Gitmedigine Gore ya kendinle barisik degilsin, guvenmiyorsun kendine yada esine guvenmiyorsun... bahane olarak da rAhatsizlandim diyebilirsin..
tatlı bence yapılmış bir plan var ve bu gecede yılbaşı
gelemiceni bildirmek biraz ayıp olur
bi hazırlık yapmasada plan yapılmış sonuçta
yok kocamda hoşlanmıyor o kadından zaten bi kaç kez denk geldik o arkadaşn evinde.kocama guvenm sonsuz.tşkler sizede mutlu yıllarrkadın istediği kadar alımlı güzel olsun. siz kocanıza güveniyorsanız gerisi boş. sakın kocanıza kadınla ilgili birşey de söylemeyin. şimdiden mutlu yıllarrr
e kadin alimli diyorsun dul diyorsun..:) yazdiklarindn yola ciktim.
çok hoşsunuz
ne yani her alımlı dul kıskanılır yada beğenilir diye bir kaidemi var
kızlar eşimin eskiden beri arkadaşı var.evli eşiylede tanıştık evlendkten sonra çok iyi arkadaş olduk bizde.yani aile dostu olduk zamanla.bunlar bizi yılbaşına davet ettiler bu akşam bizde kabul ettk ancak bayan arkadaşımın bir arkadaşı var o da gelecekmiş kadın yeni boşandı ve çok çekici bir bayan onuda davet etmiş yalnız die.şimdide ben gitmek istemiyor o kadın gelcek die zaten onunla yıldızım pek barışmadı samimi gelmiyor arkadaşı.birde eşimle gideceğim için çekiniyorum gitmeye.kadın ciddn alım lı eşimle aynı ortamda bulunsn istemiyorm tamam kötü biri değil ama istemiyorum işte.ben şimdi gitmekten vazgeçtm o arkadaşının geleceğini söyleynce.ben şimdi ne diimde gitmiyim akşam ki davete.henuz erken hazırlık yapmamıştır ne diyebilirim bana yardımcı olurmusunuz.
kıskanmıyorsunuz,eşinize ve kendinize güveniyorsunuz eeee bunları neden yazdınız.
başka bir arkadaşını da davet etmiş ama ben hoşlanmıyorum diyebilirdiniz.siz direk kadının özelliklerini saymışsınız
evet çok kıskancım kocama güvenmiyorum ben çok çirkinim bakımısızım bunumu bekliyorsunuz.ben kadının alımlı oldunu söylüyorum ama kötü biri değil.davranışları 18 yaşındaki kızlar gibi ben eşim ve eşimin arkadaşı ciddi anlamda hoşlanmıyoruz.yanında ne sohbet edebiliyoruzne sorunlarımızı paylaşabiliyoruz.neyse boşvern ben kendi sorunumu kendm hallederm.keşke yazmaz olaydım altından neler çıkartıyorsunuz.
kıskanmıyorsunuz,eşinize ve kendinize güveniyorsunuz eeee bunları neden yazdınız.
başka bir arkadaşını da davet etmiş ama ben hoşlanmıyorum diyebilirdiniz.siz direk kadının özelliklerini saymışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?