- 20 Temmuz 2016
- 95
- 93
- 18
- 39
- Konu Sahibi Serguzest_2016
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende buna kiziyorum esim de zor bir insan yani bu konuda bana kizmadi suclamadi ama olabilirdi de. Ve bana ne bicim aile bu dedi yani insan gelinini kandirirmi abine diyecek birsey bulamiyorum ama benim annem sana bunu yapsa ben annemin burnundan getiririm bunlar organize olmus eslerini kandiriyor dedi hicbirswy diyemedim hakli cunki..Bence ailene hiç bulaşma. Çocuğuna da bakıcı bul. Evet siz küstünüz diye kimse etrafla küsmek zorunda değil ama abininki resmen nispet yapmak göze sokmak olmuş. Annense objektif kalmayı becerememiş, bir sürü yalana ortak olmuş. Senin yuvanı bozmak, huzurunu kaçırmak pahasına evine gelmek istemekteki ısrar ne?
ben sozkonusu kisi ile konusurken esim benim yaptigm bir harekete guldu o kiside ewime saldirdi. esim ben size gulmedim serguzest e guldum diye aciklamasina ragmen uzerine gidildi. esim zor bir insan ama ailem ve akrabalarimla ilgili cok saygili ve sabirlidir ama ailem daha anlatmadigim bir cok problem yasatti esime ve ailesine.eşiniz geçimsiz biri olabilir mi acaba ? insanın birini evden kovabilmesi için ciddi bir sorun olması lazım.
hep karşı tarafLARI suçlamışsınız da sizin görmek istemediğiniz bişey olmasın bu hikayede ?
ben en basindan beri dengeyi saglamaya calistim ama ailem ben ne desem tersini yapuyor esimde evet zor bir insan ama aileme karsi birkez saygisizlik yapmamistir bayramlarda bile 1. gun aksaminda beni aileme goturur hep akrabalarima goturmek ister. ailemle bakis acisi olarak tamamen ters gerci ama buna yapacak birsey yok ayni ailede buyumeme ragmen bende tersim.ortada fol yok yumurta yok. nekadar gereksiz buyutmussunuz bisuru seyi. uff. okuyunca icim daraliyor sikiliyor, Allah baska dert vermesin sizlere ne diyeyim.
sizinde ailenizle esinizin arasinda dogru dengeyi saglayamadiginizda bariz bu arada.