Aile degil baş belasi...

ya size zahmet biraz özetleyip paragraflara bölermisiniz?
günlük gibi bi yere sayfalarca yazın ama buraya mümkün olduğunca ana başlıkları yazın lütfen.
bi konuya baktım, bi kendime...
ı ıh, çok uzun okuyamam...

ÖZET: Konu sahibinin eşinin abisiyle arası taa ezelden bozukmuş, sevmemişler birbirini, abi kinlenmiş buna evlenmesini istememiş kardeşinin sonra tam abi yumuşamış eşi bu defa trip atmış. Evlenmişler ve sonra konu sahibi başka bir akrabalarıyla da kavga etmiş, kavga ettikleri aile de bunlara tehdit savurmuş durup dururken. Abisi ile o kavga ettikleri akrabaları voltran olup konu sahibine ve eşine yürümüşler. Baba da o kavga ettikleri akraba bayana destek çıkmış kızını hiçe sayıp.

İşte abisi de babasının tüm parasını sömürmüş, bir araba kiralamış ama parası sömürülen baba kızar diye arkadaşımdan aldım demiş (çok önemli bir ayrıntı bu gerçekten), sonra konu sahibinin annesini de alıp konu sahibine bebek görmeye gitmişleri taaa 8 ay sonra ama eş abiye trip atmış evlerinde, anne de senin eşin ne biçim trip attı alırım aklını demiş ve gidince babaya anlatmış. Hepsi toptan konu sahibine küsmüş. Konu sahibi de diyor ki çocuğuma annem bakacaktı, çalışmaya başlayacağım, yine de annem baksın mı, eşim de muhattap olma diyor. Siz ne dersiniz diyor.

Anne baksın bir süre ne var, annen de arada kalmış. Kadının suçu ne?

Bence ailene hiç bulaşma. Çocuğuna da bakıcı bul. Evet siz küstünüz diye kimse etrafla küsmek zorunda değil ama abininki resmen nispet yapmak göze sokmak olmuş. Annense objektif kalmayı becerememiş, bir sürü yalana ortak olmuş. Senin yuvanı bozmak, huzurunu kaçırmak pahasına evine gelmek istemekteki ısrar ne?

Bence ailene hiç bulaşma. Çocuğuna da bakıcı bul. Evet siz küstünüz diye kimse etrafla küsmek zorunda değil ama abininki resmen nispet yapmak göze sokmak olmuş. Annense objektif kalmayı becerememiş, bir sürü yalana ortak olmuş. Senin yuvanı bozmak, huzurunu kaçırmak pahasına evine gelmek istemekteki ısrar ne?
Bende buna kiziyorum esim de zor bir insan yani bu konuda bana kizmadi suclamadi ama olabilirdi de. Ve bana ne bicim aile bu dedi yani insan gelinini kandirirmi abine diyecek birsey bulamiyorum ama benim annem sana bunu yapsa ben annemin burnundan getiririm bunlar organize olmus eslerini kandiriyor dedi hicbirswy diyemedim hakli cunki..

ortada fol yok yumurta yok. nekadar gereksiz buyutmussunuz bisuru seyi. uff. okuyunca icim daraliyor sikiliyor, Allah baska dert vermesin sizlere ne diyeyim.
sizinde ailenizle esinizin arasinda dogru dengeyi saglayamadiginizda bariz bu arada.

eşiniz geçimsiz biri olabilir mi acaba ? insanın birini evden kovabilmesi için ciddi bir sorun olması lazım.

hep karşı tarafLARI suçlamışsınız da sizin görmek istemediğiniz bişey olmasın bu hikayede ?

eşiniz geçimsiz biri olabilir mi acaba ? insanın birini evden kovabilmesi için ciddi bir sorun olması lazım.

hep karşı tarafLARI suçlamışsınız da sizin görmek istemediğiniz bişey olmasın bu hikayede ?
ben sozkonusu kisi ile konusurken esim benim yaptigm bir harekete guldu o kiside ewime saldirdi. esim ben size gulmedim serguzest e guldum diye aciklamasina ragmen uzerine gidildi. esim zor bir insan ama ailem ve akrabalarimla ilgili cok saygili ve sabirlidir ama ailem daha anlatmadigim bir cok problem yasatti esime ve ailesine.

ortada fol yok yumurta yok. nekadar gereksiz buyutmussunuz bisuru seyi. uff. okuyunca icim daraliyor sikiliyor, Allah baska dert vermesin sizlere ne diyeyim.
sizinde ailenizle esinizin arasinda dogru dengeyi saglayamadiginizda bariz bu arada.
ben en basindan beri dengeyi saglamaya calistim ama ailem ben ne desem tersini yapuyor esimde evet zor bir insan ama aileme karsi birkez saygisizlik yapmamistir bayramlarda bile 1. gun aksaminda beni aileme goturur hep akrabalarima goturmek ister. ailemle bakis acisi olarak tamamen ters gerci ama buna yapacak birsey yok ayni ailede buyumeme ragmen bende tersim.

Ben kapanan konunuzu okuyup geldim. Çok uzun yazmışsınız ama belli ki derdiniz var.
Bazı ailelerde erkek çocuklar daha kıymetli oluyor ve hayata 1 0 önce başlıyor. belki sizinde aileniz abilerinize gerekenden fazla değer veriyordur.
Tavsiyem kesinlikle çocuğunuza anneniz bakmasın bu size kat ve kat dert olarak geri dönecektir.

Back
X