Aile bu mu babalik annelik bu mu

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Sevgili kk uyeleri merhaba , artik bunaldim ölmek istiyorum öleyim de kurtulayim.
Esim siddet uyguladi darp raporu aldim kucuk bebegimile mecburen ailemin yanina geldim.
Bosanma davasi acicam actirmiyorlar benim rezillik cikardigimi iddia ediyorlar, benim sucum varmis hicbirsey tek tarafli olmazmis benim de kendimi duzeltmem gerekiyormus.
Esim olacak kisi de bir kere aradi onda da ters ters konustu beni sucladi yine.

Ailem cok baski yapiyor,zaten psikolojik olarak cokmus durumdayim hickimsem yok bebegime yetemedgimi dusunuyoru.
Tum bunlarin ustune birde ailemden yedigim darbe surekli beni suclamalari basimiza kaldin demeleri ( ama ne olursa olsun onlarin cocuklariymisim yinede bakarlarmis)
Hicbirseye izin vermiyorlar bi disari cikip kafa dagitmak istuyorum cikamiyorum sebebi de esim beni almaya gelirse aa bak disari cikip da geziyor demesin diye.
Ya bir markete bile cikamiyorum zaten cok kotu seyler yasadim ustune ailem yapti yapacagini birde bunlarin ustune ev hapsindeyim resmen.Saglik sorunlarimda var hep halsizim her tarafim agriyor.
Yemin ediyorum bebegim olmasa coktan kendimi oldurmustum de kuetulmustum ben cok guclu bir insan degilim hicbir zaman da olmadim bunlar bana cok agir geliyor.

lütfen böyle düşünmeyin. Bebeğinizin size ihtiyacı var. Siz çalışsanız anneniz bebeğe baksa kabul etmez mi?

lütfen böyle düşünmeyin. Bebeğinizin size ihtiyacı var. Siz çalışsanız anneniz bebeğe baksa kabul etmez mi?
Annem calisiyor bakamaz calismasa bile soguk bir kadin bebegime bakmaz baksa bile ilgilenmez tam da tutunup kalkma evresinde surekli bir yerlere tutunuyor emekliyor bi taraflarini carpiyor eger kabul etse bile hergun bebegimin bi tarafi yara cizik olur. Ayrica benim calismam da izin vermiyorlar

Böyle aileleri duydukça,aileme teşekkür ediyor ve şükrediyorum..kendi ayaklarınızın üstünde duramaz mısınız?herkesten,herşeyden uzak,sadece siz ve evladınız..
Keske durabilsem ama hem gondermezler pesime duserler hemde hicbir birikimim yok

Ne demek "almaya gelse". Aileniz iyi mi? Size siddet uygulayan p** gelip sizi almak istese onunla gönderecekler mi?! Siz kimsenin kölesi veya esyasi degilsiniz. Hür bir insansiniz. Istediginiz zaman evden cikin. Bebege yazik. Temiz hava alsin biraz. Ben böyle aileleri anlamiyorum. Herseyeen cok elalemin derdindeler.

Ne demek "almaya gelse". Aileniz iyi mi? Size siddet uygulayan p** gelip sizi almak istese onunla gönderecekler mi?! Siz kimsenin kölesi veya esyasi degilsiniz. Hür bir insansiniz. Istediginiz zaman evden cikin. Bebege yazik. Temiz hava alsin biraz. Ben böyle aileleri anlamiyorum. Herseyeen cok elalemin derdindeler.
Almaya gelmese bile onlara kalsa gonullu arayacaklar.
Kimsenin kolesi veya esyasi degilim ama ciksam eve geldigomde babam siddet uygulayacak

Almaya gelmese bile onlara kalsa gonullu arayacaklar.
Kimsenin kolesi veya esyasi degilim ama ciksam eve geldigomde babam siddet uygulayacak
Kadın sığınma evine git
O adama dönme
Ailenden zaten fayda Yok
Onlar iş bulurlar bir düzen tutturunca evine çıkarsın

Ne biçim aileymiş :(
Bir an önce bebeğini büyüt o zamana kadar sabret
Boşanınca bebeğin de 2 yaşına gelince kreşe verir bi işe girersin.

Kadın sığınma evine git
O adama dönme
Ailenden zaten fayda Yok
Onlar iş bulurlar bir düzen tutturunca evine çıkarsın
Kadin sigibma evi konusunda sebebini bilmedigim bi korku var icimde yani bunu dusununce bile kendime hakim olamiyorum agliyorum. Boyle bi duruma dustugum icin utaniyorum kendimden. Bebegim icin uzuluyorum. Elimden hicbirsey gelmiyor olmuyor iste olmuyor yapamiyorum hicbirsey

Allah yardımcınız olsun off çok zor durum bir mesleğiniz varmı kapana kıstırılmış gibi aileniz eşinize dönmekten başka çare düşünmüyor eşinizin de yaptıkları yanına kar kaldı offff of

Annem calisiyor bakamaz calismasa bile soguk bir kadin bebegime bakmaz baksa bile ilgilenmez tam da tutunup kalkma evresinde surekli bir yerlere tutunuyor emekliyor bi taraflarini carpiyor eger kabul etse bile hergun bebegimin bi tarafi yara cizik olur. Ayrica benim calismam da izin vermiyorlar
Zor bir durum ne desem bilemedim. Ailenize diyecek söz yok zaten. Benim ablam da yıllar önce boşanmak istemişti küçük bebeğiyle. Babam bebeği istemedi. Seni de yeniden evlendiririm dedi. Ablam da mecbur eşine geri döndü. Kadın sığınma evini deneseniz ?

Zor bir durum ne desem bilemedim. Ailenize diyecek söz yok zaten. Benim ablam da yıllar önce boşanmak istemişti küçük bebeğiyle. Babam bebeği istemedi. Seni de yeniden evlendiririm dedi. Ablam da mecbur eşine geri döndü. Kadın sığınma evini deneseniz ?
Bebegim konusunda yapmiyor oyle onu seviyor ama akli sira benim iyiligimi dusunuyorlarmis yuvam bozulmasin bebegim ortada kalmasin diyorlarmis

Kadin sigibma evi konusunda sebebini bilmedigim bi korku var icimde yani bunu dusununce bile kendime hakim olamiyorum agliyorum. Boyle bi duruma dustugum icin utaniyorum kendimden. Bebegim icin uzuluyorum. Elimden hicbirsey gelmiyor olmuyor iste olmuyor yapamiyorum hicbirsey
Bak benim arkadaşım çalışıyordu orda
Bir çok kez gittim
Bir çok kadını hafta sonu izin ile çıkarıp iki gün misafir ettim
Yaylaya götürdüm ,gezdik yedik içtik
Orada güvendesin
Sana ve çocuğuna her türlü bakılıyor
Sabah uyandığınızda odalarınızı toparlıyorsunuz
Biraz temizlik ve aktiviteler var
Daha sonra ihtiyaçlarınız karşılanıyor ücretsiz
Halk eğitimin yardımıyla kurslara gidiyorsunuz istiyorsanız
Orada iş öğrenip para kazanıyorsunuz
Sonra isterseniz istediğiniz zamanda ayrılabiliyorsunuz
Orada kimse sizi rahatsız edemiyor
Asla biri gelip sizi orda göremez siz istemedikten sonra

Bebegim konusunda yapmiyor oyle onu seviyor ama akli sira benim iyiligimi dusunuyorlarmis yuvam bozulmasin bebegim ortada kalmasin diyorlarmis
Sizi düşündükleri yok. Kendilerini düşünüyorlar tamamen. Maddi manevi yük olacaksınız diye. Ha bir de çevre baskısı var tabi.

ayrıca psikologlar var orda
Yardım ediyorlar
Sonra tüm gün bayanlarla berabersiniz
Doktor kontrolü,sağlık kontrolü,kişisel ihtiyaçlarınız herşey devlet tarafından ve duyarlı vatandaşlarımızın bağışlarıyla,giyime kadar herşey karşılanıyor
Tertemiz güvenli,ayaklarınızın üstünde durana kadar kalın orda
Size asla zarar gelmez orda
Kimse gelip göremez bile sizi orda
Yada ordan çıkaramaz bile

Bak benim arkadaşım çalışıyordu orda
Bir çok kez gittim
Bir çok kadını hafta sonu izin ile çıkarıp iki gün misafir ettim
Yaylaya götürdüm ,gezdik yedik içtik
Orada güvendesin
Sana ve çocuğuna her türlü bakılıyor
Sabah uyandığınızda odalarınızı toparlıyorsunuz
Biraz temizlik ve aktiviteler var
Daha sonra ihtiyaçlarınız karşılanıyor ücretsiz
Halk eğitimin yardımıyla kurslara gidiyorsunuz istiyorsanız
Orada iş öğrenip para kazanıyorsunuz
Sonra isterseniz istediğiniz zamanda ayrılabiliyorsunuz
Orada kimse sizi rahatsız edemiyor
Asla biri gelip sizi orda göremez siz istemedikten sonra

Daha once bir muhabirin 3 gun siginma evinde kaldiktan sonra yazdigi yaziyi okumustum korkunctu. Ordan kalma korkum var ya daha kotu olursa diye bu sefer buraya da donemem ne yapacagim bilmiyorum

Back
X