Sen haftada bir gidiyor musun,ben her gün

gitmek zorunda bırakılıyordu m..düğün sabahı 10 kişi gittim mesela kahvaltıya,balayında geldim 3. Akşamdı sanırım aradı kv kp yemeğe geliyorlarmis.ben şaka sandım ama öyle olmadı.evimde olduğum her gün hazırlık yapıp misafir agirladim.kp.nin amcaogluna kadar.ne işleri vardı demi? Hep sordum niye bu insanlar bize geliyor diye gecistirilen cvp.lar..mutfak isigimi acmazdim..burdan geciyorlarsa çay içmeye durmasinlar diye ...
Daha neler yazarım..ağzın açık alır..saf ve salak yerine koymayı ağlayıp zirlayıp öyle güzel beceriyor ki.. ACIMA!!! yıllar sonra diyecekler ki bu kadar iyi niyetli olmasaydın! Ve sen annene soveceksin, fedakâr ol dedi diye.esine soveceksin senin ne b.. olduğunu iki yavrum doğmadan anlayamadım diye,babasını ň artık insana ihtiyacı yokmuş!!!!!!.. görümce ne beddua edeceksin, toplayıp g..tünu gittin senin babanın tüm pisliğini ben çektim diye..Ve ben ne evliliğinden,ne cocuklarimdan hiçbirşey anlayamadım..
Hayatta hiç bir zaman değmeyecek insanlar için çok büyük fedakarlık lar yaptım.adim NANKÖR oldu.
O kadar mutsuzum ki..hatam iyi niyetli olmak..herkesi Allah a havale ettim ve ne öz annemi,ne kp mı,ne de gorumcemi görmüyorum.
Ben gitmek istemiyorum de! Kendi gitmek istiyorsa bırak gitsin.ama öyle acondirmalara gelme..bu hayatta tek başına sin ve sana hiç kimse acimayacak!