• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evinde ki sorunlar

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Herkese merhaba ,33 yasında bekar anne baba erkek ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan biriyim.Çalışıyorum ve ayrı eve çıkamam öneden belirteyim😒cok sorunlu ,takıntılı ,sinirli ,paraya tapan bir babamvar ,hemen modu düsen annem var daha fazlası var anlatamıyorum .gErcekten bu hayattan bıktım ne yapayım da umursamaz olabilirim

Herkese merhaba ,33 yasında bekar anne baba erkek ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan biriyim.Çalışıyorum ve ayrı eve çıkamam öneden belirteyim😒cok sorunlu ,takıntılı ,sinirli ,paraya tapan bir babamvar ,hemen modu düsen annem var daha fazlası var anlatamıyorum .gErcekten bu hayattan bıktım ne yapayım da umursamaz olabilirim
Kimseyi takmamayı bir kez öğrendikten sonra bir daha takmıyorsunuz zaten. Ama aynı evde yaşayınca ister istemez yüzgöz oluyorsunuz. Evden ayrılamamanız sıkıntı

Çok mutsuzum hayatta izin vermezler anneme hizmetçi gibi davranıyor

Paranızı biriktirip,bir ev arkadaşıyla bile olsa ayrı eve çıkamaz mısınız?

Haklısınız 😞benim bile kendime diyecek birşeyim yok,çözümüm yok buraya da belki benim gibi biri yorum yapar da teselli olur bana demiştim

Sakinleştirici dayayıp uyursun. Ayrı eve çıkamam dediğinde çözüm de bitiyor. Hangi birini görmezden gelip mücadele edeceksin

Haklısınız 😞benim bile kendime diyecek birşeyim yok,çözümüm yok buraya da belki benim gibi biri yorum yapar da teselli olur bana demiştim
Ben daha atama başvurusu yaparken başka şehir tercih ettim, kaçmanın bir fırsatını kendiniz yaratmazsanız kimse size yardım edemez.

Ya ben de depremden dolayı aile evine döndüm 31 yaşındayım bekarım ve baba modeli aynı sizinki ile ayrıca bonus olarak psikolojik olarak rahatsız bir erkek kardeşim var.Allahtan kısa süreli benim durumum daha önce nasıl dayanmisim diye soruyorum nasıl geçmiş o yıllar.Ben de tam şimdi hayatın aslında çok kolay basit olduğunu ailemizin gözünden hayatı ogrendigimizi onlar nasıl bir dünya sunduysa öyle sandigimizi dusunuyordum.Kabul edeceksin değiştiremezsin ve senin dünyan onların öğrettiği dünya değil mutsuz sorunlu dar bir yer değil çok güzel yaşamaya değer bunları düşün kendini mutlu edecek şeyleri yap.Ben aile evinden kurtulduktan sonra onların öğretilerinden kurtulmak için çok uğraştım çünkü hep suçlayıcı bir iç ses vardı yaptıklarının yanlış olduğunu düşünüyordum ama o sesi susturunca mutlu oluyorsun size tavsiyem bu olur.Gezdim en guzel yemekleri yedim istediğim gibi giyindim kusandim degerliyim mutluyum dedim.Beyninizle olan savaşı kazanın umarım hep mutlu olursunuz kökleriniz sagliksiz diye solmaya mahkum degilsiniz sevgiler.

Anneniz boşanmayı düşünmez mi?
Boşanmaya ikna olursa alın annenizi ikiniz beraber gidin o evden. Çünkü belli ki o kadıncağız da çok çekiyor babanızdan

Sadece kendinizi koruyabilirsiniz. Kimsenin kurtarıcısı veya koruyucusu değilsiniz. Herkesin bir hayatı ve yaşaması gereken durumlar var. Bunu içselleştirdiğinizde birşeyler daha kolay hale geliyor. Sadece kendinizi korumakla mükellefsiniz.

Aynı evin içinde tüm bunlardan ayrı bir dünya kurmak mümkün mü? Çok zor görünüyor :/

Back
X