- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
cocuk pedagoglarinin bunu netlige kavusturmak icin cesitli yontemleri var diye biliyorum.Bilen arkadaslara sormak ıstiyorum diyelim ki uzmana danisildi ve böyle bir olayın olduğu anlaşıldı kişi nasıl bu suç ile yargılanacak? Bunu yapan pislik İNKAR etmeyecek mi durum nasıl ilerleyecek bilmediğim için soruyorum büyük ihtimalle iftiraya uğramış gibi yapacak sonra da başka çocuklara zarar vermeye devam edecek o zaman ne olacak hanımefendi ve çocuğu bu durumdan kurtulsa bile başkaları bu durumla karşı karşıya kalmayacak mi
Küçük çocuk bile olsa annesi bu durumdan şüphelenip söylüyorsa çocugada sorarlar naptı sana nerene dokundu, nasıl oynadınız, gibi gibi çocuga sorarlar... Tacizciyi bile sorgularken arka tarafta psikolog da takip edip kişinin hal ve hareketlerinden anlayabiliyorBilen arkadaslara sormak ıstiyorum diyelim ki uzmana danisildi ve böyle bir olayın olduğu anlaşıldı kişi nasıl bu suç ile yargılanacak? Bunu yapan pislik İNKAR etmeyecek mi durum nasıl ilerleyecek bilmediğim için soruyorum büyük ihtimalle iftiraya uğramış gibi yapacak sonra da başka çocuklara zarar vermeye devam edecek o zaman ne olacak hanımefendi ve çocuğu bu durumdan kurtulsa bile başkaları bu durumla karşı karşıya kalmayacak mi
Valla herşey olabilirDede diye düşünüyorum bende
Bende bu soruyu merak ediyorumYanlis anlamayin ama sadece anlayamadigim icin soruyorum
Cocugu kucağında sallamak ne demek? Yani nasil taciz oluyor sallamak?
Siz emin misiniz gercekten bir taciz yasandigina?
Size bunları yaşatanların Allah cezasını versinBen de çok yakın bir akrabam tarafından yıllarca tacize uğradım. Hatta bir keresinde annem şahit oldu fakat olayın üstüne gitmek yerine ( sırf rahatı bozulmasın diye bence) yanlış anladığına hükmetti ve anımda unuttu. Hala bile bazen annemden nefret ediyorum. Babanıza dahi güvenmeyin. Çocuklarınızı kontrol edin.
Şu taciz tecavüz vakalarından bıktık artık.Nasıl bir hale geldik köpeğe kediye bile tecavüz ediyorlar .Kimseye güven kalmadı
2 3 tanesini şeyinden Taksim meydaninda bir vinçe asacaksın bak kimse cesaret edebiliyorlarmi
böyle deme allahaşkına burda bir kaç kişi var pedofilleri tedavi edelim diyen, onlar gelir asabımız bozulur.
sapık pislikler tedavi edilmeliymiş, tedavisi kimyasal hadım ya da böyle sadece onlara özel bir hapishane.
orda birbirlerine ne yapıyolarsa yapsınlar.
elimden beddua etmekten başka şey gelmiyor ne yazık ki.
Bunlari tedavi edelim diyenler umarim onlarin veya sevdiklerinin başina böyle seyler gelmez. Bu konuyu mağdurlara sormak lazim. Uzaktan konuşmak çok kolay.
öyle...
rahat koltuklardan konuşması kolay.
bir tane bile tacize uğrayan tedavi edilsin demez.
ya da aileleri demez diyemez.
Aileniz size inandigi icin bi nebze mutlu olmalisiniz.bunu anlatamayan anlattiginda ailesi tarafindan turlu siddette maruz kalan kizlarimiz var.Benimde zamanimda başima geldi annem arkadasimin annesinide yanina alip o kisinin ailesine gitti. Savunmalari askerden geldi . Bizimkiler bütün cam çercevelerini indirdiler. Annem bu mahalleden gitmezseniz yıkarim evinizi dedi. Evlerini satip oğullarinida köyden bir kızla evlendirip gittiler ama ben 29 yıldır unutamiyorum ve nefes aldigim sürece beddua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?