- 7 Mayıs 2017
- 11
- 1
- 16
- 37
- Konu Sahibi sudegngren87
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 4 yıllık bir ilişkimiz var. Birbirimize hep çok bağlı olduk ve hep evlenmeyi istedik bu gerçekleşsin istiyoruz artık fakat maalesef bazı sorunlar var. Ailesi Alevi bizim taraf Sunni bu benim ailem tarafından hiçbir sorun olmadı. İnançlarına çok bağlılar fakat ne bana ne de bir başkasına giyimine inancına laf eden bir kafa yapısına sahip değil ailem.
Maalesef erkek arkadaşımın ailesi kapalı kesimden hoşlanmadıklarını hep belirten bir aile annem 50 yaşına bastı ve artık kapanmak istediğini söyledi. Bunun ilişkimiz için büyük bir sıkıntı olacağını biliyorum her seferinde söylenip ailemi aşağı görmeye başlayacaklar. Çok mantıksız ve saçma birşey insanların inançlarına saygı duyulması gerek. Ben bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum gözüme uyku girmiyor günlerdir.
Her türlü fikre yoruma açığım..
Maalesef erkek arkadaşımın ailesi kapalı kesimden hoşlanmadıklarını hep belirten bir aile annem 50 yaşına bastı ve artık kapanmak istediğini söyledi. Bunun ilişkimiz için büyük bir sıkıntı olacağını biliyorum her seferinde söylenip ailemi aşağı görmeye başlayacaklar. Çok mantıksız ve saçma birşey insanların inançlarına saygı duyulması gerek. Ben bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum gözüme uyku girmiyor günlerdir.
Her türlü fikre yoruma açığım..