allah yardımcınız olsun diye dua edelim madem öyle.Ne denirse densin karşı çıkıyorsunuz.
Ayri evimiz olsaydi uzaklastirma cikarttrcaktim ama kv ile birlikteydik ordan cikmak icin de daha once tartismala rolmustu falanmesleginiz var miydi nasil atlattiniz falanCanım benim şansım zaten çalışıyor ve evin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor olmamdi. Adamı evden yolların sadece , oglum zaten 8 aylıktan beri kreste idi boşanma sırası 3,5 yaşındaydı.. Sarzim bitiyor ben yazacağım sana Allah yardımcı n olsun
Canım ya gerçekten çok üzüldüm durumuna... Muhasebeciyim ben çok şükür meslek sahibiyim... Evim kira , çocuğum kreş te , mesleğin yoksa bir işe girsen alacağın para ile işin çok zor gerçekten... Maaşım çok yüksek değil ama pek çok insana oranla oldukça iyi olmasına rağmen çok zorlanıyorum... Benim eski eş kişisi çok şükür kendi gitti yoksa ben boşanmaya cesaret edemezdim.... Psikopatti ve ben gerçekten korkuyordum...Ayri evimiz olsaydi uzaklastirma cikarttrcaktim ama kv ile birlikteydik ordan cikmak icin de daha once tartismala rolmustu falanmesleginiz var miydi nasil atlattiniz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?