• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi hırsızlık suphesi

Kadına soylersen dıkkatlı olur ve yakalanmaz. Kamera koy kanıtlayıp kardesıne söyle ya da Kardeşinle bırlıkte bır plan yaparak kanıtlayın. Cunku kanıt olmazsa tedavıyı kabul etmez sızı suclar ıste o zaman yuva sarsılır ama kanıt olursa bunda yuva yıkacaK bır sey yok tedavi olacak . Destek gormesı ıyı olur.

Tabı ben kadının hasta ve kotu nıyetlı olmadıgını varsayarak yazdım.

eger hırsızlıgı baska amaclar ıcın yapıyorsa sıkıntı...
Ne amaçla yaptığını kestiremedik gerckten

Aklıma ilkokul arkadaşım ve hala gorustugum kız geldi, herseyimi çalardı, cep telefonumu bile çalmıştı. Annesi bir gün arayıp kızımda bu bir hastalık, ihtiyaçtan değil, psikolojik yapiyor bunu demişti.

Bence bunu ortaya cikartmanizin kimseye bir faydası yok, aksine bırakın, kimseye de anlatmayın. Oraya giderken götürmeyin değerli eşyalarınızı. Sonuçta alıp karsiniza konuşmak bile cok kırıcı ve yüz göz edici. Size itiraf mi edicek evet ben hırsızım mı diycek hayır tabii ki, o yüzden bırakın bence. Bir gun eşi farkederse o konuşsun siz değil.

Benim yengem böyle maalesef. Ben bekarken bir gün annemde kaldılar, gereksiz yere peçete, ıvır zıvır alır çantasına koyardı. Açıkça şahit olduk buna. Çok rahatsız edici ama biz söyleyemedik çünkü cadı gibidir baya sorun çıkarırdı :D sadece evde yalnız bırakmadık hiç

Ortaokulda bir kız vardı, sınıfta kimin neyi kaybolsa ondan çıkardı. Herkes de çok normal karşılardı artık alışkanlık mı zevk mi değişik bir durum. Kardeşim üzülür diyorsunuz ama ben kardeşinizim haberi olmadığını düşünmüyorum. İnsan karısının bu rahatsızlığını bilir ondan da çalıyordur. Evet tedavi olması gerek, ama kanıtlamak gerek önce. Yoksa ortalık öyle bir karışır ki keşke paramız gitseydi de bunları yaşamasaydık dersiniz.

Emin olmadan böyle birşey söylemek ailedeki bütün dengeleri bozar. En iyisi bir şekilde ispat etmeye çalışın. Keşke kardeşinize emin olmadan söylemeseydiniz.

Merhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Test yapin bir paraya isaret yapin kücuk renkli bir kac nokta olabilir annenin cantasina kat ve annenin cantasi kat bakalim kaybolursa abin butun evdekibparalari cikarip baksin annenin parasi varmi .
Bazilari cok seviyor calmayi huy edinmis cok berbat bir durum tabi

Madem abinize deneyeceksiniz o ortami yok etmeye bakin, cüzdanında para bırakmayin üzerinde taşısin anneniz. Bir tanidik boyle birşey görmüş , gelininden adam cüzdanını yastığın altında koyup yatıyormuş aile içinde olunca ara bozulmasın istiyor insanlar.

Bu bir hastalik olabilir gercekten eger ihtiyaci yok ve yapiyorsa hastalikdir anladigim kadariyla annenizde sizde seviyorusnuz kardesinizn esini bence bi deneyin emin olursaniz eger konusup yardim almasini saglayin yardim etmeye calisin
Bende aynısını düşündüm hastalık olabilir destek alabilirsiniz önce bir doktora danışın isterseniz

Ortaokulda bir kız vardı, sınıfta kimin neyi kaybolsa ondan çıkardı. Herkes de çok normal karşılardı artık alışkanlık mı zevk mi değişik bir durum. Kardeşim üzülür diyorsunuz ama ben kardeşinizim haberi olmadığını düşünmüyorum. İnsan karısının bu rahatsızlığını bilir ondan da çalıyordur. Evet tedavi olması gerek, ama kanıtlamak gerek önce. Yoksa ortalık öyle bir karışır ki keşke paramız gitseydi de bunları yaşamasaydık dersiniz.
1 yıldır evliler farketse tahammül edecek bir insan değil

Merhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Calma hastaligi oluyor bazı inaanlarda

Bence bikac kere deneyin sonra da Direk. Değilde. Annemin parası kayboldu vs diye şöyleyin. Brz alttan altta ima edin emin olunca sonrada değerli eşya para ile gitmeyin.esi de madem memnun sizde kötü bişeyini gormemissiniz

Böyle durumlarda denemeden ya da belli etmeden olmuyor. Dozaj sürekli artıyor. Kız kardeşim de sürekli alırdı cebimizden bişey demezdik (küçük diye düşünerek) Fakat son radde evim için biriktirdiğim altınlardan alıp üstüne bir de başkalarına hediyeler aldı farkedilince de (polis çağıracağımı parmak izi aldıracağımı söyledim şurdan çıktı burdan çıktı diyerek birazını çıkardı tabi giden gitti, ben emindim hiç alakasız yerlerden çıktı) Ben onun yaptığını bildiğimi söyleyince de sevgilisine kaçtı evlendi suçlu olarak beni göstererek. Ablam bana hırsız dedi diyerek. Halbuki almak istediğim şeylerden feragat etmiştim ev almak için. Kimse duymasın evlendi rezil olmasın dedim o anlatarak kendini rezil etti kimse ona inanmadı eşinin ailesi haricinde .Şimdi konuşmuyoruz ailemde biliyor onun yaptığını ama bana beddua eden yine o. O yüzden bir şekilde önünü kesin yoksa git gide daha çok zarar görürsünüz.

Hasta hasta denmiş de hep maddi şeyleri mi çalmaya hasta bu kadın? Bence evinize çağırdığınız bir gün görmeyeceği bir yere kamera koyun, cüzdanınıza da para atın bilerek. Videodan güzel ispat, emin şekli yok şu durumda. Ve evet vazgeçmezse bence de boşanma sebebi. Bugün size yapan yarın başkasına da yapar. Eşinin arkadaşlarına yapar vs. Çok çirkin bir durum.

Eve bildiğin düzenek kurup gizli kamera ile onu kaydedeceksiniz. Altın görünümlü dandik bir takı alın, yerleştirin oraya. Takının resmini çekin bir gün önce ve faturasını da. Üzücü bir durum ama daha ileride daha büyük olaylara neden olabilir. Ailesi de biliyordur bence. Kardeşinize bunu göstereceksiniz. Eğer kleoptamani ise tedavi için yönlendirirsiniz ama en azından bu durumu bilerek yaşaması, bilmeyerek veya gözden kaçarak yaşamasından daha mantıklı.

Ama yengenin üzerine salmayın, doldurur gibi değil de böyle bir durum var. Belki hasta olabilir gibi yaklaşın. Siz kadınla yüzleşmeyin. Ufak değersiz eşya alması ile para çalması bir değil. Bir an önce önüne geçilmeli. Hasta değilse de en azından bundan sonra dikkat eder belki.

Son düzenleme:
Kk da buna benzer bir konu vardı yüklü miktarda para çalmıştı yakıni
Aman Allah korusun
Gizli kamera koyun odaya biran önce tespit edilsin..

Bence gelinin yanında annenizle sohbet ediyormuş gibi bu konuyu konuşun.
Annem arayıp cuzdanimda 400 TL vardı düştü galiba demiş oda bakım burda yok yine bakarım demis yani orda kaybolduğunu farkettirmjs annem bilerek belki anlar diye bakalım yapacakmi bir daha

bizim ailede var boyle biri,
ailecek olayi ortbas ediyoruz,
dogru karar mi bence degil,
ama buyuklerin karari bu sekilde.

Ancak kendi cuzdaniniza sahip cikacaksiniz iste. O eve giderken ziynet esyalarini bile arabada birakiyor yengem ornegin, cunku abdest almak icin cikardiginda bile yok oldugu olmus.

Ufak ufak basliyor, sonra onu alinamiyor,
aslinda hastalik bile olsa bilinmeli ve soylenmeli, ve gerekirse tedaviye yonlendirmeli.

Maalesef ortbas etme olayi ise yaramiyor.

Back
X