• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi çifte standart :(

canım aynı şeyi biz evliyken yaşıyoruz.eşimin babası vefat etti eşimde evin en büyügü herşeyi yıktılar eşimin üzerine iyi olunca bizden dediler kötü olunca sen beceriksizsin oldu.benim kayınvalidemde görümceme çok düşkün eşimi ve erkek kardeşini sadece para mevzularında arar sorar başka türlü oglum nasılsın demez.en sonunda eşim dayanamadı 2 aydır küs konuşmuyor annesiyle.ama şu an kafası rahat.onların arasındaki şeyler evede çok yansıyor.
birde geçen başıma gelen birşeyi anlatıyım sana kayınvalideme gittim anne ben şurdan ayakkabı alıcam gidip bi geliyim dedim bana ne ayakkabısı bir sürü ayakkabın varya boşa para harcamayı çok seviyorsun dedi.ve ben 2 senedir ilk kez yaz ayakkabısı alıcaktım.kendilerine gelincede oglum şu eksik bu eksik der durur.
yani demek istedigim anne kardeşler arasında ayrımcılık yapıyorsa çok zor.oglunun bir yuva kurdugunu kabullenmesi lazım.iş annede bitiyor yada bizim gibi evlat anneye küsüyor huzursuzluk başlıyor.

canım ben kendimi anlatayım geleceğini gör bende benim eşimde tek erkek ama iki kız prenses gibi benim ki zavallı gibi bir kenarda hep bak bunun ablası ailesinden para aldı iş kurdu tabiki battı ve kayınpederin ( benimkinin babası hayatta birde) bize dediği kendinizi sıkın zorda olan kız kardeşinize yardım ediceksinizkaydirigubbakcemile ben sinir krizi geçirdim resmen keyfine iş kurup kaybetti kocasının çok iyi maaşı ve mevkisi var biz kendimizi sıkıcakmışız altında son model araba var hanfendinin senağlamasenağlama tüp bebek yaptırcaktk haziranda erteledik düşün işte canım ne diyim Allah sana da banada kolaylık versin kendi derdimi anlatmazdım ama sadece durum aynı diye anlattım sana:a015:

canım aynı şeyi biz evliyken yaşıyoruz.eşimin babası vefat etti eşimde evin en büyügü herşeyi yıktılar eşimin üzerine iyi olunca bizden dediler kötü olunca sen beceriksizsin oldu.benim kayınvalidemde görümceme çok düşkün eşimi ve erkek kardeşini sadece para mevzularında arar sorar başka türlü oglum nasılsın demez.en sonunda eşim dayanamadı 2 aydır küs konuşmuyor annesiyle.ama şu an kafası rahat.onların arasındaki şeyler evede çok yansıyor.
birde geçen başıma gelen birşeyi anlatıyım sana kayınvalideme gittim anne ben şurdan ayakkabı alıcam gidip bi geliyim dedim bana ne ayakkabısı bir sürü ayakkabın varya boşa para harcamayı çok seviyorsun dedi.ve ben 2 senedir ilk kez yaz ayakkabısı alıcaktım.kendilerine gelincede oglum şu eksik bu eksik der durur.
yani demek istedigim anne kardeşler arasında ayrımcılık yapıyorsa çok zor.oglunun bir yuva kurdugunu kabullenmesi lazım.iş annede bitiyor yada bizim gibi evlat anneye küsüyor huzursuzluk başlıyor.

aynı canım benim eşimede hergün başka ayakkabı giyiyor paranız bol diyorlarmış ben öğretmenim ya bende çalışıyorrumsenağlama

konu sahibi arkadaşım çok iyi düşün tart canım al sana iki örneksenağlama

kızlar walla gözüm çooooooook korkuyo bilmiyorum :'(
bizimki de aynı,annesi sana bişi alınınca bize iidavranıyosun demiş bi de :kızgın:
benimki de demiş ki ben cocuk muyum ki yaa,hem kendi paramla alıyorum istediğimi yaparım demiş.Sabah teyzesi gelmiş annesi teyzesine ne dese beğenirsin;bu önceden bööle huysuz değildi değişti.... :kızgın:

canım benim senin yapabileceğin hiiiç birşey yok erkek arkadaşın bundan rahatsızsa kendini kullandırmayacak bu kadar basit.yaşı ne kadar bilemiyorum ama bence kendine bbirikim yapsın herkesde baksın başının çaresine ev satıp düğün yapmayı biliyolarsa çalışmayıda bilmeliler.
Valla bence düşün taşın seni şimdiden sinir etmeyi başarmışlar.

canım sevgilim 22 yaşına girecek,üni okuyo ya çocuğun herşeyini burunundan getiriyorlar...Yaptıkları birikimi.....herşey sorun...O kadar çok zoruma giden şey var ki :bbo:
Ya yemek dert,alışveriş dert,herşey dert....

Kızlar çocukcağızı arada bırakmaktan korkuyorum dırdır etmek de istemiyorum ama kırgınım yaa ailesine.Uzaktan uzağa soğuk savaş gibi bizimkisi,laf sokuşturup duruyolar arada benimki de haklıyken haksız oluveriyo....Ooooof offfffffffffffffffffffffffffffffffffff senağlama

Back
X