Çocuk kaç yaşında bunu özellikle soruyorum çünkü eğer konuşabiliyosa örneğin; " babanla en çok hangi oyunları oynuyosun" gibi sorular sorarak cevap alabilirsiniz. Çocuklar genelde oyun diyerek bu tip istismarlara maruz kalıyor. Kameralarla ilgili benim de bilgim yok ama ne alırsanız zaten içinde kullanımını anlatan biseyler olur. Kamera da çok mantıklı kurulumunun zor olduğunu hiç sanmamÇocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.
Tedavisi yok ki. Saçmalamışlar.böyle deme allahaşkına burda bir kaç kişi var pedofilleri tedavi edelim diyen, onlar gelir asabımız bozulur.
sapık pislikler tedavi edilmeliymiş, tedavisi kimyasal hadım ya da böyle sadece onlara özel bir hapishane.
orda birbirlerine ne yapıyolarsa yapsınlar.
elimden beddua etmekten başka şey gelmiyor ne yazık ki.
YA ÇILDIRICAM ŞİMDİ!!! Siz neden gizli kamera arıyorsunuz ki göstere göstere taktırın her odanıza kamera. Direk önünü kesin bu durumun. Gizli olsa ne olacak şüphelerinizin doğru çıkmasını mı bekliyorsunuz beni yanlış anlamayın ama çok sinirlendim. Direk görünür halde yapın. Ki bu durum yaşanmadan önüne geçin ve o kişi de anlasın şüphelenildiğini
Ailesinin evinde kaliyor anladigim kadariylaYA ÇILDIRICAM ŞİMDİ!!! Siz neden gizli kamera arıyorsunuz ki göstere göstere taktırın her odanıza kamera. Direk önünü kesin bu durumun. Gizli olsa ne olacak şüphelerinizin doğru çıkmasını mı bekliyorsunuz beni yanlış anlamayın ama çok sinirlendim. Direk görünür halde yapın. Ki bu durum yaşanmadan önüne geçin ve o kişi de anlasın şüphelenildiğini
Kamera siparişi yerine bir uzmana götürün onlar konuştururlar çocuğu. Kamera takmanız demek bu olayın tekrar gerçekleşmesini beklemek demek. Çok korkunç! Çocuk bir daha mı yaşasın yani!Ben pek iyi değilim elim titriyor düşündükçe yorumlarınızı okuyup ona göre kamera sipariş vereceğim
Bunda ailelerin etkisi büyük ben de cocukken tacize uğrayanlardanım ailem bana kızmasın diye anlatamamıştım. Gene oda arkadaşım 21 yaşında köyden babasinin arkadasi tarafindan bacagini zorla oksamak yanina oturmak kizi sıkıştırmak suretiyle taciz etmiş kız söyleyememişti köyden tanidik diye. Bir tanidigim üniversite zamaninda otobüse tacize uğruyor babam beni okuldan alır diye söyleyemiyor. Ülkemizde bu örnekler çok maalesef.Allah onları islah etsin . Bende zaten aileme anlatamadim cok korktum . Ama arkadasimin biri bizden 2 yas büyüktü o annesine anlatmis ,anneside benim anneme anlatmisti. Malesef çocuklarin bir cogu tacize ugradiklarini söyleyemeden iclerinde yasiyorlar
Benimde zamanimda başima geldi annem arkadasimin annesinide yanina alip o kisinin ailesine gitti. Savunmalari askerden geldi . Bizimkiler bütün cam çercevelerini indirdiler. Annem bu mahalleden gitmezseniz yıkarim evinizi dedi. Evlerini satip oğullarinida köyden bir kızla evlendirip gittiler ama ben 29 yıldır unutamiyorum ve nefes aldigim sürece beddua ediyorum
Bunda ailelerin etkisi büyük ben de cocukken tacize uğrayanlardanım ailem bana kızmasın diye anlatamamıştım. Gene oda arkadaşım 21 yaşında köyden babasinin arkadasi tarafindan bacagini zorla oksamak yanina oturmak kizi sıkıştırmak suretiyle taciz etmiş kız söyleyememişti köyden tanidik diye. Bir tanidigim üniversite zamaninda otobüse tacize uğruyor babam beni okuldan alır diye söyleyemiyor. Ülkemizde bu örnekler çok maalesef.
[QUO
Ya ben ailenize hayran kaldım.ellerins sağlık. Keşke o şerefsizi dovselermis. Bir çok çocuk aileis arkasında durmadigi için yıllarca taciz kurbanı oluyor.
Rabbim güzel günler yaşatsın insalah.
Sorunu çözdünüz mü ben dedesi diye düşündüm bi tanıdığımızın başına gelmişti kart pislik tüylerim ürperdi küçük kameralar var elektronik mağazalarında oyuncak içine iki oyuncak arasına gizlenebilir inşallah yanlış anlamadırÇocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi
kızınızın oyun oynayacağı bir çevresi yok muhtemelen , sürekli evin içindeyse veya sadece sizi görüyosa kendi akranı arkadaşı olmadığından yalnızlık çekiyodur.yoksa kardeş şart değil.pandemi geçtikten sonra kreşe verirsiniz.Kuzenimin 2. çocuğu oldu ilk çocuğu kızımla yaşıt ve çok sık bir araya gelip oynarlar arkadaşının kardeşinin olması kızımı olumsuz etkilemiş ben farketmemiştim bile psikolog söyledi ama geçen haftalardaki korkum üzerine hiç önem veremedim bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?