Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

Çocuk kaç yaşında bunu özellikle soruyorum çünkü eğer konuşabiliyosa örneğin; " babanla en çok hangi oyunları oynuyosun" gibi sorular sorarak cevap alabilirsiniz. Çocuklar genelde oyun diyerek bu tip istismarlara maruz kalıyor. Kameralarla ilgili benim de bilgim yok ama ne alırsanız zaten içinde kullanımını anlatan biseyler olur. Kamera da çok mantıklı kurulumunun zor olduğunu hiç sanmam

Tedavisi yok ki. Saçmalamışlar.

Bunlara dikkat et yüzleşmeye karar verince

Eklentiler

• IMG_20200712_153153.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 365
YA ÇILDIRICAM ŞİMDİ!!! Siz neden gizli kamera arıyorsunuz ki göstere göstere taktırın her odanıza kamera. Direk önünü kesin bu durumun. Gizli olsa ne olacak şüphelerinizin doğru çıkmasını mı bekliyorsunuz beni yanlış anlamayın ama çok sinirlendim. Direk görünür halde yapın. Ki bu durum yaşanmadan önüne geçin ve o kişi de anlasın şüphelenildiğini

Kesinlikle katılıyorum.

Kimin olduğu çok mu önemli? Baba, amca, dayı, dede, komşu. Diyeceksin ki arkadaş kimse çocuğumu kucağına almasın.
İlla başına iş mi gelmesi gerekiyor?
Taktır kamerayı alalen herkes görsün.
Kime ne kadar güven var ki bu devirde?

Ailesinin evinde kaliyor anladigim kadariyla

Ben pek iyi değilim elim titriyor düşündükçe yorumlarınızı okuyup ona göre kamera sipariş vereceğim
Kamera siparişi yerine bir uzmana götürün onlar konuştururlar çocuğu. Kamera takmanız demek bu olayın tekrar gerçekleşmesini beklemek demek. Çok korkunç! Çocuk bir daha mı yaşasın yani!

Pardon ben sizi öğretmen zannedip ona göre yorum yaomıştım. Geri alıyorum yorumumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunda ailelerin etkisi büyük ben de cocukken tacize uğrayanlardanım ailem bana kızmasın diye anlatamamıştım. Gene oda arkadaşım 21 yaşında köyden babasinin arkadasi tarafindan bacagini zorla oksamak yanina oturmak kizi sıkıştırmak suretiyle taciz etmiş kız söyleyememişti köyden tanidik diye. Bir tanidigim üniversite zamaninda otobüse tacize uğruyor babam beni okuldan alır diye söyleyemiyor. Ülkemizde bu örnekler çok maalesef.

[QUO

Ya ben ailenize hayran kaldım.ellerins sağlık. Keşke o şerefsizi dovselermis. Bir çok çocuk aileis arkasında durmadigi için yıllarca taciz kurbanı oluyor.

Rabbim güzel günler yaşatsın insalah.

Artik yavas yavas degisiyor diye ümit ediyorum . Yoksa yazık insanligimiza

[QUO

Ya ben ailenize hayran kaldım.ellerins sağlık. Keşke o şerefsizi dovselermis. Bir çok çocuk aileis arkasında durmadigi için yıllarca taciz kurbanı oluyor.

Rabbim güzel günler yaşatsın insalah.

Çok teşekkür ederim. Annem en büyük şansım. Rabbim hepimizi iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin

Çocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi
Sorunu çözdünüz mü ben dedesi diye düşündüm bi tanıdığımızın başına gelmişti kart pislik tüylerim ürperdi küçük kameralar var elektronik mağazalarında oyuncak içine iki oyuncak arasına gizlenebilir inşallah yanlış anlamadır

rabbim yardımcınız olsun bu devirde bir gözün diğerine güveni yokken siz bagı koparılamaz diyorsunuz yapmayın lütfen... hiç bir şey o küçük yavrudan daha önemli değil....

Demin içimi uzun uzun döktüm ama şarj bitmiş tel kapandı. Bugün 3.defa oyun terapistine gittik kızımla. Psikologla sohbet ederek oyunlar oynadı resimler yaptılar, tacizle ilgili bir bulgunun olmadığını söyledi. Ana güvenmediğim biriyle aynı ortamda bulunmanın bizi yıpratacağı için ilk işimin taşınmam gerektiğini söyledi. Kpss hazırlandığım için bir işte çalışmıyorum şu an ama birikimim var taşınabilirim aslında işte ev sahipleri çalışmayan birini istemiyor. Bu hiç aklıma gelmemişti benim. Bulunduğum şehirde 3 ay peşin alınmaz hiç, teklif ediyorum eylülden sonra çalışacağım diyorum yine kabul edilmiyorum. Bi otelle görüştüm aylık 1250 ye anlaştım ama kızım otel odasında yapamaz diye düşünüyorum. Sanırım eylüle kadar hiç bir yere gidemeyeceğiz

Kuzenimin 2. çocuğu oldu ilk çocuğu kızımla yaşıt ve çok sık bir araya gelip oynarlar arkadaşının kardeşinin olması kızımı olumsuz etkilemiş ben farketmemiştim bile psikolog söyledi ama geçen haftalardaki korkum üzerine hiç önem veremedim bu duruma

Psikolog taciz demiyorsa sevinmem gerekir çok şükür ama tabi şüpheyle, kuşkuyla yaşanmaz otele gitmen en doğrusu çocuğuma bir şekilde anlatirsin

kızınızın oyun oynayacağı bir çevresi yok muhtemelen , sürekli evin içindeyse veya sadece sizi görüyosa kendi akranı arkadaşı olmadığından yalnızlık çekiyodur.yoksa kardeş şart değil.pandemi geçtikten sonra kreşe verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…