• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi çifte standart :(

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
Kızlar sevgilimin dolayısıyla benim bir derdim var :(
Evin tek oğlu ve en büyüğü,babası 6 yıl önce vefat etti.Annesi kızlarını kayırıyor,ona öyle geliyor.Hem okuyup hem çalışmak zorunda kaldı bi ara,vize final zamanı çok zorlanıyodu işten ayrıldı.Kız kardeşini evlendirmek için evlerini filan satmışlar...Kızların her dediği oluyor ama sevgilim....Kendine bir çöp alsa sorun oluyor,kavga kıyamet....Ne yapmalıyız biz yaaaa :(
İlk başlarda bizim ilişkimize de karşı çıkıp sevgilime "ya biz ya o " demişler ve inanın yok yere.Ama sonraları melek kesildiler,biz seviyoruz onu,gelse başımızın tacı olur filan....Çok karışık kafam kızlar.Soğudum ailesinden resmen,onun adına da çok üzülüyorum senağlama

Sevgiliniz adına üzülmeniz normal ama bence bu işe siz hiç karışmayın. Sonuçta şu anda sadece sevgilisiniz ve size edecekleri densiz bir laf sizi kırabilir.
Siz sevgilinize destek olun, ancak ona gaz vermeyin. Ailelerin evlat ayırmayacağından bahsedin. Mümkünse kendi yağınızla kavrulun onlara da muhtaç olmayın.

ah canım aileyi az cok tanımıssın evlenince yasayacagın sıkıntılar malum...
sevgilin icin de zor bir durum gercekten ama tamammen kopması imkansız baba görevini üstlenmis cünkü birazda mecbur bırakılıyo anladıgım kadarıyla..

zor bir durum ama sevgiliniz denge kurar annesine sizin hakkınızda, sizede annesi hakkında haksızlık yaptırmaz ise bence çok sorun çıkmaz.. ilişkinize karışamazlar... eşiniz kesin bir sınır çekmeli... bu şartlarda iyi geçinmeye çalışmalısınız... çok zor valla..

evet canım baba ama pek sayılmayan bi baba gibi :@
bacak kadar kız kardeşi bile dikleniyo kafa tutuyo sinir yaaaa.
Burbuk'cuğum canım karışmam zaten görüşmüyoruz,sadece varlığımdan haberdarlar ve küçükkenden tanışıyoruz onlarla ama ilişkimiz başladığından beri hiç konuşmadık karşılaşmadık.Hep de mesafeliyizdir.

Ya kızlar anlamadığım şu,birden tavırları değişti.Bi anda biz severiz Özlem'i durumu başladı evde...ılginç..

ee bu sekilde sevdigin adamı delirtirler canım yaaa...
ben kücükyasta babasız kaldım hayatın yükü annemdeydi elbette ama bizde farkındaydık hic bir zaman umursamaz olmadık kayıtsız kalmadık kardeslerimle.
yani demek istedigim bütün yük tek bir insanın üzerine bırakılmaz ki:1no2:
yazık degil mi ama

Yani....Canım bilmiyorum 2 gündür bi "ne bulursan onu ye" durumu başlamış evde garibime tlfla makarna yaptırdım direktif vere vere :'( Bakkala gitmiş makarna almaya yumurta kırsan ne oluyo demişler ay sinir oldum yaaaa :kızgın:

bana seni seviyorlar dedi ama ben çok şüpheciyim :( walla bilmiyorum ayrılmayı bile düşündüm ama olmuyo işte...Çocuğu geriyolar yaa...Annesi ve evdeki kız kardeşi.....Ha bi de benimle yaşıt bi kız kardeşi var evlendi,işte bi gün ona oturmaya gittik arkadaşımla (arkadaşım komşumuzun kızı,sevgilimin de kuzeni) kız bayagı hoş beş muhabbet...Aradan zaman gecti az kız hamile olduğunu öğrendi,sorunlu bi hamilelik geçiriyodu msj attım cvp vermedi,sevgilim kızı zorlamış neden msj atmadın die,hanımefendi annesine şikayet.....Yani anlayacağın ben gözlerinde yılan oldum.Ama ben sevgilime dedimmmmmm söyleme bak kötü olur düşman olurlar dedim bana...

cok zor bi durum canım valla..bide simdiden yani sevgiliyken böle yüz göz oluyosunuz evlenince neler olur kimbilir...bak cok iyi düsün evlilik cok farklı...ve pismanlıgı kabul etmeyen bi kurum aynı zamanda..iyice ölç tart biz ne desekte bu senin hayatın. ve umarım dogru bir karar verirsin canım..
bekarken insanın gözü cok kara olabiliyor sen gözünü cok karatma derim.hayat tozpembe degil...
yeni bi sarkı cıktı ya '' toz pembe hayaller vardı,pembesi gitti tozu kaldı'' diyeee.........

Tatlım haklısın da ben onu 6 yıl sevdim ve tam benim olmuşken....Şimdi de sanki biliyomuş gibi BEN SENSıZ NE YAPARIM YAAA diye msj atmış :( :(

kıyamıyosun dimi..seni anlayabiliyorum canım.ne diyebilirim... ama yasadıkca anlarsın ne demek istedigimi...hakkında hayırlısı olsun insallh

Canım inşallah pişman olmayız,hem daha önümüzde epey uzun zaman var evlenmek için,bakalım artık :(

hayırlısı canım emek zayi olmasınyerimseniben
çalısın cabalayın geleceginizi kurun insallh:Saruboceq:

Ne diğer kız nede diğer kzı kardeşi...
Bütün mesele bence annede... Anne nasıl davranırsa cocuklar öyle örnek alır ya...
Annesiyle bi konuşsun. Ben üvey evlatmıyımda böyle davranıyosunuz gibisinden:delphin:
Sevgilinin sesizliğinden güç alıp yükleniolarda. Bi gürlese dururlar belki-tatlicadiarzu-

Sanada allah kolaylık versin canım. İçlerine girmeden seni korku sarmış.
İçlerine girince vay haline.. İnşallah o zamana kadar düzelirler.
Eş kadar kaynana görümde lazım aslında. Sonucda eşin 24 saat yanında olcak değilki.

Back
X