aile dostlarımız ve yılbaşı

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
kızlar eşimin eskiden beri arkadaşı var.evli eşiylede tanıştık evlendkten sonra çok iyi arkadaş olduk bizde.yani aile dostu olduk zamanla.bunlar bizi yılbaşına davet ettiler bu akşam bizde kabul ettk ancak bayan arkadaşımın bir arkadaşı var o da gelecekmiş kadın yeni boşandı ve çok çekici bir bayan onuda davet etmiş yalnız die.şimdide ben gitmek istemiyor o kadın gelcek die zaten onunla yıldızım pek barışmadı samimi gelmiyor arkadaşı.birde eşimle gideceğim için çekiniyorum gitmeye.kadın ciddn alım lı eşimle aynı ortamda bulunsn istemiyorm tamam kötü biri değil ama istemiyorum işte.ben şimdi gitmekten vazgeçtm o arkadaşının geleceğini söyleynce.ben şimdi ne diimde gitmiyim akşam ki davete.henuz erken hazırlık yapmamıştır ne diyebilirim bana yardımcı olurmusunuz.

Gitmedigine Gore ya kendinle barisik degilsin, guvenmiyorsun kendine yada esine guvenmiyorsun... bahane olarak da rAhatsizlandim diyebilirsin..

Gitmedigine Gore ya kendinle barisik degilsin, guvenmiyorsun kendine yada esine guvenmiyorsun... bahane olarak da rAhatsizlandim diyebilirsin..

yo alakası yok kadınla yıldızım barışmadı dedim.hemen nerelere çekiyorsunuz ya.kaç kere eşim ben hepimiz aynı ortamda bulunduk ama bu gece istemiyorum.oldu ben çok çirkinim kocam ona oldu yerde sarkıcak töe yarabbim ya.içiniz fesat sanırım hemen yanlış yere çekiyorsunuz.önce bize deniyor sonra başkası ekleniyor davete napabilirim die soruyorum size.

başbaşa kutlamak istediğini söyle en sevdiği yemekleri yap geceyi beraber tamamlamak istiyorum yılbaşına beraber girmek istiyorum ben seninle de bence :21:

tatlı bence yapılmış bir plan var ve bu gecede yılbaşı
gelemiceni bildirmek biraz ayıp olur
bi hazırlık yapmasada plan yapılmış sonuçta

kadın istediği kadar alımlı güzel olsun. siz kocanıza güveniyorsanız gerisi boş. sakın kocanıza kadınla ilgili birşey de söylemeyin. şimdiden mutlu yıllarrr

kadın istediği kadar alımlı güzel olsun. siz kocanıza güveniyorsanız gerisi boş. sakın kocanıza kadınla ilgili birşey de söylemeyin. şimdiden mutlu yıllarrr
yok kocamda hoşlanmıyor o kadından zaten bi kaç kez denk geldik o arkadaşn evinde.kocama guvenm sonsuz.tşkler sizede mutlu yıllarr

çok hoşsunuz
ne yani her alımlı dul kıskanılır yada beğenilir diye bir kaidemi var

şükür anlayan biri çıktı.sorun kıskanmak değil.sorun dul olması da değil asla yadırgamam.sadece kadını sevmiyorum eşimde sevmiyor sorun bu.tamam alımlı çekici ama kötü biri değil eşimede sonsuz güvenm var.ve sonradan dahil olmuş davete o yusden ev sahibinede kızdım.baştan sölesedi x arkadaşım gelcek die ama son anda dahil etmiş.neyse artık çarem yok sanırım.gidip yılbaşını kutlayıp uykumuz geldi bahanesiyle kalkmak olur fazla uzatmadan.

Son düzenleme:
kızlar eşimin eskiden beri arkadaşı var.evli eşiylede tanıştık evlendkten sonra çok iyi arkadaş olduk bizde.yani aile dostu olduk zamanla.bunlar bizi yılbaşına davet ettiler bu akşam bizde kabul ettk ancak bayan arkadaşımın bir arkadaşı var o da gelecekmiş kadın yeni boşandı ve çok çekici bir bayan onuda davet etmiş yalnız die.şimdide ben gitmek istemiyor o kadın gelcek die zaten onunla yıldızım pek barışmadı samimi gelmiyor arkadaşı.birde eşimle gideceğim için çekiniyorum gitmeye.kadın ciddn alım lı eşimle aynı ortamda bulunsn istemiyorm tamam kötü biri değil ama istemiyorum işte.ben şimdi gitmekten vazgeçtm o arkadaşının geleceğini söyleynce.ben şimdi ne diimde gitmiyim akşam ki davete.henuz erken hazırlık yapmamıştır ne diyebilirim bana yardımcı olurmusunuz.

kıskanmıyorsunuz,eşinize ve kendinize güveniyorsunuz eeee bunları neden yazdınız.:34:
başka bir arkadaşını da davet etmiş ama ben hoşlanmıyorum diyebilirdiniz.siz direk kadının özelliklerini saymışsınız:50:

kıskanmıyorsunuz,eşinize ve kendinize güveniyorsunuz eeee bunları neden yazdınız.:34:
başka bir arkadaşını da davet etmiş ama ben hoşlanmıyorum diyebilirdiniz.siz direk kadının özelliklerini saymışsınız:50:

evet çok kıskancım kocama güvenmiyorum ben çok çirkinim bakımısızım bunumu bekliyorsunuz.ben kadının alımlı oldunu söylüyorum ama kötü biri değil.davranışları 18 yaşındaki kızlar gibi ben eşim ve eşimin arkadaşı ciddi anlamda hoşlanmıyoruz.yanında ne sohbet edebiliyoruzne sorunlarımızı paylaşabiliyoruz.neyse boşvern ben kendi sorunumu kendm hallederm.keşke yazmaz olaydım altından neler çıkartıyorsunuz.

evet çok kıskancım kocama güvenmiyorum ben çok çirkinim bakımısızım bunumu bekliyorsunuz.ben kadının alımlı oldunu söylüyorum ama kötü biri değil.davranışları 18 yaşındaki kızlar gibi ben eşim ve eşimin arkadaşı ciddi anlamda hoşlanmıyoruz.yanında ne sohbet edebiliyoruzne sorunlarımızı paylaşabiliyoruz.neyse boşvern ben kendi sorunumu kendm hallederm.keşke yazmaz olaydım altından neler çıkartıyorsunuz.

niye altından birşey çıkartalım,sen yazdın bizde cevapladık.senin yazmadığın şeylerimi biz çıkarttık:34:

bazı ınsanlar vardır ıtıcı gelırler yanı aranızda bı munakasa yada bır dıyalog gecmemesıne karsı onyargılı davranırsınız baska seyler dusunursunuz bnce sız sevememıssınz yda ısınamamıssınz bu hanıma ondan boyle yapıyorsunuz

Egem'e katılıyorum. Kadın dul, yeni boşanmış çok alımlı şöyle böyle diye say sonrada yıldızım barışmadı. Acaba niye barışmadı. Biz kadınlar bile hemcinsimize böyle konuşabiliyorsak erkek kısmı neler yapmaz ki.:19:

Back
X