Aile Farkı

sudegngren87

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
11
1
16
37
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 4 yıllık bir ilişkimiz var. Birbirimize hep çok bağlı olduk ve hep evlenmeyi istedik bu gerçekleşsin istiyoruz artık fakat maalesef bazı sorunlar var. Ailesi Alevi bizim taraf Sunni bu benim ailem tarafından hiçbir sorun olmadı. İnançlarına çok bağlılar fakat ne bana ne de bir başkasına giyimine inancına laf eden bir kafa yapısına sahip değil ailem.
Maalesef erkek arkadaşımın ailesi kapalı kesimden hoşlanmadıklarını hep belirten bir aile annem 50 yaşına bastı ve artık kapanmak istediğini söyledi. Bunun ilişkimiz için büyük bir sıkıntı olacağını biliyorum her seferinde söylenip ailemi aşağı görmeye başlayacaklar. Çok mantıksız ve saçma birşey insanların inançlarına saygı duyulması gerek. Ben bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum gözüme uyku girmiyor günlerdir.
Her türlü fikre yoruma açığım..

Peki erkek arkadasının bakıs acısı nasıl. Hep onlarla muhattap olmak zorundasın.

Senin hayatın senin seçimin , saygı göstermeleri kibarlık değil , bana göre mecburi. İlerdede erkek arkadaşının ailesinden tarafta mutlaka seninde hoşuna gitmeyecek yönler , davranışlar olacak onların yaptığı gibi davransan , dillendirsen nasıl olur , veryansın ederler değilmi? O zaman iki taraflı düşünmek en iyisi , empati kurmalılar.çözümü sen ve erkek arkadaşın getirecektir

Çok ezilirsin ve alaya alınırsn benden demesi.... Davul bile dengi dengine çalar...

Öncelikle ASLA AMA ASLA AİLENİ EZDİRME !!! çok afedersin özür diliyorum ama annen or...pu baban pez...nk bile olsa ASLA ASLA ASLA ASLA ASLA ailene laf ettirme. Her ne olursa olsun. Her ne derse desin. Her ne kadar seversen sev. Önce AİLE AİLE AİLE !!! Beğenmiyorsa istemiyorsa AL MA YA CAK ! bu kadar basit. Bu konuda kesin tavrınızı belli edin geri vites yapmayın lütfen. Erkek arkadaşınızı seviyorsunuz onunla hayalleriniz var evet ama ben bu ''BEN AİLESİYLE EVLENMİYORUM'' laflarına inanmıyorum. AİLE herşey demek. Onun ailesinede saygı duymak lazım ama senin ailende böyle. Seni seviyorsa KABUL ETMEME GİBİ BİR LÜKSE SAHİP DEĞİL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…