- Emoji Skoru
- 2.380
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bunun bı gecerliği yokEv ben ölünce senindir dedi
Bence de yokBunun bı gecerliği yok
Dedem ve anneannem çok haksızlık yapıyorlar. Annem babamdan boşandığı için ben biraz ortada kaldım küçüklüğümde dedemlerle büyüdüm. Şimdi de annem onlar seni büyüttü diyerek herşeyi sineye çekmemi bekliyor.
Adaletsizlik gizlice oğullarına para akıtması ama anneme hiç vermemesi , vermek zorunda değil ama oğullarına para vermekten kendi fakirlik çekiyor
Adaletsizlik ne mesala sürekli siz mi hizmet ediyorsunuzMerhaba hanımlar. Anne tarafımdan bahsedeceğim. Dedem ve anneannem çok haksızlık yapıyorlar. Annem babamdan boşandığı için ben biraz ortada kaldım küçüklüğümde dedemlerle büyüdüm. Şimdi de annem onlar seni büyüttü diyerek herşeyi sineye çekmemi bekliyor. Evin içinde adaletsizlik olduğunda sesimi çıkartırsam kızıyor. Dedem anneme evlerinden birini verdi ama ortada oturmuyoruz müstakil ev zaten sobalı kiracı da bulunmuyor öylece boş boş duruyor. Yani bize hiç bir şekilde faydaları yok ama herşeyimize karışmak istiyorlar ben sınır çizince de kavga çıkıyor. Böyle aile içi adaletsizliklere karşı nasıl davranmak gerekiyor? Özellikle yazları gidiyorum ben gelinler var ananemle zaten geçinemiyorlar herkes birbirine laf sokuyor. Bu ortama girmek istemiyorum ama yazları maruz kalıyorum. Açıkçası hiç birini artık eskisi gibi sevemiyorum. Ben evli değilim ama evlenmek istesem sanki çok kaotik bir ailem varmış gibi hissediyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı.
Haklısınız sizin adınıza çok mutlu oldumEvlilik konusu için yazmak istedim, hiçbir endişeniz olmasın. Hayatınızdaki insan zaten size bu konularda anlayış gösteren biri olmalı. Ben de boşanmış anne baba çocuğuyum, kayın aileme hiçbi zaman bu bi kusurmus gibi davranmadim aksine çok rahat konuştum anlattım esprisini yaptım. Onlar da başta garipseseler de sonradan alıştılar. Ben babamla gorusmuyorum, eşim ve ailesi beni önce annem ve eşinin oturduğu eve gidip istedi, aynı gün babaannem ve abimin evine gidip onlardan istedi. Gönül gönüle değince bu gibi sorunlar bir şekilde çözülüyor.