konuyu eşinin ailesimi kendi ailesimi nereye açacağımı bilemedim buraya açtım.bazen kendimi böyle kötü hissetmeme neden oluyorlar işte. ben anlayamadım.ben mi biryerde hata yaptım ve bunları yaşıyorum.dün yigenimin dogumgunuydu ve abim aradı davet etti.zaten boyle aılevi toplantılar olacagı zaman onun gergınlıgı baslar ben de gunler oncesınden.eşim başlar ben gelemem yorgunum gec gelıyorum bılmem ne...annemler bı taraftan kocan da gelsın...senı alsın senı bıraksın...neyse soyedım esıme dedım dogumgunune gıdelım bıldıgım cevabı da verdı sagolsun.yorgun olurum ben bıde gece gelırım sen gıt ama babanlarla ıstersen dedı.aslında doguda..saat on bucukta geldı gece o satten sonra kalkıp gıtmemız mumkun olmazdı zaten.işten geç çıkıyor bazen musterı olunca...bide haftasonu..bellıydı yanı gece gelecegı...neyse.babamları aradım bende annem actı gel dedım burda sosyete pazarı var gezelım beraber hem bırseyler bakarızz cocuga sonrada sıze gıderız.hemen yok yok yok gelmem ben pa<zar falan gezemem.iyi dedım neyse o zaman ben geleyım sızın oraya aksam babam benı bırakırmı eve gerı dedım yok yok bırakamaz.araba musaıt degıl yok bılmem ne.babamında sesı gelıyor ordan yok yok bırakamam diye..tamam neyse dedım kapattım bende.ama oyle kotu oldum kı...aıle ye bak...telefonu acar acmaz hemen gel der cagırır.ama bırakırmısın deyınce yok bırakamam.oyle kotu oldum kı...yanı bu kadar ınsan ıcın de..ve hepsı bos aslında...butun gecede aklımdan cıkmadı.ewın uzak yakın bıyer olsa neyse..annem soylyor bunları..ewım arabayla evlerıne on dakıka.esım de zaten babanla gıdeceksın ıste donuste senı bırakırlar..arada kalmaktan yoruldum...ewet sonuc olarak gitmedim.ve inanınkı kimseyle konusmak bile gelmiyor su an ıcımden.artık gercekten kıme nasıl davranacagımı bılmıyorum.saygıda kusur etmedım bır gun bıle.ve bunlarımı hakedıyorum ben.yoruldum gercekten.sımdı soyleyın nasıl davranayım ben artık.
iyiki varsın kk..
iyiki varsın kk..