• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evlerinde kalmak istemeyen eş?

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Otel mis gibi vqlla. Herkesin kişisel alanı var. Siz artık nişanlınız ile iki kişilik bir aile olup, kendi kurallarınızı en baştan belirleyeceksiniz. Adam en baştan konfor alanımız olsun demiş. Bence kimseye ayıp olacak bir şey yok. 10 senelik evlilik sonrası ben artık hepimiz otelde yaşasak diye düşünüyorum 🙈

Eğer ki iki aileye gidildiginde de otelde kalınacaksa ne alâ çok iyi hiç irdelemeyin.
Ama sonradan sizin ailenize gidildiginde otelde kalınıp kendi ailesine gidildiginde evde kalınmaya başlarsa o zaman da siz rahar etmeyin 😅
erkek zekası kendi anasına geldiginde farklı işliyor çünkü
Ne yazık ki konuştuk ve ikisinde de aynı fikirde otelde kalalım diyor. Hadi onun ailesi anlayışla karşıladı diyelim de bizimkiler çok kırılır 😔

Otel mis gibi vqlla. Herkesin kişisel alanı var. Siz artık nişanlınız ile iki kişilik bir aile olup, kendi kurallarınızı en baştan belirleyeceksiniz. Adam en baştan konfor alanımız olsun demiş. Bence kimseye ayıp olacak bir şey yok. 10 senelik evlilik sonrası ben artık hepimiz otelde yaşasak diye düşünüyorum 🙈
Çok haklı zaten bende kesinlikle katılıyorum ama ailelerimizin yapısı pek bu durumu anlayamaz. Tek seferlik idare edilebilir diye düşünüyorum herkesin gönlü olsun 😅

Ne yazık ki konuştuk ve ikisinde de aynı fikirde otelde kalalım diyor. Hadi onun ailesi anlayışla karşıladı diyelim de bizimkiler çok kırılır 😔
Önce onun tarafına gidin
Otelde kalcaz diyin.

Annesi sizi bir güzel malamat edince nişanlın akıllanır gibime geldi hahahh

sizin söyleme sekliniz önemli bence yeni evlisiniz zaten işlerimize döneceğiz biraz daha basbasa zamanı uzatman istedik falan diye bi şekilde geçiştirebilirsiniz.
Her iki ailede anlayışla karşılaması lazım yeni ve evlisiniz neticede

Şöyle zaten 1 hafta balayında olacağız sonrasında 1-2 günlük süreçten bahsediyorum sonra eşim işi gereği gidecek döndüğünde evimize geçeceğiz aslında günlerce onlarla kalmayacağız
bence de otel daha iyi
artik evlisiniz
aile evinde ben de olsam kalmazdim 8 gunluk evliyken
8 gunluk evlisiniz, iki gun icinde veda edecek ve belki kac hafta birbirinizi gormeyeceksiniz. yani aile evinde yanyana yatip yanda kizin kayinbabasi...insan konsantre olamaz bile. dusa girsen pespese, ne yaptigin belli:)
neden bunu istesin ki?
ben olsam asla kalmazdim. hani uc aylik evli olursun bes aylik evlj olursun istersen bir hafta kal. ama hormonlarin costugu cicim ayinda asla

Aslında benim içinde sorun değil de aileler bozulur diye düşünüyorum insanların da kalbini kırmaya gerek yok 1-2 gün idare edilir neticede yatmadan yatmaya gideceğiz zaten 😔 yoksa çok gereksiz kalsak ne kalmasak ne ama ailelerimizin yapısı aynı ikimizinde

Bence asil buyuklerin anlayisli olmasi lazm ben olsam yeni evli hevesi nasilsa gecer diyip sallamazdim. 😄 Nereye kadar otellere para dokecek kendi anne babasinda bile kalmayip iki tarafin aile ziyaretinde de her seferinde otellerde kalmak butcede gercekten gereksiz bir harcama oluşturmaya basladiginda anlar bence. 😄😄😄
Coook zenginseniz iyi otellere devamli butce ayirmak can sikmayacaksa da boşverin.

Corona patlak verdiği ilk an eşimle nişanlıydık,annemler komşu komşu geziyor,sizde kalacağım diye bi bavul eşya yapmış geldi biz şok olduk🤦‍♀️gönderiyoruz gitmiyor🤦‍♀️ seni merak ederler diyoruz herkesin haberi var diyor(evimiz musaitti)hadi bir iki gün derken 10.gun oldu,babamda nikah günü alın bari dedi, biz yıldırım nikahı evlendik, neredeyse 2 sene sonra düğün yaptık,,bence insana göre değişir,kimi rahat eder,kimi edemez,eğer rahat edebilecek olsa kalırdı.

Çok haklı zaten bende kesinlikle katılıyorum ama ailelerimizin yapısı pek bu durumu anlayamaz. Tek seferlik idare edilebilir diye düşünüyorum herkesin gönlü olsun 😅
Böyle düşünmeyin. Herkes herşeye alışıyor. Aileleriniz de sizin çizdiğiniz yeni sınırlara alışmalı. Bu her alanda böyle olmalı. O nedenle onların gönülleri olsun, onlar kırılmasınlar diye düşünürseniz yıllar sonra bir bakarsınız ki siz paramparçasınız.

Subhanallah ilk defa görenler beğensin.
benim kardeşim 8 yıllık evli
Köye köye köyeeeee diyen adamlardan sonra bi şaşırdık tabi biz de bu konuya 😂
eşinin köyü de yok
ailesinde bir köy kasaba düzeni yok, il merkezinde yaşamışlar hep.

fakat annesi hala (sene 2026, evet) kayınvalideyle birlikte yaşıyor, o eve "gelin inmiş"

neyse efendim enişte bey benim aile evimde 1 gece kalmadı
yeni evlilerken kardeşim gece (senede 1-2 gün) kalırsa o gider otelde kalırdı
sonra zaten kardeşim de hiç kalmadı

burdan buyrun bakalım.

evet ailemde ülkede eşine rastlanmayan her türlü profil var...

benim kardeşim 8 yıllık evli

eşinin köyü de yok
ailesinde bir köy kasaba düzeni yok, il merkezinde yaşamışlar hep.

fakat annesi hala (sene 2026, evet) kayınvalideyle birlikte yaşıyor, o eve "gelin inmiş"

neyse efendim enişte bey benim aile evimde 1 gece kalmadı
yeni evlilerken kardeşim gece (senede 1-2 gün) kalırsa o gider otelde kalırdı
sonra zaten kardeşim de hiç kalmadı

burdan buyrun bakalım.

evet ailemde ülkede eşine rastlanmayan her türlü profil var...

Gerçekten şaşırtıcı yani ne diyeyim inanın bilmiyorum 😂 şokşoktayım

kırılır da
sonra ne olur?

bizimkiler asla ses yükseltmez
yüksek geçtim alçak sesle de bişey demedikleri için bir konu yok ortada mesela

kırılıp kırılıp kendi içlerinde üzülüyorlar zira eniştemin daha neleri neleri var yoksa tek otel değil tabii ki...

Sonraları bayramda seyranda ne yapacaksınız?

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Otel çok cazip bir teklif bence oh mis valla. Ben kalırdım. Sabah ailenize gidersiniz gün içinde gezrrsiniz akşam yine aile. Dokuz gibi otele geçiş. Oh mis.

Sonraları bayramda seyranda ne yapacaksınız?
sonralari sikinti olmaz da sana normal geliyor mu balayinda 7 gun kalip iki gece aile evinde gecirip uzun sureligine hoscakal demek. ya karisiyla baci gardas yatacak ayip olmasin diye ya da kadinin cocukluk, genc kizlik odasinda fikifiki yapacak, dusa girecek vs - utaniyordur kizin anasindan babasindan.
ne var 7 gun otelde kalmislar 2 gün daha kalsinlar. ailesi cidden alinacak gibiyse "donus yolunda surasi da cok hosumuza gitti iki gece de spontane orada kaldik" der gecer.
cocugu evlenen insan herseye alinmamayi, onlarin kararina saygi duymayi bilecek yoksa cocugunun evliligini de rezil eder.

Benim eşim de aile evimizde kalmak yerine otelde kalmayı istiyor. Başka insanların evlerinde kaldığında duş, tuvalet vs kullanımında rahat edemediğini, strese girdiğini söylüyor. Kendi ailesinde veya akrabalarında da kalma taraftarı değil. İlk başlarda ayıp olacak diye düşündüğümden çok garip gelmişti bana da ama sonradan işime geldi. Bunu bahane ederek kimseye kalmaya gitmiyoruz, kafam rahat ediyor.

sonralari sikinti olmaz da sana normal geliyor mu balayinda 7 gun kalip iki gece aile evinde gecirip uzun sureligine hoscakal demek. ya karisiyla baci gardas yatacak ayip olmasin diye ya da kadinin cocukluk, genc kizlik odasinda fikifiki yapacak, dusa girecek vs - utaniyordur kizin anasindan babasindan.
ne var 7 gun otelde kalmislar 2 gün daha kalsinlar. ailesi cidden alinacak gibiyse "donus yolunda surasi da cok hosumuza gitti iki gece de spontane orada kaldik" der gecer.
cocugu evlenen insan herseye alinmamayi, onlarin kararina saygi duymayi bilecek yoksa cocugunun evliligini de rezil eder.
ay yengenç
gebelik başına mı vurdu yahu

ne taktın fikifikiye
balayında sevişsinler gece gündüz
aile evinde de 1-2 gün sevişmeyiversinler yavv, ne dert ettin bu kadar?

hayır başkasının enide tuvalate giremeyen insan da var
benim etrafımda var yani, rahat edememek de bir faktör tamam da
tüm olayı seks çevresinde değerlendirmek nasıl birşey?

ay yengenç
gebelik başına mı vurdu yahu

ne taktın fikifikiye
balayında sevişsinler gece gündüz
aile evinde de 1-2 gün sevişmeyiversinler yavv, ne dert ettin bu kadar?

hayır başkasının enide tuvalate giremeyen insan da var
benim etrafımda var yani, rahat edememek de bir faktör tamam da
tüm olayı seks çevresinde değerlendirmek nasıl birşey?
ne???
balayinin ne olduguna ve nasil gectigine dair bir fikrin var mi?
insanin yataktan cikmak istemeyecegi bir donem
hani zaten sevgilisinin evinde sık sık kalsa, ya da beraber cikip iki hafta tatile gidip dondukleri bir iliskisi olsa balayinin anlami kalmaz ama konu sahibi aile evinde, nisanlisi aile evinde - ustelik uzak mesafeler. Kucuk kacamaklar haric ilk kez bir arada kalacaklar onda da zaten atesle barut, vakitlerini yatakta gecirecekler.
bu doganin bir kanunudur yani - bunu nikah balayisi olarak dusunme. birbirini seven - arzulayan iki insanin basbasa ayni evde / otelde kaldiklari ilk donem de fikfikle gecer , odadan cikmadan gunler gecirir yine de sıkılmazlar.
balayi - fikfik demek yani bu kadar basit. zaten bir süre sonra normale donerler ama ilk donemde neden aile evinde kalsinlar ki?

Back
X