• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile düşkünü eş

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Ne yapacağımı bilmiyorum artık ve size danısmak en mantıklısı..daha yeni evli (1 ay oldu) yim.eşimde ailesi de çok iyi insanlardır ama eşimin bu aile düşkünlüğü beni bitiriyor.kendi aileme uzaktayım eşimin ailesine 2 saat mesafede. Her hafta birley çıkıyor hep nedense kaynana evinde yapılması gereken bir iş olması gerekiyor.kaynanam çok iyidir ama bu gelin gidin iş var olayı beni şimdiden tüketti. Eşim gitmek istmeiyorsan gitme diyor zorlamam ama ben yeni evliyim ve her haftasonu gitmek istemiyorum onunda gitmesini istemiyorum
Söylediğimde onları sevmiyor gibi oluyorum.ama artık bıktım nişanlılık dahil hiç gitmesek iki haftada bir mutlaka gittik bunaldım. Napmalı nasıl davranmalıyım

Tabi bu durumda annemi idare etmem de zor oluyor.kendi ailemi göremiyorum ve her gittiğimde annemden trip yiyorum mutlaka.çok bunaldım

Çok kısa Gitme!!
Öyle alıştırırsan, daima bekler..
Ya bencede gitmeyeyim de her hafta mutlaka bişey çıkıyor koş diyorlar eşime( tek erkek) bnede diyorum bunu yapcak adammı yok adam tutsunlar. Bu sefer sevmiyo oluyprum ailesini. Valla gitmesem özlüyorum ya of varya çok zor bu evlilik

Iyi insanlarsa bence bu sebepten cok uzme kendini daha ilk günler bu sekilde eminim devam etmez. Haftasonu icin esinle birliktw önceden plan yap en azinda 2 haftada bir gitmeye basla ilk basta sonrasinda bu daha da uzar. Bide arada esin gitsin sen gitme.
Yani esinde istemiyorsan gelme diyormus anlayışlı biri demek ki cok yeni daha duzene girer

Ayda 1 hafta sonu gidin. 3 hafta sonunu kendinize ayirin.yeni evlisiniz.esini her hafta sonu gelmeden bi plan yaptigini soyleyip heyecanli birseyler ayarla.seninle yalniz kalmak istiyorum de.

Ne yapacağımı bilmiyorum artık ve size danısmak en mantıklısı..daha yeni evli (1 ay oldu) yim.eşimde ailesi de çok iyi insanlardır ama eşimin bu aile düşkünlüğü beni bitiriyor.kendi aileme uzaktayım eşimin ailesine 2 saat mesafede. Her hafta birley çıkıyor hep nedense kaynana evinde yapılması gereken bir iş olması gerekiyor.kaynanam çok iyidir ama bu gelin gidin iş var olayı beni şimdiden tüketti. Eşim gitmek istmeiyorsan gitme diyor zorlamam ama ben yeni evliyim ve her haftasonu gitmek istemiyorum onunda gitmesini istemiyorum
Söylediğimde onları sevmiyor gibi oluyorum.ama artık bıktım nişanlılık dahil hiç gitmesek iki haftada bir mutlaka gittik bunaldım. Napmalı nasıl davranmalıyım
Değişmez
Eski 4 yıllık evliliğimi bu sebepten dolayı bitirdim
Eşim bıkar gitmekten dedim ilk 2-3 yıl ben de gittim
Ama bıkmadı
Son bir yıl ben hiç gtmedim
Ben gtmeyince iyice koptuk eşimle
Dediğin gbi kesinlikle gitmediğimiz bir haftasonu olmazdı
Umarım senin esin değişir

Allah Allah... O kadar erkeklik ne iş oluyor o evde merak ettim doğrusu. Bizim evde hiç erkek yok annem ve ben varız ama badanaya bile adam çağırmayız. Onu bile ben yaparım. Nedir acaba her hafta her hafta erkek gerektiren işler merak ettim doğrusu.
Bahçeleri var ya.yya ilaca ya toplmaya ya bilmem bişeye mutlaka ama mutlaka çağırıyorlar.gelmicez desek de bişey demeyip son gün arıyorlar gelmicek misiniz diye.eşimde vicdan yapıyo nasıl bırakayım diyo ailemi filan :((

Ailelerle gorusme araligi ne kadar olmali size gore? 1aylik evlilikte 4 kere gitmissiniz yani. Haftada 1 gorusme cok normal. Daha ne olsun ki?
2 saat uzaklıktaym ama.her haftasonumu onlarla geöirmem demek oluyor bu

Iyi insanlarsa bence bu sebepten cok uzme kendini daha ilk günler bu sekilde eminim devam etmez. Haftasonu icin esinle birliktw önceden plan yap en azinda 2 haftada bir gitmeye basla ilk basta sonrasinda bu daha da uzar. Bide arada esin gitsin sen gitme.
Yani esinde istemiyorsan gelme diyormus anlayışlı biri demek ki cok yeni daha duzene girer
Sanki daha da bağlanıyor gibi başta bu kdar değildi

Ayda 1 hafta sonu gidin. 3 hafta sonunu kendinize ayirin.yeni evlisiniz.esini her hafta sonu gelmeden bi plan yaptigini soyleyip heyecanli birseyler ayarla.seninle yalniz kalmak istiyorum de.
Evet deneyeceğim bende bunu ama içim elvermiyor onlrı bu kadar işle yalnız bırakmak modunda.adam tuttsunlar diyorum yok diyor erkek çocuk varken benim yapmam lazım

Allah Allah... O kadar erkeklik ne iş oluyor o evde merak ettim doğrusu. Bizim evde hiç erkek yok annem ve ben varız ama badanaya bile adam çağırmayız. Onu bile ben yaparım. Nedir acaba her hafta her hafta erkek gerektiren işler merak ettim doğrusu.
Biz bursadayız
Eşimin ailesi ist da
Eşimin babası var
Bir de 43 yasında görümcem var
Annesi var
Yeni evliyken gttğimizde yatagın tersini cevirmek için eşimi bekledklerini soylediler
Ve geleceğinizi bilsek perdeleri yıkardık dedi annesi:)
Oğlu olmayan perde yıkamıyor sanırım
Hatta ilk baslarda ailesini yazlıga eşimin ta bursadan arabayla gidip ist dan alıp yazlıklarına götürmelerini istediler
Ama artık yüz bulamıyorlar ailesi benden:)
Şükür ki hiçbi talepleri yok
İlk zamNlar olmustu baya

Değişmez
Eski 4 yıllık evliliğimi bu sebepten dolayı bitirdim
Eşim bıkar gitmekten dedim ilk 2-3 yıl ben de gittim
Ama bıkmadı
Son bir yıl ben hiç gtmedim
Ben gtmeyince iyice koptuk eşimle
Dediğin gbi kesinlikle gitmediğimiz bir haftasonu olmazdı
Umarım senin esin değişir
Ya çok saçma.ben kendi ailemden ayrılıyorum ama onun her hafta görmesi gerek resmen. Nasıl davranacağımı da bilemiyorum trip atsam olmuyo atmasam olmuyo

Ya çok saçma.ben kendi ailemden ayrılıyorum ama onun her hafta görmesi gerek resmen. Nasıl davranacağımı da bilemiyorum trip atsam olmuyo atmasam olmuyo
Benim eşim hsonu 7 ye alarm kurardı
:)
Ben bazen gizlice kapatırdım
Annes arardı sabah 8 gbi oğlum neden gelmedin diye
Her haftasonu bayanın yapacagı planla gtmeme çabası da bayani yoruyor
Ben cok yorulurdum
İşyerinde persembeden baslardı stresim
Yine gidecek yine cagıracaklar vs dye
Sen sessiz kal eşine bu durımdan cok bahsetme bence
Yoksa daha cok itersin ailesine
Ben cok konusurdum şikayet ederdim
Ben ettikce onlara daha yakınlastı
Sen konusmaz şikayet etmezsen kendi kendine bıkabilir

Biz bursadayız
Eşimin ailesi ist da
Eşimin babası var
Annesi var
Yeni evliyken gttğimizde yatagın tersini cevirmek için eşimi bekledklerini soylediler
Hatta ilk baslarda ailesini yazlıga eşimin ta bursadan arabayla gidip ist dan alıp yazlıklarına götürmelerini istediler
İlk zamNlar olmustu baya
E nasıl değişti peki? Nasıl vazgeçti? Ya ben deyince sanki hep ordayız diyo iş ver görmüyor msn diyo. Ya diyorum zaman geçirmiyoruz zaten yorgun geliyosn haftasonumuz var bi.anla artk. Yok diyo illa ne kadar gittik sanki diyor.nasıl davranmalym

Biz bursadayız
Eşimin ailesi ist da
Eşimin babası var
Annesi var
İlk zamNlar olmustu baya
İyi atlatmışsınız. Allah bazılarına akıl fikir versin gerçekten. Perde asmaya, yatak çevirmeye insan çağrılır mı :deli:

Ben cok yorulurdum
Sen konusmaz şikayet etmezsen kendi kendine bıkabilir
Daha da çok itermişim gibi geliyor ki öylede.sanki ailesini sevmiyorum gibi davranıyor ama cidden seviyoeum sadece bu hala evin erkeği oymuş gibi davranmalarına katlanamıyorum.oğullarının o evden çıktıgını kabullenemiyorlar.annemi idare edemiyorum bu süreçte. gitmemi istemiyor karışmasın diye elimden geleni yapıyorum ama bende bu sefer annemle kötü oluyorum

Bahçeleri var ya.yya ilaca ya toplmaya ya bilmem bişeye mutlaka ama mutlaka çağırıyorlar.gelmicez desek de bişey demeyip son gün arıyorlar gelmicek misiniz diye.eşimde vicdan yapıyo nasıl bırakayım diyo ailemi filan :KK43:(

2 saat uzaklıktaym ama.her haftasonumu onlarla geöirmem demek oluyor bu

Sanki daha da bağlanıyor gibi başta bu kdar değildi

Evet deneyeceğim bende bunu ama içim elvermiyor onlrı bu kadar işle yalnız bırakmak modunda.adam tuttsunlar diyorum yok diyor erkek çocuk varken benim yapmam lazım
Suan daha yenu evlisiniz. Esiniz gorusmeyi sizin isteduginiz hizda azaltamaz. Hele ki tek erkekse. Evlenen erkek 2 evi idare etmeliyim psikolojisine giriyor. O kafa nasil bir kafa cozebilmis degilim. Ama anlamaya calisiyorum. Inanin bir sure sonrs 2 saatlik yola gitmeye usenecek.

Ben cok yorulurdum