Aile, dostlar, tanidiklar ne der?

kızlar bende iki gün önce ameliyat oldum yüzüm gözüm çok şiş nefes almam zor ama yüzümün bi tarafı diğer taraftan daha şiş nasıl bi şekli oldugunu çok merak ediyorum. ama çk sıkıntı çekiyorum ne zaman geçecek bu şişliklerrrrrrrrrr

geçmiş olsun daha ameliyatın çok yeni 1 aya kadar hafifler şişliklerin korkulacak bir şey yok :40::3:

ben de annem ve kardeslerımden baska kımseye acamıyorum konuyu,onlar destek verıyor. yıllar once babamı yoklamıstım , her seyın doğalı makbuldür sonradan bir sey falan olur demıs ve konuyu kapatmıstı. beni de estetık konusunda arkadaslarım yokluyor, cekındıklerınden dırekt de soramıyorlar, demek kı harbıden ıhtıyacım var:)ben de bır aydır fln amelıyat olmaya karar verdım ,ogrencıyken zamanında olmadım da, gercı para sorunu vardı o zamanlar, bu kez de işte calışıyorum işyerınden izin problemı var. seneye kadar bekleyecegım of of, yuzumu iyice mıllet benımseyecek alısacak bu halime,cevremdekıler de dedıkoducu zaten. ben de cok korkuyorum tepkılerden. bakalım ne olacak.

eğer bu durum psilolojik olarak insanı rahatsız ediyorsa bence çekinmene gerek yok önemli olan senin mutluluğun

Back
X