Aile derdi

1 yıldır bnde yanlarindayim ve 1 senelik evliyim esim yok sadece 4 ayda bir geliyor o zaman kendi evime gidiyorum son 4 ay son dedim ocakta evimde olcam bebegimi evimde buyutcem 1.5 aylıkta hamileyim çekemiyorum artk kimseyi hiç kimseyi anneme gitcem eşim izin vermiyor birşey olacak diye kafayı yicem artk
Uzak olun boşverin paralarıda Uzak olsun yardımlarıda

E siz neden evlendiniz ki? İlla bir anne babayla aynı evde oturacaksanız kendi anne babanızla otururdunuz. Koca bile yok ortada 3 kere gelmiş hepi topu, bir de hamilesiniz. Annenize gidince ne olabilir anlamadım ama o öz annenize gitmenize ‘izin’ vermeyen eşiniz sizi bir başınıza evde bırakır mı sanıyorsunuz?

Mrb hanımlar
Ben 7 yıllık evliyim. Aslında çok karışık. Kirada oturuyorm suanda. İlk evlenıncede kiraya gittim. Sonra kendı annemlerın evinde oturdum. 3 yıl oturduktan sonra evın terası akıyor dıe eşimin babasının evi dubleks üst katta eşyalarınızı koyup onların yanında kaldık. Hiçbir türlü terası kaldırma planları yoktu. Ve ozmn hamıleydım. Sonrasında bende kiraya cıkmadk istedim çunkı kimse ne üstü kaldırmak ne burda oturun dıe laf etmedi. Şimdi eşimin abisi evleniyor. Teras katı komple bastan yaptırdılar. Eşimin babasıda yardımcı oldu maddi manevi. Üstelik tanıdık mobılyacı bulup yardımcı oldular. Bizde yakın oturuyoruz. Gidip gelmiyorum DİE laf ettiler birkaç kere. Ama içimden gitmek gelmıyor. Çunkı bız zor durumdayken hıcbır türlü destek olmayıp diğer çocuğuna yardımcı olması hoş deıl. Ve herzaman eşimden abisini ayrı tutuyorlar. Abisi herzaman ön planda. Şuan bozulmasın dıede hıcbır türlü laf etmiyoruz. Ama gıttıgımde de suratım beş karış otururiyorum. Misafir gibi gidip geliyorum. Siz olsanız nasıl davranırdınız
Ömrünüzün sonuna kadar bunun kinini mi güdeceksiniz
Tamam hoş değil kabul ama ev onların takdir onların….mal mülk için aileyle kopmaya değer mi
Her gittiğinizde bir karış surat asıp oturmaya değer mi? Gerçekten?
Bir tepki verilmesi gerekiyorsa da bu size değil eşinize düşer, aile onun abi onun ev onun ana-babasının, sizlik hiçbirşey yok

Veee bugunde öğrendim ki üst katı kayınpederime yaptırmıs üstelik şimdide bilezikler için kredi çekicekmıs. Yaaaa işte evlat ayrımı. Ne yapayım şimdi nediyeyim ben
Gidip eşini doldur: Seni hiç sevmiyorlar yüzlerine bakma artık de, düğüne falan da gitmeyelim, bilezik falan da yok 100 lira gönder yeter, bir daha da telde bile konuşmayalım de, böyle doldur.
Bunları mı dememizi bekliyorsunuz? Ne yapacaksınız? Kime ne diyeceksiniz? Onlar sizin anne,babanız değil ayrıma uğrayan siz değilsiniz. Bu kadar neden dert ediyorsunuz anlamadım. Eşiniz sizin kadar etmiyordur eminim

Şuanda maddi anlamda cok zor 2 cocugum var cunkı. Ama muhtac etmaisn rabbim. Eşim düğün olacak takı kıyafet ıcın para istedi babasından vermedi hatta hıc sormuyorlar bıle napıcaksınız dıe cok garıpler
2 çocuğu eş ailesine güvenip mi yaptınız
Garip olan onlar değil ki

E siz neden evlendiniz ki? İlla bir anne babayla aynı evde oturacaksanız kendi anne babanızla otururdunuz. Koca bile yok ortada 3 kere gelmiş hepi topu, bir de hamilesiniz. Annenize gidince ne olabilir anlamadım ama o öz annenize gitmenize ‘izin’ vermeyen eşiniz sizi bir başınıza evde bırakır mı sanıyorsunuz?
Annemde misafir var 6 tane çocuk var toplamda o yüzden sürekli hoplayıp zıplıyorlar
Gorev bu mecbur gidecek esim elinde olan sebepten bırakmadı yani goturebildigi an gidiyorum yanına 3 yerede gidiyorum kendi evime de anneme de kaynanama da
Gebelik için 1 aydır yatıyorum sagolsun kynanamla görümcem bakıyor annemin misafirleri gidince oraya geçeceğim bu ağır atlattığım dönem ( düşük tehlikesi) geçince de evime gececegm

Tamam da kendi ailenizde akan terası yaptırmamış ona bakarsanız ayrıca anlaşamamışsınız ki eşinizin ailesiyle tekrar kiraya çıkmışsınız otursaydınız yaparlardı belki de ama siz oturmayıp kiraya çıkmayı yeğleyince ne yapsınlar..

o zaman eşinizde sizinkiler de akan terasa bakmadı diyebilirler kendi aileniz umusamamış başkaları ne yapsın ayrıca siz niye anne evi eş ailesi evi gezip duruyorsunuz eşiniz size bakmakla yükümlü bir başkası değil fazla talepkarsınız çok gidip gelmediğiniz mesafeli olduğunuz insanlardan beklentiye giriyorsunuz

2 çocuk yapmışsınız ailelere güvenerek mi durumunuz yoksa korunun kira vermek zorsa çalışın

Mrb hanımlar
Ben 7 yıllık evliyim. Aslında çok karışık. Kirada oturuyorm suanda. İlk evlenıncede kiraya gittim. Sonra kendı annemlerın evinde oturdum. 3 yıl oturduktan sonra evın terası akıyor dıe eşimin babasının evi dubleks üst katta eşyalarınızı koyup onların yanında kaldık. Hiçbir türlü terası kaldırma planları yoktu. Ve ozmn hamıleydım. Sonrasında bende kiraya cıkmadk istedim çunkı kimse ne üstü kaldırmak ne burda oturun dıe laf etmedi. Şimdi eşimin abisi evleniyor. Teras katı komple bastan yaptırdılar. Eşimin babasıda yardımcı oldu maddi manevi. Üstelik tanıdık mobılyacı bulup yardımcı oldular. Bizde yakın oturuyoruz. Gidip gelmiyorum DİE laf ettiler birkaç kere. Ama içimden gitmek gelmıyor. Çunkı bız zor durumdayken hıcbır türlü destek olmayıp diğer çocuğuna yardımcı olması hoş deıl. Ve herzaman eşimden abisini ayrı tutuyorlar. Abisi herzaman ön planda. Şuan bozulmasın dıede hıcbır türlü laf etmiyoruz. Ama gıttıgımde de suratım beş karış otururiyorum. Misafir gibi gidip geliyorum. Siz olsanız nasıl davranırdınız
Yani genel olarak bütün büyüklerin yaptıgı yanlıslardan bır tanesı ıle karsı karsıyasın bence esınle mutlu olmaya bak madem bu kdar uzaklastın bence artık esınle bırlıkte huzurlu ve mutlu olmanın yollarını dene esın aılesıne ıderken sende git yalandan ölmezsin sonucta evıne gerı geleceksın

Şuanda maddi anlamda cok zor 2 cocugum var cunkı. Ama muhtac etmaisn rabbim. Eşim düğün olacak takı kıyafet ıcın para istedi babasından vermedi hatta hıc sormuyorlar bıle napıcaksınız dıe cok garıpler
Maddi durumunuz yettiğince yapın sizde..

Aile, size evlerinde oturduğunuz dönem bir nevi destek olmuş..

Aileler vermek, almak zorunda değil. Yapacaklarını yapmışlar Evlatlarını büyütmüşler , evlendirmişler daha ne yapsınlar?

Back
X