Aile hekimi gebelik bildirimi

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Bugünde aike hekimine bildiricem gidip
Daha ultrasona giremedim pazartesi randevum
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Bir arkadaşıma neden ilk başka doktora gitti diye fırça atmışlar
Dedıgım gibi kan belgem çıkarmı bılgısayarda

Bilgim yok. Hayirlisi olsun demek istedim. Saglikla dogsun insallah...

Meraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Bugünde aike hekimine bildiricem gidip
Daha ultrasona giremedim pazartesi randevum
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Bir arkadaşıma neden ilk başka doktora gitti diye fırça atmışlar
Dedıgım gibi kan belgem çıkarmı bılgısayarda
Çıksın nolucakki bende bildirmemistim oldu olucak çocuğu yaparken de bildirelim

Bende bildirmedim, sonradan başka birşey için gidince hamileyim bende zaten dedim, sonra kayıt yaptılar sanırım. Daha yeni öğrenmişsin koştur koştur aile hekimine gidecek değilsinya, arkadaşın abartmış bence. Bir ara gider bildirisin, bazı kan testlerinide yaptırısın devlet hastanesinden daha rahat oluyor bence.

Çıksın nolucakki bende bildirmemistim oldu olucak çocuğu yaparken de bildirelim
Pazartesi ultrasona kadar hem tekrar kan verıp degerıme baktırıyım dedım
Sımdı demesınler bana noye ılk oraya gıttın dıye

Diyemezler canım ben bilmiyodum baya sonra haber verdim zaten aile hekimine de pek gitmem normalde
Benım kayıtlı bulunduğum doktor iyide
Ebe olacak kişi çok bilmiş
Düşük yaptım dıyorum önceden niye bıldırmedın dıyor
İyide dusukte ogrenmıstım zaten
Ahıret sorusuna tutuyorlar insanı

korkmanıza gerek yok çıkara çıkmaz kan vermenızede gerek yok hamileyim demeniz yeterli...

korkmanıza gerek yok çıkara çıkmaz kan vermenızede gerek yok hamileyim demeniz yeterli...
Henuz ultrasonuma var
O yuzden bebegı gormedjgım için sıkıntıdayım bende
Tekrar kan verıp deger yukselmişmi ona baktırmak istiyorum hem

Düşük yaptığımda bile çıkışan ebe vardı
Birinden korktuğum yok
Canim hayırlı uğurlu olsun.Ben 4. Ayda filan gittim,hatta gitmedim velimiz orda çalışıyormuş,ebe aradı,bana ulaşamayınca da eşimi aramışlar.Esimde kim söylediyse eşimin hamileliğini gidin ona sorun,bu ne lackalik diye cikismis. Zaten özel bir hastanede herşeyimi takip ettiriyordum, aylarca telefondan bilgi verdim ebeye.Toplamda iki kez gittim

ben doğum yaptıktan sonra bile kimseye bişey bildirmedim aşı için gidince bildirmiş oldum

A
Canim hayırlı uğurlu olsun.Ben 4. Ayda filan gittim,hatta gitmedim velimiz orda çalışıyormuş,ebe aradı,bana ulaşamayınca da eşimi aramışlar.Esimde kim söylediyse eşimin hamileliğini gidin ona sorun,bu ne lackalik diye cikismis. Zaten özel bir hastanede herşeyimi takip ettiriyordum, aylarca telefondan bilgi verdim ebeye.Toplamda iki kez gittim
Aynı sekılde ilk düşüğümde de beni çağırmışlardı
Benım zaten canım burnumda bide kafasınca ebe bana hesap sordu
Sankı zorundaymışım gıbı
Arkadasımada cıkısmıs nıye haber vermıyorsun dıye
Ellerınden gelse döllenme olmadan arayacaklar

Beni kendileri aradılar hamilelik var mı diye bende iki gün önce öğrenmiştim test yapıp öyle kayıt yaptılar.Arada hemşire arayıp durumun nasıl olduğunu soruyo.

Back
X