İş başvurusu yaptınız mı ? Babanıza da niyetinizi söyleyin de adam eczane açmaya kalkışıp, boşa para harcamasın.Üniversiteden mezun oldum aile evine döndüm. Ama ben oldum olası hep burdan uzaklaşmak istedim. Yaz tatillerinden nefret ediyorum. Ailemin yanında hep ezik gibiyim. Uzaktayken iyiyiz. Ama buraya gelince üni okuduğum şehri özlüyorum. Ailem bana eczane açmak istiyor. Ben asla istemiyorum. Sevgilimle evleneceğiz inşallah onunla birlikte uzaklaşmak istiyorum burdan. Babam çok katı bir insan. Bana eczane bakıyor şimdiden. Üstelik o eczane benim bile olmayacak. Babam açtığı için. Ne yapacağım ben? Eczane açmadam bile iş bulabilecek miyim?
Babam eczaneyi ortaklaşa acmak istiyor. Ömür boyu onun eline bakacağiım. Daha ne probpemeler cikcak kim bilir. Evet yardimci eczacilik da yapacagim ancak biter bitmez bana eczane açacak gibi furuyor. Üstelik benim olmayacak ki o eczane.Eczacımısınız ? Benim babamda eczacı artık sizde de staj dönemi gibi birşey var yardımcı ecz. Olarak çalışmanız gerek bir süre direk nasıl açacaksınız biryerde çalışmadan ? Şayet bu dönemi bitirdiyseniz şımarıklık etmeyin ve kabul edin derim bu fırsat birdaha gelmez. Evlenecekseniz yine evlenirsiniz neyin atarındasınız anlamadım
Ben hep söylüyorum bana eczane bakmayin diye. Israrla bakıyorlar. Abimi de ortak etme niyetindeler. Boşa para diyorsunuz da onlar beni dusunerek acmiyorlar. Kendilerini de dusunuyorlarİş başvurusu yaptınız mı ? Babanıza da niyetinizi söyleyin de adam eczane açmaya kalkışıp, boşa para harcamasın.
Her şeye karişacaklar. Gelir gider ne varsa yani. Bana ait olmayacak ki orası. Hep babamın eline bakacağım. Lafta ortak olacak bana zaten. Sürekli işlerime karisip duracaklarEczacı sensen babanın olmaz ayrıca hemen de açılamaz eskiden öyleydi. Ne sorun var tam olarak neye karışıyorlar
Ortak falan olamazlar eczacı olmadıkları sürece sen de hemen açamazsın. Git bir işe gir bakalım sonra düşünürüz eczacılık işini de. Doktoraya başla mesela? ailenin durumu iyi mi? İyiyse senin dükkana mı kaldılar senceHer şeye karişacaklar. Gelir gider ne varsa yani. Bana ait olmayacak ki orası. Hep babamın eline bakacağım. Lafta ortak olacak bana zaten. Sürekli işlerime karisip duracaklar
Ozaman açık yüreklilikle diplomanızı kimseye kullandırmayacağınızı ortak iş istemediğinizi söyleyin yardım falan da almayın .. kendi imkanlarinizla açın bir eczane ilerdeBabam eczaneyi ortaklaşa acmak istiyor. Ömür boyu onun eline bakacağiım. Daha ne probpemeler cikcak kim bilir. Evet yardimci eczacilik da yapacagim ancak biter bitmez bana eczane açacak gibi furuyor. Üstelik benim olmayacak ki o eczane.
Senin ezikliğini koca mı giderecek ben anlamadım?Üniversiteden mezun oldum aile evine döndüm. Ama ben oldum olası hep burdan uzaklaşmak istedim. Yaz tatillerinden nefret ediyorum. Ailemin yanında hep ezik gibiyim. Uzaktayken iyiyiz. Ama buraya gelince üni okuduğum şehri özlüyorum. Ailem bana eczane açmak istiyor. Ben asla istemiyorum. Sevgilimle evleneceğiz inşallah onunla birlikte uzaklaşmak istiyorum burdan. Babam çok katı bir insan. Bana eczane bakıyor şimdiden. Üstelik o eczane benim bile olmayacak. Babam açtığı için. Ne yapacağım ben? Eczane açmadam bile iş bulabilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?