Merhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.