• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evlerinde kalmak istemeyen eş?

bence de otel daha iyi
artik evlisiniz
aile evinde ben de olsam kalmazdim 8 gunluk evliyken
8 gunluk evlisiniz, iki gun icinde veda edecek ve belki kac hafta birbirinizi gormeyeceksiniz. yani aile evinde yanyana yatip yanda kizin kayinbabasi...insan konsantre olamaz bile. dusa girsen pespese, ne yaptigin belli:)
neden bunu istesin ki?
ben olsam asla kalmazdim. hani uc aylik evli olursun bes aylik evlj olursun istersen bir hafta kal. ama hormonlarin costugu cicim ayinda asla

İki gün sevişmeseler ölmezler ya 😂

ne???
balayinin ne olduguna ve nasil gectigine dair bir fikrin var mi?
insanin yataktan cikmak istemeyecegi bir donem
hani zaten sevgilisinin evinde sık sık kalsa, ya da beraber cikip iki hafta tatile gidip dondukleri bir iliskisi olsa balayinin anlami kalmaz ama konu sahibi aile evinde, nisanlisi aile evinde - ustelik uzak mesafeler. Kucuk kacamaklar haric ilk kez bir arada kalacaklar onda da zaten atesle barut, vakitlerini yatakta gecirecekler.
bu doganin bir kanunudur yani - bunu nikah balayisi olarak dusunme. birbirini seven - arzulayan iki insanin basbasa ayni evde / otelde kaldiklari ilk donem de fikfikle gecer , odadan cikmadan gunler gecirir yine de sıkılmazlar.
balayi - fikfik demek yani bu kadar basit. zaten bir süre sonra normale donerler ama ilk donemde neden aile evinde kalsinlar ki?
Ben herkesin balayında öyle olduğunu düşünmüyorum. İki günde bir sevişen bile var. Şu siteden, çevremdeki evli arkadaşlarımdan önce ben de her gün sevişildiğini, odadan çıkılmadığını düşünürdüm ama azımsanmayacak kadar fazlalar. Herkesin libidosu yüksek değil, libido olsa bile balayı sistiti yaşayan kadın çok vs.

Otel fikrini devamlı uygulayacaksa, özel alana önem veriyorsa bence de çok mantıklı.

İki gün sevişmeseler ölmezler ya 😂
kiz balayi ya hani, neden iki gün sevismesin?
ustelik daha yeni evli, kizin babasindan cekiniyor olabilir. sevismese bile onlarin yaninda anca yanagindan optugu kisiyle ayni odaya girip kapiyi kapatacaklar - rahatsiz hissedebilir, utanabilir..
maddi imkanlari varken neden otelde kalmasin ki?
hem "sen de bizim memlekete geldiginde kalma otele gjdelim" demis. ne guzel iste uca uca kabul etmesi gerekir bence cunku agresif kiz da rahat edemeyecek onlarin evinde.
Ben herkesin balayında öyle olduğunu düşünmüyorum. İki günde bir sevişen bile var. Şu siteden, çevremdeki evli arkadaşlarımdan önce ben de her gün sevişildiğini, odadan çıkılmadığını düşünürdüm ama azımsanmayacak kadar fazlalar. Herkesin libidosu yüksek değil, libido olsa bile balayı sistiti yaşayan kadın çok vs.

Otel fikrini devamlı uygulayacaksa, özel alana önem veriyorsa bence de çok mantıklı.
ama koca adayi su an o hafta firtinalar estirecegini dusunuyor hayal dunyasinda- cunku henuz yasanmadi :)

kiz balayi ya hani, neden iki gün sevismesin?
ustelik daha yeni evli, kizin babasindan cekiniyor olabilir. sevismese bile onlarin yaninda anca yanagindan optugu kisiyle ayni odaya girip kapiyi kapatacaklar - rahatsiz hissedebilir, utanabilir..
maddi imkanlari varken neden otelde kalmasin ki?
hem "sen de bizim memlekete geldiginde kalma otele gjdelim" demis. ne guzel iste uca uca kabul etmesi gerekir bence cunku agresif kiz da rahat edemeyecek onlarin evinde.

ama koca adayi su an o hafta firtinalar estirecegini dusunuyor hayal dunyasinda- cunku henuz yasanmadi :)

Bilmem bana garip geldi biz eşimle balayı dönüşü tatilimize ailemin yazlığında devam ettik. Gerçi cinsellik ilk balayında yaşanmamıştı herkesin yapısı farklı bilmiyorum ama konuda zaten konu sahibi cinsellikle ilgili bir şey dememiş.
ailemin evinin olduğu yerde otele verecek bütçem varsa o bütçeyi seyahatlerimde kullanmayı tercih ederim ya.
Bir de aile ziyaretleri hep böyle mi olacak? aile ziyaretleri birlikte kalınca güzel oluyor. Yoksa ilk seferlik mi böyle planlamış oraları hiç anlamadım :)

Duzenli cinsel hayatlari yoksa ne bilcek boyle seyler olacagini. 😄😄 O simdi dusunuyor her gun sabah ogle aksam gurultulu olacak 2 gun eksik olsa duramicak filan. O yuzden dedim sorun etme belki sonra para verdigine degmeyecegini dusunecek yeni evli tribi yasiyor suan.
😄😄

2 gun dayanamazsa da aile evinde de yapsin ne olacak bagirmayiversinler. 😬

ne???
hani zaten sevgilisinin evinde sık sık kalsa, ya da beraber cikip iki hafta tatile gidip dondukleri bir iliskisi olsa balayinin anlami kalmaz ama konu sahibi aile evinde, nisanlisi aile evinde - ustelik uzak mesafeler. Kucuk kacamaklar haric ilk kez bir arada kalacaklar onda da zaten atesle barut, vakitlerini yatakta gecirecekler.
bu doganin bir kanunudur yani - bunu nikah balayisi olarak dusunme. birbirini seven - arzulayan iki insanin basbasa ayni evde / otelde kaldiklari ilk donem de fikfikle gecer , odadan cikmadan gunler gecirir yine de sıkılmazlar.
balayi - fikfik demek yani bu kadar basit. zaten bir süre sonra normale donerler ama ilk donemde neden aile evinde kalsinlar ki?
yahu zaten balayına gidecekler , balayında gece gündüz sevişir istiyorsa.

bu balayından sonrasını ilgilendirilen bir dönem kendisi demiş aşağıda var, 1 hafta balayı zaten yapacaklarmış.

ben anlamadım bu kız adet madet de olmayacak herhalde evlendim diye aralıksız şekilde günlerce her gün 5 posta seks yapılacak. 7 gün seviştikten sonra 1-2 gün ara da veriversinler yav.
Tam olarak bunu düşündüm bende otel yanlış anlaşılmaz mı diye çünkü zaten 1 hafta balayında olacağız sonra 1-2 gün o şehirde 1-2 gün diğer şehirde sonrasında eşim gidecek zaten döndüğünde evimizi tutacağız

Artık siz de bir aile oluyorsunuz.önceliğiniz sizsiniz yani.
ama neden iki tarafa da yatılı gidiyorsunuz o kısmı anlamadım.

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Kız daha ne istiyorsun mis gibi iste bırak mesafe iyidir gidin bir kac saat oturun yatmaya otele gecin sizinkiler laf ederse kendi ailesindede kalmiyor dersin

yahu zaten balayına gidecekler , balayında gece gündüz sevişir istiyorsa.

bu balayından sonrasını ilgilendirilen bir dönem kendisi demiş aşağıda var, 1 hafta balayı zaten yapacaklarmış.

ben anlamadım bu kız adet madet de olmayacak herhalde evlendim diye aralıksız şekilde günlerce her gün 5 posta seks yapılacak. 7 gün seviştikten sonra 1-2 gün ara da veriversinler yav.
tamam sen sevismezsin de adam istemiyorum demiş. hic mi onemi yok? eslerden biri bir konuyu istemiyorsa, kendini rahatsiz hissediyorsa digerinin ona ayak uydurmasi gerekmez mi "ama ailem ne der" demek yerine?

tamam sen sevismezsin de adam istemiyorum demiş. hic mi onemi yok? eslerden biri bir konuyu istemiyorsa, kendini rahatsiz hissediyorsa digerinin ona ayak uydurmasi gerekmez mi "ama ailem ne der" demek yerine?
konunun başka yönlerini ele almayalım demedim ben zaten
hatta alıntıladığım mesajda da belirttim, belki adam hijyen vs takıntılı, toptan başkasının evinde yatamayan birisi? öyleyse belki hep mi otellerde kalacaklar bilmiyoruz.
şimdiye kadar konaklamalarda ne yapmış bu arkadaş? bunların ailesinde mi düzen böyle bilmiyoruz
tam olarak sebebi nedir şu anda bu isteğin bilmiyoruz.
evet, sebep seks yapcam, duvardan duvara, duramam ben de olabilir ona da illa olamaz demiyorum. ama bilmiyoruz ki?
eşimiz/sevgilimiz "istemiyorum" deyince bi "neden?" demeyelim mi yani ? herşeye tamam paşam mı mı diyelim...her rahatsız olacam dediği şey makul mu, otomatik olarak?

neyse
ısrarla ama seksss ama sekksss yazman çok ilginç geldi balayı dönüşünde olan (o da 3 günlük jet balayı da değil), yoldan gelmiş, yine yola gidecek bir çift için ben onu yazdım

Duzenli cinsel hayatlari yoksa ne bilcek boyle seyler olacagini. 😄😄 O simdi dusunuyor her gun sabah ogle aksam gurultulu olacak 2 gun eksik olsa duramicak filan. O yuzden dedim sorun etme belki sonra para verdigine degmeyecegini dusunecek yeni evli tribi yasiyor suan.
😄😄
MASUM…

Şöyle zaten 1 hafta balayında olacağız sonrasında 1-2 günlük süreçten bahsediyorum sonra eşim işi gereği gidecek döndüğünde evimize geçeceğiz aslında günlerce onlarla kalmayacağız
1-2 günse eşiniz isterse suyunu çıkarmasın.

Sonuç olarak çok kısa bir zaman ailelerin yanında kalınabilir.

7548754398754 yıllık anamın evinde kalamıyorum
otel motel pansiyon hepsi bana ok

sonralari sikinti olmaz da sana normal geliyor mu balayinda 7 gun kalip iki gece aile evinde gecirip uzun sureligine hoscakal demek. ya karisiyla baci gardas yatacak ayip olmasin diye ya da kadinin cocukluk, genc kizlik odasinda fikifiki yapacak, dusa girecek vs - utaniyordur kizin anasindan babasindan.
ne var 7 gun otelde kalmislar 2 gün daha kalsinlar. ailesi cidden alinacak gibiyse "donus yolunda surasi da cok hosumuza gitti iki gece de spontane orada kaldik" der gecer.
cocugu evlenen insan herseye alinmamayi, onlarin kararina saygi duymayi bilecek yoksa cocugunun evliligini de rezil eder.
Ben kalırım otelde sorun olmaz da bizde geleneksel olan taraf eşim. Konu sahibinin de gelenekçi bir ailesi var belli ki. Bundan sonra kocam da kocam desin yeter bence ailesi boyun büker 😂

ne???
Balayından sonra evlerine geçecekler abartma istersen 😂😂 balayına gitmesek inanacaz gece gündüz fikfikten başka şey yok sanacaz. 😂 eşimi işyerinden aramışlardı biz balayındayken

Balayından sonra evlerine geçecekler abartma istersen 😂😂 balayına gitmesek inanacaz gece gündüz fikfikten başka şey yok sanacaz. 😂 eşimi işyerinden aramışlardı biz balayındayken
evlerine gecmeyecekler kiz, dugune kadar ayrilar . tayin olsun diye erken nikah kiymislar.
araya yine hasret, vuslat girecek haftalarca.
ikinci cumleye gelince herkeşin balayina kimse karisamaz 😅 biz balayina bildigin dağa kampa gittik, esim odun falan topladi oyle isindik😂😂 ama o nikah balayiydi. o zaman degil anamda ninemde bile kalirdim, sorun degil :)
ama gercek balayi donemimizde yapisik ikiz gibiydik. konu sahibi de zaten uzak mesafeden sonra adama kavusmus - uzak mesafe sonrasi kavusmada saatler bile kiymetli oluyor. onun yerinde olsam ben kendim de ailemle kalmak istemezdim . kocasi kalmak istememis, rahat edemem demis. adamin endisesine saygi gostermek, "tamam canim" demek neden zor ki

Bence her şey değişiyor bunu sorun edecek aileler de var etmeyecek olanlarda var .Her insanın görüşü farklı bu konuda .Bence öyle diyorsa öyle olabilir .Sonuçta her şeyi kendi fikrimiz doğrudur diye dikte edemeyiz .Çok ayıp falan değil bana görede otelde kalma fikri

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Yeni evlisiniz, nışanlın haklı değil mi ? Anneler babalar yan odadayken nasıl sevişeceksiniz ?

Back
X