Aile hekimliğinden aradılar ve...

Ben konu açmıştım sağlık ocağından gebelik var mı diye aranmak konusuydu.
Benim gibi birçok kişi bilmiyordu böyle bir uygulamanın olduğunu.
Ona bile şaşırırken bunları okumak beni şoke etti.
Bu artık çok saçma bir boyuta giriyor.
Böyle bir takip sistemi olamaz ya.
Babayı aramak nedir?
Her haltı bilen sistem sizin kendi numaranızı bilmiyor mu?
Burası Türkiye kaç kişiyi böyle arayıp sorup huzursuz edeceklerini bilmiyorlar mı?
Bu tarz uygulamalara artık bir dur denilmesi, bir sınır konulması gerek.
Her şeyimizi de bilmesinler nedir bu.

Aile hekimim dönüş yaptı

Eklentiler

• Screenshot_20210529_085103.webp
    Screenshot_20210529_085103.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 349
Aile hekimim dönüş yaptı

İyi de gebelik varsa sorsun takip etsin iyi güzel de telefonq cıkan babaya kürtaj falan oluyorlar demek ne alaka..deseydin ya adet düzenindeki sıkıntıyı değil kürtaj falan oluyorlar diye babama soylemiş, bu konuşma tarzı kabul edilemez diye

Ben de de tam tersi amh düşük saati saatine regl oluyorum. Işte bu çocuk işini olduramayınca pko nedir diger problemler nedir eşime anlatmıştım. Onlar regl olana kadar ben 2.yi oluyorum filan demiştim. O da ama senin ne biçim bitirmişsin hep yumurtaları demişti 🤣
Ay Merve çok mu cahil kalmışım diye bir sorayım dedim.Bende de amh düşüklüğü var regllerim acayip saatlidir.Günü saati şaşmazdı.Amh düşüklüğü yapar mı?

Aaaa yok artık ya 🙄
Ondan sonra Kadeyif ne yapacaksın orada dön Türkiye’ye yanımızda yaşa.
Bu nedir ya, ya babanız size demek ki bir şey var aradılar diye bir şey yapsaydı Allah korusun?

Bir konuda yorumunu hatirliyorum. Belki de turizm çalışanıdır.
Evet pamuk musun nesin pamuk musun nesin doğru hatırlıyorsun. 🌺 Butik bir otelde yöneticiyim. Şu an hamile olduğum için ücretsiz izine çıktım. Yaşımdan dolayı (40) çok zor geçiriyorum. Zaten çokta sağlam bir bünyem yoktu 👻 Turizm geçmişin son 4 senedir. Onun öncesinde demir-çelik ihracatı yaptım.

Evet pamuk musun nesin pamuk musun nesin doğru hatırlıyorsun. 🌺 Butik bir otelde yöneticiyim. Şu an hamile olduğum için ücretsiz izine çıktım. Yaşımdan dolayı (40) çok zor geçiriyorum. Zaten çokta sağlam bir bünyem yoktu 👻 Turizm geçmişin son 4 senedir. Onun öncesinde demir-çelik ihracatı yaptım.
Butik otel sahibi olmayı isterdim. Ama insanla ugraşmak zor bir iş. Hele hele Türkiye'de daha da zordur.

Back
X