- Konu Sahibi agresifkiz
-
Otelde kalma işini miSubhanallah ilk defa görenler beğensin.
O konuda zorlanmayız da ailelere ayıp olur diye düşünüyorum bende kırılabilirler. Ben mi yanlış düşünüyorumMaddi olarak zorlamayacaksa aile evinde çekyatta yatmak yerine otelde kalmayı tercih ederim. Ayıplık bir durum yok.
Ben de rahat edemiyorum eşim de edemezYakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
nasilsa nikah oldu diye rahat rahat sevisecek misiniz yoksa "bu usulen oldu tayin icin, kardes kardes baska odada kalacagiz düğüne kadar" kafasinda misiniz? eger ikinciyse sizin istediginiz mantikli ama ilkiyse deli misiniz niye cicim aylarinizdaki keyifli sevismeleri yan odada kaynananiz, babaniz uyurken yapasiniz ki??? tabii ki otel. herseyin bir yolu yordami var
Keşke böyle bir sistem olsaYakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Tam olarak bunu düşündüm bende otel yanlış anlaşılmaz mı diye çünkü zaten 1 hafta balayında olacağız sonra 1-2 gün o şehirde 1-2 gün diğer şehirde sonrasında eşim gidecek zaten döndüğünde evimizi tutacağızBen de rahat edemiyorum eşim de edemez
2 geceden fazla kalmayız o yüzden
Biz çok rahatımıza düşkünüz ama ondan olabilir
Tabi otelde de kalınmaz hakaret gibi olur
Tabi büyük nezaketsizlik hatta görgüsüzlük olur.Tam olarak bunu düşündüm bende otel yanlış anlaşılmaz mı diye çünkü zaten 1 hafta balayında olacağız sonra 1-2 gün o şehirde 1-2 gün diğer şehirde sonrasında eşim gidecek zaten döndüğünde evimizi tutacağız
Hayır küçük değil iki evde de kaldığımızda gayet rahat kendimize ait odamız olacak ve iki ailede de 1-2 gün kalacağız en fazla. Balayı sonrası olacak o da. Sonrasında işi gereği gidecek döndüğünde de evimize geçeceğiz. Ben rahat kalamam öyle otelde kalalım diyor ve gayet güzel otellerl geliyor ama ailelere ayıp olur diye düşünüyorum ben.Aile eviniz cok mu kucuk? Yatacak yer durumu nasil?
Ben olsam tamam derdim ya simdi o sevişmeyi filan dusunuyordur klasik yeni evli hevesi 3 gun yapmasa ölcek saniyordur ondan otel istiyordur
Sonra kendi de aile evinde kalmak ister bence otele boşa para...
Ha illa otel diye tutturmaya devam ederse ben sorun etmezdim keyifle kalirdim ama duzgun bi otel tutmasi sartiylaaa :)))))
Şu an çok ısrarcı kalırız otelde ne olacak diyor ama onun ailesi kabul etse bile bizimki hakaret olarak aldılar küser bizeKeşke böyle bir sistem olsa
Bizimkiler sevgiliyken bile eşimin otelde kalmasına çok bozulmuştu tanışmaya geldiğinde.
Benim eşim de hiç rahat edemiyor farkındayım ama annemler ayılıp bayılır diye gidip kalıyor garibim 1 hafta işte. Hatta nişanlınız böyle bir hareket başlatsa benim kocam en büyük destekçisi olur
Edit: Bu genel evlilik sürecinde olacak bir durum için mi soruldu yoksa hemen balayı sonrası için mi anlamadım.
Hayır küçük değil iki evde de kaldığımızda gayet rahat kendimize ait odamız olacak ve iki ailede de 1-2 gün kalacağız en fazla. Balayı sonrası olacak o da. Sonrasında işi gereği gidecek döndüğünde de evimize geçeceğiz. Ben rahat kalamam öyle otelde kalalım diyor ve gayet güzel otellerl geliyor ama ailelere ayıp olur diye düşünüyorum ben.
Ben de ben mi yanlış düşünüyorum diyordum. Demek ki yanlış düşünmüyorum kesinlikle nezaketsizlik.Tabi büyük nezaketsizlik hatta görgüsüzlük olur.
Aslında benim içinde sorun değil de aileler bozulur diye düşünüyorum insanların da kalbini kırmaya gerek yok 1-2 gün idare edilir neticede yatmadan yatmaya gideceğiz zatenBen bunun icin huzurluk cikartmazdim ya. Ayni evde yatsan ne oluyor uyurken birbirinizi mi goruyorsunuz ailenizle. Biz aile evinde kaliyoruz gittigimizde ama esim otel diye tuttursa bana sorun olmazdi. Sizin bileceginiz is
Öyle olacak aslına. 1 hafta kadar balayında olacağız döndükten sonra 1-2 gün bir şehirde 1-2 gün bir şehirde kalıp bizde ayrılacağız. Eşim işi gereği gidecek döndüğünde tamamen evimizde olacağız.Balayı sonrası hiç gitmeme gibi bir opsiyon yok mu? Zaten aileler katılmadı mı nikaha?
Adam doya doya baş başa kaldıktan sonra aileler ziyaret edilse olmuyor mu?