- 17 Aralık 2015
- 27.002
- 49.319
- 598
Baş harfine uygunBen her seferinde farklı isim uyduruyodum![]()

Merve şeyden heralde ya bak simdi buldum bunuda harflerin yeri degişince çok anlamli bir şey cikiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş harfine uygunBen her seferinde farklı isim uyduruyodum![]()
Bildigim kadarıyla kendisi otel sahibi.Artık evlilik cüzdanı sorulmuyor mubiz yeni evliyken soruluyordu 11 yıl önce gibi
Kim otel sahibiBildigim kadarıyla kendisi otel sahibi.
Aile hekimim dönüş yaptı
Doktorun söyledikleriyle ebenin söyledikleri çok farklı. Bence bunu doktora iletin, belki hiç haberi yoktur söylenenlerdenAile hekimim dönüş yaptı
Evet bi tutarsızlık varDoktorun söyledikleriyle ebenin söyledikleri çok farklı. Bence bunu doktora iletin, belki hiç haberi yoktur söylenenlerden
Nihal prime, otel kurallarini anlattiginiz üye.Kim otel sahibi
Aa kim dediNihal prime, otel kurallarini anlattiginiz üye.
Bir konuda yorumunu hatirliyorum. Belki de turizm çalışanıdır.Aa kim dedi
Aile hekimim dönüş yaptı
Ay Merve çok mu cahil kalmışım diye bir sorayım dedim.Bende de amh düşüklüğü var regllerim acayip saatlidir.Günü saati şaşmazdı.Amh düşüklüğü yapar mı?Ben de de tam tersi amh düşük saati saatine regl oluyorum. Işte bu çocuk işini olduramayınca pko nedir diger problemler nedir eşime anlatmıştım. Onlar regl olana kadar ben 2.yi oluyorum filan demiştim. O da ama senin ne biçim bitirmişsin hep yumurtaları demişti![]()
E bundan tabi.Ay Merve çok mu cahil kalmışım diye bir sorayım dedim.Bende de amh düşüklüğü var regllerim acayip saatlidir.Günü saati şaşmazdı.Amh düşüklüğü yapar mı?
EvetBir konuda yorumunu hatirliyorum. Belki de turizm çalışanıdır.
Butik otel sahibi olmayı isterdim. Ama insanla ugraşmak zor bir iş. Hele hele Türkiye'de daha da zordur.Evetpamuk musun nesin doğru hatırlıyorsun.
Butik bir otelde yöneticiyim. Şu an hamile olduğum için ücretsiz izine çıktım. Yaşımdan dolayı (40) çok zor geçiriyorum. Zaten çokta sağlam bir bünyem yoktu
Turizm geçmişin son 4 senedir. Onun öncesinde demir-çelik ihracatı yaptım.
Gerçekten ya saçmalıkAaaa yok artık ya
Ondan sonra Kadeyif ne yapacaksın orada dön Türkiye’ye yanımızda yaşa.
Bu nedir ya, ya babanız size demek ki bir şey var aradılar diye bir şey yapsaydı Allah korusun?