Aile hekimi neden e nabiza girer

Karaciger. 2 sene öncede oldu ameliyat oldum ve alındı. Ancak tekrar nuksetti lezyon olustu. Bu sefer daha küçük olduğu için kemoterapi öneriyorlar ama çalışmam lazım bu yüzden reddediyorum. Ve de korkuyorum. Tekrar ameliyat edilirse işime gelecek bu durum. Çok teşekkürler.
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Sizi anlıyorum ama birilerinin bilmesi lazım. Aranız bozuk da olsa ailenize haber gönderin en azından bilsinler. Ya da bi arkadaşınız bilsin. Herşeyi tek başına göğüslemek çok zor. Hangi şehirdesiniz? Özelden yazabilirsiniz. Destek almanız gerekebilir ya da farklı doktorlardan görüş almanız iyi olur belki de.

Arkadaşlar perşembe aile hekimi e nabiza girmiş. Beni aramadı. Ben kanser hastasıyım ve ankarada tedavi görüyorum. Kemoterapi almayı reddediyorum. Salı günü kontrole gittim. Beni ikna etmeye çalıştılar ama olmadı. Cerrahi operasyon için uygun musun bakalım haftaya salı yine gel dediler. Perşembe aile hekimi e nabizima girmiş. Acaba onlara bir haber gitmiş olabilir mi? Bu arada kanser olduğumu ailemin de bilmesini istemiyorum. Saglik ocagi aileme haber falan vermez degil mi. Tüm radyoloji sonuçlarımı falan görüyorlar çünkü ve durduk yere neden girdi. Pazartesi soracağım arayıp ama aklıma taktım
Çok geçmiş olsun. Sağlığınız iyi olmazsa çalışmanın anlamı kalır mı? Henüz başındayken tedavi olup iyileşseniz diye umdum. Tabi ki sizin kendi fikriniz ama hayatınızı iş için riske atmayın derim. Kusura bakmayın söylemeden edemedim.

Back
X