- 18 Ocak 2018
- 3.002
- 8.116
- 158
- 33
- Konu Sahibi denizkumgunesdeniz
Bundan sonra gönderme bari. Genelde senin gibi çocuklar kızsa da küsse de her istendiğinde yine de para verir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ev alacağım araba alacağım diyerek kendini haklı çıkarıp üzerine yapıyor ve devamında hep senin evin araban diyor ama sadece bana böyle diyor arkamdan ve akrabalara anlatırken ben aldım diyor benim adım dahi geçmiyorbabanız nasıl paranızı alıyor?
Küstükten sonra onlarla birlikte tüm akrabalarımı sildim hiç kimseyle konuşmuyorum hepsini engelledim, zaten onlar gönlümü almak istese gelirdi yanıma ne geldiler ne gittiler. Tamamen sildim.Bundan sonra gönderme bari. Genelde senin gibi çocuklar kızsa da küsse de her istendiğinde yine de para verir.
Çocuğum iyiki var değerini ve hayatımdaki önemini çok iyi biliyorum çok şükür.Yorum yapmama hakkımı kullanıyorum ama sana şunu söyleyebilirim.Çocuğuna sarıl ve sen ona senın annen gibi bir anne olma.
Sana ev alacağım araba alacağım diyerek kendini haklı çıkarıp üzerine yapıyor ve devamında hep senin evin araban diyor ama sadece bana böyle diyor arkamdan ve akrabalara anlatırken ben aldım diyor benim adım dahi geçmiyor![]()
Olmamaya çalışıyorum olmamak içinde çok bilmek okumak yazmak kültürlenmek olduğunu biliyorum, psikolojik durumları anlamaya anlamlandırmaya çalışmak için sürekli okuyorum dinliyorum… çocuğumla aramda güvenli anlamlı bağlar kurmaya çalışıyorum ama şunuda biliyorum kimse mükemmel değil, onlarda değildi ama onlarda biraz vicdan eksikliği vardı cinsiyet ayrımı yapmayı kendilerine hak gördüler…Yorum yapmama hakkımı kullanıyorum ama sana şunu söyleyebilirim.Çocuğuna sarıl ve sen ona senın annen gibi bir anne olma.
Gerçekten akıl tutulması, kendimi suçluyorum ben çok duygusal yaklaştım üzülmesinler diye hayırlı evlat olmaya çalıştım ve en geçerli sebep olarak onlara güvendim ama para konusunda babana bile güvenme sözünü çok iyi anladım…Ev ve araba alabilecek kadar parası olan birisinin parasını koruyamaması çok ilginç
EFT leri ispat edip geri isteme davası filan aç hak etmişlerMerhaba sadece içimi dökmek ve başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Ben 22 yaşında iyi bir işte çalışmaya başladım tüm maaşımı neredeyse biriktiriyordum ailem sürekli harcama biriktir, sana ev alacağız diyordu. Ev alacak param oldu kredi çekip rahatlıkla ödeyip alırdım ama babam paramı benden aldı kendi üstüne evi yaptı kendi üstüne az bi miktar kredi çekti benim üstüme yap dediğimde annemle ikisi karşı çoktılar kardeşinle paylaşmayacakmısın dediler ikna ettiler tamam dedim. Çünkü sürekli bu ev senin diyorlardı. Aradan baya zaman geçti nişanlandım yine para biriktirmiştim babam bu kez yine paramı alıp kendi arabasını satıp bankaya koyup benim paramla kendi üstüne araba aldı. Karşı çıktım allem etti kallem etti kendi üstüne yaptı. Bana okuttukları için çeyiz yapmadılar hiç bir eşya almadılar. Evlendim 1 yıl sonra iş değişikliği sebebiyle otomatik araba almam gerekti eşimin manueldi ben süremiyordum babamdan arabanın parasını istedim bana kızdılar annem babana bi araba alamayacakmısın dedi. Yarı parasını gönderdi.
Sonra evi sattılar bana sattıktan çok sonra söylediler kaça sattıklarını dahi söylemeden bir miktar para gönderdiler ama kendi evlerini kardeşimin üzerine yapmak koşuluyla. Parayı göndermek için miras hakkımdan vazgeçirdiler. Ve baya ağır konuşarak parayı gönderdi babam.
Sonra neyse ailedir okuttular emek verdiler diye konuşuyordum ama çok içimden gelmiyordu. Hamileydim bir yiyeceğe aşermiştim annemden istedim beni azarladı ve yapmadı kendin yap ye dedi. Aşırı üzüldüm en çok üzen olay buydu aslında. Birde çocuğum doğunca ne beşik aldılar ne hediye taktılar. Sonra sonra dediler. Annem doğumuma geldi ben istemiyordum ama eşim yardımı olur dedi keşke hiç gelmeseydi
çocuk büyüdü benim ücretsiz iznim bitti anneme gel bak dedim çünkü bakarım bakarım diyordu gelmedi bakmadı. Yani ailem bana hiç destek olmadı ve aramızdaki tüm aile bağlarını kopardı bende onlarla yıllardır görüşmüyorum hiç bir akrabayla görüşmüyorum hayatta tek kaldım yapayalnız. Bazen diyorum ki cenazeleri olsa naparım sahne gözümde canlanıyor ama hiç özlemiyorum onları…
Okurken saçımı başımı yoldum burda. Okutmak zorundaydılar çünkü kendileri bilerek seni dünyaya getirdi. Senin onlara borcun yoktu. Ben olsam madem görüşmüyorum rezil rüsva ederek verdiğim tüm parayı faiziyle alırdım, burunlarından getirirdim. Neden almadın sustun? Böyle aile olmaz olsun!
Az az verdi ya bir daha asla vermez çünkü köprüyü geçti işi bitti artık. Yasal olarakta çok ince adımlar atmış benden parayı elden aldı kendi bana bankadan gönderdi ve açıklama kısımlarına yazdı çizdi…Okurken saçımı başımı yoldum burda. Okutmak zorundaydılar çünkü kendileri bilerek seni dünyaya getirdi. Senin onlara borcun yoktu. Ben olsam madem görüşmüyorum rezil rüsva ederek verdiğim tüm parayı faiziyle alırdım, burunlarından getirirdim. Neden almadın sustun? Böyle aile olmaz olsun!
O zamanın parasıyla yarıdan fazlası maaşım yüksekti ve hiç harcamıyordum. 5 yıllık birikimim aslında yapması gereken şuydu ben kredi çekip kendi üstüme alacaktım benim olacaktı, kurnazlık yapıp benim paramı kullandı kendince miktar belirledi gönderirken öyle gönderdi. Param hiç değerlenmemiş oldu. Üstüne yattı ve bana bu parayı gönderdiği için başka bir evini direk kardeşimin üstüne geçirdi…Anlattiklariniza gore hakli dursaniz da sizin alinan ev araba ne kdrdi aileniz ne kdr katti mktar belirtirseniz iyi olur. Yeni ise baslama maasiyla size mi cok geldi acaba para mesela 5 mioluk evdir siz 500 mu kattiniz oyleyse aileniz kardesinizin hakkini korumak adina uzerine almis olabilir miktarlari soylerseniz objektif yorumlar alirsiniz
Ben olsam hakkımı asla helal etmezdim...O zamanın parasıyla yarıdan fazlası maaşım yüksekti ve hiç harcamıyordum. 5 yıllık birikimim aslında yapması gereken şuydu ben kredi çekip kendi üstüme alacaktım benim olacaktı, kurnazlık yapıp benim paramı kullandı kendince miktar belirledi gönderirken öyle gönderdi. Param hiç değerlenmemiş oldu. Üstüne yattı ve bana bu parayı gönderdiği için başka bir evini direk kardeşimin üstüne geçirdi…
Yaşadıklarımız öyle benzer ki daha 3-4 gün önce konu aştım ben. benimki de erkek kardeşime çikolata bisküvi alır yatak odasına saklardı ben de istediğimde beni kardeşimi kıskanmakla suçlardı . 5-10 yıl önce sorduğumda neden böyle yaptın dediğimde o zayıftı ondan ona alıyor sana vermiyordum dediÇocuğum iyiki var değerini ve hayatımdaki önemini çok iyi biliyorum çok şükür.
Annem zaten hep erkek çocuğunu tuttu çaktırmamaya çalışarak küçükken ona yiyecek bişey alırdı bunu kardeşine aldım sen isteme derdi benim karşımda yedirirdi. Ben isyan edincede beni suçlardı.
Garip garip insanlığa sığmayan durumlar. İnsan bu durumları yaşarken kendini suçluyor problem bende diyor çünkü çocuklar anne baba ne derse ona inanır gerçeği bilsede inanır çocuk kalbi…
Etmesen ne olur öyle güzel çatır çutur yiyorlar ki hak yediklerini hiç düşünmüyorlar.Ben olsam hakkımı asla helal etmezdim...
Siz bu ülkenin erkek evlat düşkünlüğünü ve kız evlat ayrımını çok hafife alıyorsunuz.Bir şey sorucam siz bu ailenin biyolojik çocuğu olduğunuza emin misiniz? Üzgünüm ama hem konuda hem de yorumlarda okuduklarıma bakarak aklıma ilk bu geldi,naçizane,
İNŞALLAH ailenizle tüm bağlarınızı kopartmışsınızdır.Yok ben enayi yerine konulmaya razıyım yeterli sofralarında bir yerim olsun diyorsanız .İyi bir hastanede tedaviye başlayın.....O zamanın parasıyla yarıdan fazlası maaşım yüksekti ve hiç harcamıyordum. 5 yıllık birikimim aslında yapması gereken şuydu ben kredi çekip kendi üstüme alacaktım benim olacaktı, kurnazlık yapıp benim paramı kullandı kendince miktar belirledi gönderirken öyle gönderdi. Param hiç değerlenmemiş oldu. Üstüne yattı ve bana bu parayı gönderdiği için başka bir evini direk kardeşimin üstüne geçirdi…
Bu durumu kabul etmek o kadar zor olduki aydınlanmam bir anda havai fişek patlaması gibi gerçekleşti ne yaptım ben dedim, şimdi çocuğuma böyle şeyler yapar mıyım dedim. Asla kuruş vermem ve tüm gemiler yandı artık sonsuza dek hayatımda yoklar kendimi yetim ve öksüz gibi görüyorum.Sizi dolandırmışlar. Maddi olarak sömürülmüşsünüz. Onlara da yarayacağını sanmam.
Çocuğunuzun rızkını bu insanlara yedirmeyin. Tek kuruşunuz geçmesin bundan sonra. Görüşmemenizde kendi yararınıza. Zararları çok faydaları yokmuş.
Erkek evlatları ile ne halleri varsa görsünler. Allah sorsun.
eşimin ailesiyle aramız iyi. Çocuğum ve biz iyi olalım yeter bana…Yalnız değilsin. Eşin ve çocuğun var, eşinin ailesi ile aran nasıl? Herkes şanslı doğmuyor işte. Kimi evlat senin gibi ailesiyle sınanıyor. Ailen seni para kaynağı olarak görmüş, hor kullanmışlar. Hiç üzülme, vicdan azabı da çekme. Onlara minnet borcun yok. Nasıl ki sen dünyaya getirdiğin çocuktan sorumluysan, onlar da senden sorumluydu. Dünyaya getirdiğin çocuğa bakmak, onu okutmak lütuf değil. O yüzden sen iyi ol, çocuğun iyi olsun. Kendi ailene odaklan, gerisini boş ver.