• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile fertleri ve internet

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Dert değil ama birşey sormak istiyorum.kızlar ben sadece twitter kullanıyorum internette.Twitter olsun face olsun aileden insanların olması saçma geliyo bana kendimi rahat hissedemiyorum.Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? ben ablama twitterım yok demiştim ama gördü ve yalancı durumuna düştüm :/ biraz üzüldüm açıkçası sizce yanlış mı yaptım?

artık moda kendi adına almamak. o durumda kimseye karşı sorumlu olmazsın istediğine kimliğini söyler istediğine söylemezsin...

Ailenizin görmesini istemediğiniz şeyleri onlardan gizleyebilirsiniz. Benim de Facebook hesabımda ailemden herkes eklidir. Uzakta olunca onlardan(ülke olarak), onlarla sınırsız şekilde görüşebilmemi sağlayan bir araç bana göre. Seviyorum bu yüzden ve ailemdeki herkesin olmasından dolayı da rahatsızlık hissetmiyorum.:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
rahatsız olduklarını eklemezsın bazılarında dedelere kadar ekli tuaf buluyorum abla yine hiçte

ne güzel işte
ben de facebook kullanıyordum ama kapattım birkaç gün önce. benim sebebim çok zaman harcıyor olmamdı.
şimdiyse sadece twitter kullanıyorum ona pek takılmıyorum çok şükür.

hatta facebooktaki tüm paylaşımlarımı da silmek istiyorum ama tek tek uğraşmak zor..

Dert değil ama birşey sormak istiyorum.kızlar ben sadece twitter kullanıyorum internette.Twitter olsun face olsun aileden insanların olması saçma geliyo bana kendimi rahat hissedemiyorum.Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? ben ablama twitterım yok demiştim ama gördü ve yalancı durumuna düştüm :/ biraz üzüldüm açıkçası sizce yanlış mı yaptım?

Twitter'da tweetlerini liste dışındakilere kapatabilirsiniz. Kendi adınızla değil de nickle kullanırsanız da kim olduğunuz anlaşılmaz.

Facebook'ta da güvenlik ayarlarınızı değiştirip aile ve akrabalara kapatabilirsiniz. Ben çoğunlukla uğraşmıyorum ve bütün sülale yediğim haltları biliyor:27::27:

Back
X