Aile, dostlar, tanidiklar ne der?

papatya1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
30
0
36
Almanya
Bende burun estetigi ameliyati yaptirmak istiyorum, ama birtürlü samimi arkadaslarimdan haric kimseye bu konuyu acamiyorum.

Ailem, yani annem ve babam burnumu yaptirmak istedigimi anlatirsam acaba nasil tepki verecekler? Tecrübesi olan varmi?

Ameliyattan sonra cevreden nasil bir tepki geliyor? Bu konuyu cok düsündüm, sonucta herkesin diline sakiz olmak istemiyorum. Bizim millet dogalsi olarak zaten dedikoducu ve birde ben malzeme yaratmiyim.... ://

yardimlarinizi bekliyorum..

Bende burun estetigi ameliyati yaptirmak istiyorum, ama birtürlü samimi arkadaslarimdan haric kimseye bu konuyu acamiyorum.

Ailem, yani annem ve babam burnumu yaptirmak istedigimi anlatirsam acaba nasil tepki verecekler? Tecrübesi olan varmi?

Ameliyattan sonra cevreden nasil bir tepki geliyor? Bu konuyu cok düsündüm, sonucta herkesin diline sakiz olmak istemiyorum. Bizim millet dogalsi olarak zaten dedikoducu ve birde ben malzeme yaratmiyim.... ://

yardimlarinizi bekliyorum..

bende açamazdım öyle ...sağlık problemin varsa bunu ileri sürebilirsin mesela..:1:

benim ablamda öle düşünüodu hatta bizim akrabalar insanların çirkin uzuvlarıyla çok dalga geçen insanlardır gerizekalılar ablam da gitti yaptırdı burnunu hiçde bişey demediler inani negüzel olmuş deyip kapattılar konuyu

Valla siz kararlıysanız ve gerçekten mutsuz olduğunuzu diğer aile bireylerine anlatıp hissettirirseniz çok da karşı çıkmazlar sanırım..

fikirlerinizi paylastiginiz icin tsk ederim. Yinede halen söyliyebilmis degilim -.-
bir türlü utaniyor olmamdan dolayi konuyu acamiyorum :(

ben de burnumu yaptırmayı düşünüyorum çekiniyordum ailem ne der diye, çünkü bi defa şakaya vurup gülerek anne para lazım ben şu kemikli burnumu yontturayım biraz pamuk eller cebe dedim para olsa mutfak dolaplarını yaptıracağım dedi anladım ki beni ciddiye almadı:1: ama parayı kendim biriktirdim sonra da annemin karşısına geçip çok rahatsız oluyorum yaptırmak istiyorum falan dedim parası da benden dedim bu sefer izin verdi bu yaz sonu burnumu yaptıracağım yani:64:

ben de burnumu yaptırmayı düşünüyorum çekiniyordum ailem ne der diye, çünkü bi defa şakaya vurup gülerek anne para lazım ben şu kemikli burnumu yontturayım biraz pamuk eller cebe dedim para olsa mutfak dolaplarını yaptıracağım dedi anladım ki beni ciddiye almadı:1: ama parayı kendim biriktirdim sonra da annemin karşısına geçip çok rahatsız oluyorum yaptırmak istiyorum falan dedim parası da benden dedim bu sefer izin verdi bu yaz sonu burnumu yaptıracağım yani:64:

hayırlı olsun canım kim ne der diye düşünmekten zaten bu zamana kadar bekliyor insan ama ne oluyor boşa zaman kaybı eninde sonunda o burun yada başka yer kafaya takınca yapılıyorr kim ne derse desin kendin mutlu olacaksan ve oluyosan başkasının düşüncesi yada konuşması cok saçma seni senden başkası anlayamıyor onun için olmayak ve yaptırmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim

bu aksam nihayetinde söyledim annem ve babama..
bekledigim gibi asiri bir tepki vermediler, oda beni baya bir rahatlatti :)
Babam pek gönlü yok, ama yaptirirsam da kizacak bir durum yok dedi... annemde ameliyattan gelecek acilar vs.'lerden dolayi tereddütlü... ama ilk asamayi atlattim kizlaaar :)))
yorumlariniz icin tekrar cook cook saolun..

ben ağrı sızı kesinlikle yaşamadım.seninde yaşayacağını sanmıyorum teknoloji ilerledi artık canım :) başkalarını hiç düşünmeyin.maddi olarak imkanım oslydı ben hemen 18 yaşımda yaptırırdım kimse umrumda değildi çünkü.önemli olan insanın ne hissettiği.ben yıllarca özgüveni olmayan bir kız olarak yaşadım çok sıkıntı çekmedim ama bir eziklik yaşıyor insan o yüzde başkalarının ne düşündüğünü boşverin..önemli olan kendinizi nasıl hissettiğiniz..gözün aydın canım sanada ameliyattan sonra özgüveni sende yaşayacaksın emin olabilirsin :69:

ben ağrı sızı kesinlikle yaşamadım.seninde yaşayacağını sanmıyorum teknoloji ilerledi artık canım :) başkalarını hiç düşünmeyin.maddi olarak imkanım oslydı ben hemen 18 yaşımda yaptırırdım kimse umrumda değildi çünkü.önemli olan insanın ne hissettiği.ben yıllarca özgüveni olmayan bir kız olarak yaşadım çok sıkıntı çekmedim ama bir eziklik yaşıyor insan o yüzde başkalarının ne düşündüğünü boşverin..önemli olan kendinizi nasıl hissettiğiniz..gözün aydın canım sanada ameliyattan sonra özgüveni sende yaşayacaksın emin olabilirsin :69:

Senin adina cok sevindim cnm:) tsk ederim dua edin güzel bir sonuc alayim :)

canım ben de senin gibi merak ediyodum arkadaşlarım,akrabalarım ne dicek diye ama hiç öyle endişe edilcek bir durum değil sağlık sorunları yüzünden dersin kapanır konu :) zaten dogal bir burun olursa çoğu kişi anlamaz bile ;)

akraba konu komşuya bakarsan en güzel burun da yapılsa kimse beğenmiyor estetik olduğunu biliyorlar ya gıcıklık işte aman dikkat yaptırmadan önce iyi düşün başkası ne der diye ama doktorunu iyi seç

dnz_dnz sanada aynen katiliyorum. olay tek piskolojik birsey oldugu ortada. ne kadar insan kendini odaklarsa "ne derler" diye, kesinlikle isin icinden cikamiyorum ve aninda "banane elalem ne derse" diye düsününce birdaha farkli oluyor.. bende kesinlikle takmiyacam bundan sonra.
Senin dedigin de süper, yani saglik sorunum vardi diye :))

valla ben çok istiyordum. ailemde eski burnumla mutsuz olduğumun farkındaydı. üniversiteye başlamadan olsa iyi olur diyorduk ama 1. sınıfın sonunda yaptırabildim. tepki vermediler. hemen kabul ettiler. etrafımda da garip karşılayan kimse olmadı. ben de burnumun estetik olduğunu söylemekten çekinmedim kimseye. hatta dalga geçiyorum "kaportamı doğrulttum" diye :9: kimse kötü birşey diyemiyor. hatta herkes çok güzel olmuş diyor.

dnz_dnz sanada aynen katiliyorum. olay tek piskolojik birsey oldugu ortada. ne kadar insan kendini odaklarsa "ne derler" diye, kesinlikle isin icinden cikamiyorum ve aninda "banane elalem ne derse" diye düsününce birdaha farkli oluyor.. bende kesinlikle takmiyacam bundan sonra.
Senin dedigin de süper, yani saglik sorunum vardi diye :))

canım hiç takma inşallah istediğin gibi olur :)

elalem ne derse dersin sen doğruyu söyle cnm, öyle içinde et vardı aldırdım gibi bahaneler insanlara komik geliyor artık sanki yaptığından utanıyormuşsun gibi. çevremde annemde dahil hemen hemen bütün arkadaşlarımın burnu estetikli. benim mükemmel olmasada yüzüme yakışan bir burnum var :1: yaptırmayı düşünmüyorum ama yaptırmak isteyen yaptırsın derim hep insana öyle bir kendine güven geliyor ki. Hem burnunu yaptımanda utanılcak hiç bir şey yok. hatta geçen sene erkek bir arkadaşım yaptırdı burnunu herkes direk et mi vardı aldırdın, kırık mıydı dedi. o estetik yaptırdım hiç bişey yoktu diye cevap verdi. burnu bantlıyken okula geldi, kimse de bişey diyemedi, ne diyebilirlerki hele bide o erkek, kızlarda bu durum daha hoş karşılanıyor.

Merhaba dr la bi ön görüşme ayrla,, pembe yalanları kullan derim deviasyon,, ve burun daki netbe dokuyu ,, vs ,, vs bulunacak bitürlü saglık gerkçesi var,, ailende lede drunu görüştür derm,, mahalle baskısından kurtulmak gerek,, keyfine bak derm :)

kızlar bende iki gün önce ameliyat oldum yüzüm gözüm çok şiş nefes almam zor ama yüzümün bi tarafı diğer taraftan daha şiş nasıl bi şekli oldugunu çok merak ediyorum. ama çk sıkıntı çekiyorum ne zaman geçecek bu şişliklerrrrrrrrrr

yıllarca nefes almakta zorlandım dışındada kemer olduğundan kendimi hep kötü hissederdim saçlarımı topladığımda iyice ortaya çıkardı burnum sadece korkumdan ertelemiştim ameliyatı ama bu sene bir anda karar verdim gittim dr ve içide epey sorunluymuş sağ sol et varmış iç kemik eğriymiş dıştanda hafif kemer karar verdim oldum iyi ki olmuşum herşeyden önce çok rahat nefes alıyorum :66: eşime bile ben ameliyat olucam dedim o kadar aynı şekilde annemede sonuçta onlarda anlayışla karşıladılar :79: herşeyden önce benim mutluluğum zaten sorunluydu olmam gerekirdi sorunlu olmasa bile sadece şekli için yinede olurdum valla kimseyi umursama cnm öncelikle senin mutluluğun önemli millet ne der diye hiç düşünmedim :87: millet her şekilde takıcak bişey bulur aslında o laf edenlerde olmak ister ama ya parası vardır cesareti yoktur yada cesareti vardır parası yoktur birazda kıskançlıktan laf ederler :87: ben olduktan sonra çevremde ailemde iyi ki olmuşsun dediler çok beğendiler :66:

Back
X