• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ici siddet

Hah işte onu diyorum. Burnu sürtsün diye gideceksiniz bi hafta on gün sonra geri döneceksiniz. Belki üç beş ay şiddet olmayacak sonra tekrar başlayacak. Siz ya yine gideceksiniz ya ailenize karşı yüzünün olmadığı için gidemeyeceksiniz. Kısır döngü, böyle sürer gider.
bırakmıyor ailemle bile haftada bir gün konuşma iznim var

Umarım hem kendiniz hemde evladınız için güzel kararlar verirsiniz.Yaşınız da küçük baya.20 yada 19 yaşında evlenmiş olmalısınız.
Kıyamam o minik yavruya.
evet 20 yaşında evlendim ama ben şimdi karar veremiyorum sınırlı olduğum için yanlış bir sey yapmaktan korkuyorum lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin bana

Şiddet uyguluyor, ailenizle haftada bir konuşmanıza izin veriyor!! Bu ne ya? Esir kampında mısınız , evlilik mi yaşıyosunuz? Bence yazık etmeyin kendinize de çocuğunuza da. derhal boşanın

1. Kavga anında şakalaşılmaz, hele şakalaşarak hiç itişilmez.
2. Erkeklere başkası örnek vererek konuşulmaz. Elifin kocası Ahmet karısına her gün çiçek alıyormuş denmesinden rahatsız olacak,alınacak bir sürü erkek var.
3. Şakasına ittiniz ve tesadüfe bakınız ki aynı anda ayağı takıldı sendeledi, pek inandırıcı değil. Basbayağı adamı itmişsiniz,bence elinize sağlık,boşuna inkar etmeyin.
Olayları anlatış şekliniz kendinizi saklama ve haklı çıkarma yönünde. Halbuki şiddetin zaten bir açıklaması olamaz.

kv ne tepki verdi utanmıyor musun oğlum ben seni böyle mi yetiştirdim demedi mi?
Gerçi yazdığımı okuyunca ne kadar ütopik olduğunu farkettim :kahve:

Asla şakalaşma. Sana bu kadar kötü davranan bir insanla şakalaşmak da ne. Ciddi bir şekilde konuş eşin bu kötü davranışını hemen bırakmalı. Lafı çevirmeden , baskalarını örnek göstermeden direk yüzüne vur. Seni fiziksel ve psikolojik olarak zaten yıpratmış.
zaten bu saatten sonra bırakın sakalasmayi yuzune bile bakmıyorum

ama oğlum babasız buyuycek

Babasız büyümesin diye rol model tokatçı baba koy ki önüne o da gelinini pataklasın sağa sola höt zöt yapanlardan olsun.
Hangisi acaba?
Babasını haftasonları tadıyla görmesi mi haftasını anne baba kavgası dövüşüyle geçirmesi mi?

Oğlun neden babasız büyüsün? Babası var , istedikleri zaman görüşecekler. Ben olsam, babamın annemi dövdüğü, ailesi ile görüşmesine izin vermediği, esir kampı gibi bir evlilik olan aile hayatı içinde büyümektense, boşanmış anne babanın çocuğu olmayı tercih ederdim. En azından kavga dövüş huzursuzluk olmaz evde.

hiç benim ailem bana asla vurmadi

bosanma konsundan pnce bence sızın dusunmeye ıhtıyacınız var bu kısıyle hayatınızı devam ettırebılır mısınız yoksa devam edemez mısınız herseyden once bu sıızn hayatınız aynı zamanda bır cocugunda hayatından sorumlusunuz sakın kafayla dusundukten sonra bosanmak sıızn ıcın en dogru karar ıse aılenızın yanına gıdın ve kesınlıkle donmeyın gerı ne derse desın.. ama doneceksenızde ne aılenızı buna karıstırıp uzun ne de esınızın elıne sıze karsı kullanacagı bır sey verın bence gıdıp gelmelerde cok ıyı dusunmek lazım yoksa pısman olacagınız sonuclar dogurabılır oncelıkle kesınlıkle sakın kafayla dusuun ve kararınızı verın lutfen hem sıızn hem bebegınızın gelecegınden sorumlusunuz

1. Kavga anında şakalaşılmaz, hele şakalaşarak hiç itişilmez.
2. Erkeklere başkası örnek vererek konuşulmaz. Elifin kocası Ahmet karısına her gün çiçek alıyormuş denmesinden rahatsız olacak,alınacak bir sürü erkek var.
3. Şakasına ittiniz ve tesadüfe bakınız ki aynı anda ayağı takıldı sendeledi, pek inandırıcı değil. Basbayağı adamı itmişsiniz,bence elinize sağlık,boşuna inkar etmeyin.
Olayları anlatış şekliniz kendinizi saklama ve haklı çıkarma yönünde. Halbuki şiddetin zaten bir açıklaması olamaz.
kendimi haklasam bende ona tokat attim demem

Back
X