- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
evet arkadaşlar olay başlıkta da yazdığım gibi hırsızlık olayı bu konuyu daha önce de yazmıştım .. Ramazan ayın da geçtiğimiz Ramazan değil önceki Ramazan yani yaklaşık bir buçuk yıl önce ıkı aylık bebeğinin esyalarını yüzüklerimi ve bebeğimin bilekliğini evıme çağırdığım mısafırlerımızden yani akraba lardan birisi çaldı . Az çok kim tahmin ettik ama emin olamadık o sıralar çok dedim bunu iyi bi hoca bulur bi yere gidelim okutturalım çıksın ortaya dıyor kımse oralı olmadı bosverın giden mal olsun huzursuzluk çıkmasın bilmem be diye ama benim yüzüme bakarak hala daha pis pis hiç bir şey yokmuş gibi davranmasını hazmedemiyorum elbette ki .. cumartesi günü evime bi hoca çağırdım benden üç isim istedi söyledim bunu yapanların iki kişi olduklarını ( kendisi ve kızı ) söyledi. Bu eşyaları sattıklarını söyledi eğer 20 gün içinde gelseydiniz bunlafı size eliyle koymuş gibi getirtirdim ya da hastaneyi boylardı dedi ama artık satmış hepsini sesi çoğu çaldığında kıyafet etiketli lcw dan ürünlerdir sanırım iade yapıp değiştirme yapmış olabilir .. her neyse şimdi sizden yaratıcı fikirler istiyorum ben bu kişinin kim olduğunu artık yüzde 90 biliyorum ve bu kişiyi bi şekilde yakalamam lazım .. bi kere evime çağırıp hırısız bulduk Rezil edicem onu herkese diye üstüne gitmek ve surat ifadesini görmek geldi aklıma ama su anda küçük bi tartışma yaşadık aramız açıldı evıme gelmez.. instagramı hesabımda hikaye kısmına mı bi yazı yazsam mutlaka görecektir ? Hani mesela kim olduğunu biliyorum sen mi gelirsin yoksa ben mi seni burdan rezil edeyim falan gibi bilmyiroum gerçekten offf resmen Ramazan da geldi orucunu açtı evimde ve çaldı gitti ne varsa ..