Aile hekimliğinden aradılar ve...

Bizde ise zaman almak icin aylarca peşlerinde koşuyoruz 🙈🙈🙈 Bir arkadaş spiral taktırmak icin kaç ay uğraştı bir türlü doktora ulaşamadı en sonunda hamile kaldı 😂😂😂
aile hekimine mi? arayan kişiler diye bahsettiğim aile hekimliğindeki ebeler.

Evlilik için gerekli tahlilleri yaptırdık.
Sonuçlar için girdik adam pat pat korunma yöntemlerini sıralamaya başladı.
Kaldım böyle.:KK57:
Annem de yanımda yerin dibine girdim.
Annem olmasa ya da kadın doktor olsa hadi neyse diyeceğim.
Ne diyeceğimi bilememistim.
Annenizin yaninda niye yerin dibine giriyorsunuz? Devlet sırrı mı bunlar? Cumle alemin bildigi konular.
Bu kadar kapali büyütülmesek keşke.

çocuk doğunca tutuştursun o doktorun eline sen bak senin yüzünden oldu desin :KK53:
Valla geçenlerde aradı ağlıyordu daha çocuğum 8 aylık kızımda 2 yaşında ben napacam diye . Bende tersledim oh olmuş , kocana söyleseydin o korunsaydı , Şimdi böyle ağlamanın sızlanmanın faydası yok dedim . Oda kocam korunmayı sevmiyor , iyi ozaman belki bebek bakmayı sever dedim . Küstü bana , konuşmuyor şimdi benimle 🤪🤪

Annenizin yaninda niye yerin dibine giriyorsunuz? Devlet sırrı mı bunlar? Cumle alemin bildigi konular.
Erkek olduğu için yoksa elbet kadın olsa sorun olmazdı dedim zaten.
Zaten bu konuda gerekli bilgileri biliyordum ama tekrardan gidip hap, iğne vs konusunda ayrıntılı bilgi almıştım hekimlikten.
Ben biliyorum tamam dediğim halde anlatti dinlemeden.

Her bilginin her yerde söylenmesi gerekmiyor ki... Yani benim cinsellik konularımı annemin bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.

Erkek olduğu için yoksa elbet kadın olsa sorun olmazdı dedim zaten.
Zaten bu konuda gerekli bilgileri biliyordum ama tekrardan gidip hap, iğne vs konusunda ayrıntılı bilgi almıştım hekimlikten.
Ben biliyorum tamam dediğim halde anlatti dinlemeden.
ben ergenliğe giren çocuğa temel bilgiler vermek dışında anneyle fazlaca yüzgöz olunmasını doğru bulmuyorum haklısınız

Ay yok yahu. Böylesini duymadım hiç. Yani aile hekimliğinin üzerine vazife olan kısım gebeliğin takibidir.(gebeliğin nikah dahilinde olup olmadığı değildir)
Böyle bir uygulama yok eğer ki görevli birisi işgüzarlık edip böyle bir şey için aradıysa ismini belirleyip sağlık bakanlığına bildirin.

Her bilginin her yerde söylenmesi gerekmiyor ki... Yani benim cinsellik konularımı annemin bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.
Bilmesine gerek olmamasi bence de evet. Mahrem bir durum. Ama yerin dibine girecek bir utanç duymak bana tuhaf geliyor.

Geçen izlediğim bi cinayet belgeselinde katil tecavüz etmek istediği kızın regl döneminde olup olmadığını araştırıyordu konuyu okuyunca aklıma geldi korkunç birşey. Dikkatli olun sağınıza solunuza dikkat edin bir düşman var belli ki. Numarayı sorgulatın mutlaka.

Geçen izlediğim bi cinayet belgeselinde katil tecavüz etmek istediği kızın regl döneminde olup olmadığını araştırıyordu konuyu okuyunca aklıma geldi korkunç birşey. Dikkatli olun sağınıza solunuza dikkat edin bir düşman var belli ki. Numarayı sorgulatın mutlaka.
Tüylerim ürperdi

Bilmesine gerek olmamasi bence de evet. Mahrem bir durum. Ama yerin dibine girecek bir utanç duymak bana tuhaf geliyor.
Evet utandım adam karşımda annem yanımda baya baya utandım, utanmaktan yerin dibine girdim yani başka türlü nasıl tarif edebilirim.
Yani annesiyle bu tür konuları; damadindan nasıl korundugunu konuşuyor mu herkes ben mi çok cekingenim acaba bilemedim şimdi?

böyle saçmalık olmaz eğer salakça bir şaka değilse ciddiyse ağzınıza geleni söyleyin bunlar sizin özeliniz ne münasebet herkes haddini bilsin ben 38 yaşındayım,bekarım, engelliyim asla böyle saçmalıklara maruz kalmadım covid karantinasına alındım aile hekiminiz sizi arayıp kontrol edecek dediler kimse umursamadı bile hatta ona kızdım da hekim değiştirdim hiç öldün mü kaldın mı hamile misin regl oldun mu diye soran olmadı bu zamana kadar

Keske bu konuyu okumasaydim ya of zaten anksiyete rahatsızlığım var🙄 Şaka vs olduğunu ogrenirseniz yada bir cevap gelirse yazın lütfen hemen buraya🙄🙄🙄 komik gelebilir ama gerçekten kötü oldum numarayı Google yazın bakalım başka bununla ilgili bir şey şikayet vs var mi

Evet utandım adam karşımda annem yanımda baya baya utandım, utanmaktan yerin dibine girdim yani başka türlü nasıl tarif edebilirim.
Yani annesiyle bu tür konuları; damadindan nasıl korundugunu konuşuyor mu herkes ben mi çok cekingenim acaba bilemedim şimdi?
Ben yırtığım herhalde biraz :confused:

Ben yırtığım herhalde biraz :confused:
Yani bizim ulkemizde tabu zaten ama fazlasını da bilmesinler yani.
Aslında anneler bilgilendirse bu konularda, kizlarimiz buraya sürtüşmeyle hamile mi kaldım konuları da açmazlardi.
Aman ne bileyim işte öyle.:confused:

Back
X