aile içinde emzirme sıkıntım.

Ne acayip iş bu ya .. Kayınvaliden kaçık diyelim, (çok pardon da) eşin çok mu meraklı göğsünü kardeşine göstermene?

Tööbe tööbee:96:

aslında biz anneler bebeğimizi daha dikkatli ve usulüne göre emzirirsek çevre faktörü de en aza inebilir.arkadaşlarım bu işi yaparlarken gayet rahat ve sıkıntısız yaparlarken ben göğsümü tam kapatamıyorum nedense mutlaka açık bi taraf kalıyor bu yüzden başkalarının yanında emziremiyorum rahatça.emzirme önlüğüne de alışamadım bilmem ne yapacağım.

ben nasıl olacağım bilmiyorum ama emzirme önlüğümü aldım bile
yanımdan ayırmayı düşümüyorum: )

Hayır kesinlikle haklısınız kızmakta ne saçma düşünce görmek zorundamı canımm

Acaba o aile evde üstsüz geziyor da ailesinin de sizin göğsünüzü görmesi onlara normal mi geliyor???? :96: Böyle bir saçmalık olamaz.. Hadi kayınvaliden bi densizlik etti eşin nasıl bu duruma tepkisiz kalıyor hatta normal karşılıyor? Şaşkınım şu anda...

anne bebeğinin karnını doyururken bile strese sokulmamalı.verdiği besin fast food da değil ki ayak üstü versin.anne rahat olduğu zaman bebek de rahat olur daha doğrusu anne ne isterse o olur bana göre.

Nerden ciktigini da gostereyim deseydin, hani merak eder amcasi sonra. Hatta kocan ve sen nasil cocuk yaptiginizi da gosteriverin bir zahmet amcaya simdi merakta kalir, yazik..
O kadar merakliysa kendi karisinin emzirmesine baksin tovbe tovbe.
Kocan da domuz eti mi yemis acaba, meshebi cok genismis icinde at kostur mubarek

Son düzenleme:
Allah akıl fikir versin. Nerden bakarsan bak olaya iyimser bir tarafı yok bunun. Hadi kayınvaliden, kayınpederin, görümcen, kaynın hepsi cahil diyelim. Ya eşine ne demeli. Bu konuda sakın taviz verme. Düşüncesi bile çok kötü.

Vallahi cnm bu ailenin ahlaki degerlerinden suphe etmek lagzim !!! Nerde gorulmus bir bayanin kayninin onunde cocugunu emzirmesi tovbe yarabbim varmi boyle birsey yaaa acayip sinir oldum gerizekalilar !!! senin esininde soyledigi normal degil buna hangi erkek izin verir ????

eski bir başlık ama acaba konu sahibi ne yaptı?
ben başlığı okuyunca hani bayan ama aile yakınlarından bahsedecek sandım. ne yalan söyleyim benim öyle bir çekingenliğim var.. ne biliyim ben emzirirken başımda birileri olunca rahat edemem. benim yanımda emzirenlere de sorarım istiyorsa çıkarım vs diye ya da öyle dikkatli bakmam..

ancak okuduğuma inanamadım. ne demek kaynın kp yanında emzirmek. ilk defa böyle birşey duyuyorum..ayrıca eşinin seni aileden biliyor demesi de daha beter bir durum.babamız da olsa erkek kardeşimiz de olsa onların yanında açıp da emzirmeyiz. ya onlar çıkar başka odaya ya da emziren başka odada emzirir..

bunun yakınlıkla utangaçlıkla ilgisi yok.. sen çocuğunu uygun bir yerde emzirirsin. yoksa çıksınlar bir zahmet.. ama üstüne yok bir emzir de bakıyım denmez.. AYIBIN DA ÖTESİ..

bence konuş . bundan sonra emzirme.. bunun yakınlıklıkla ilgisi yok. anlasınlar..

eşine de diyecek söz bulamıyorum.

Son düzenleme:

o nasıl bişeymiş ya olur mu hiç? insan kendi öz abisinin yanında bile rahat edemez yani kaldıki kaynı.. kayınvalidenizin isteği eşinizin tepkiside doğru değil bence..

abimin eşi ilk çocuğunu böyle bir sebepten dolayı sadece 3 ay emzirebildi
bayanların yanında bile açamazdı göğsünü çok utanırdı o zaman sadece 18 yaşındaydı.
ama ikinci bebeğinde bu kadar önemsemedi.

eltimde kim olursa olsun fark etmez hatta eşimin yanında bile yan dönüp emziriyor bu kadarıda fazla bence o öyle yapınca ben utanıyorum.
ölçülü olmak lazım

İlk defa duydum böyle birşey insan başka bir erkeğin yanında göğsünü açıp nasıl bebeğini emzirebilirki ne kadar düşüncesiz bir kayınvalide!!! Ayrıca kaynınızda demiyor mu anne öyle şey olur mu diye!! Çok tuhaf.

Ayy çokk iğrenç. Kaynının yanında memeni aç diyor sana resmen
Töbeler töbesi
Ben bi kere vapurda görmüştüm öyle bi kadın. Milletin içinde emzirmeye çalışıyor çocuğu, yazık kocası da siper olmaya çalışıyor Sütünü önceden sağıp biberona koysa daha mantıklı değil mi?

bu ne biçim şey.. amcası bir emdiğini görsün..
bu aile görgüsüz mü? yoksa biraz geniş mi?

püüüüüüffffff bu nasıl zihniyet yaa töbe yarabbiiiii

ben hamileyim eşimin yanında bile emziremeyeceğimi düşünüyorum bazen, insan cekinir yaa kaldıki ailenin geri kalanın yanında pees doğrusu:44::44:

Son düzenleme:
En son annemlerin yanina yurt disina gittigimde trenle bir arkadasa gidecektim 4lü de oturuyordum yanimda ki 4lü de kadin acti gögsünü ayan bayan bebegini emzirdi Avrupa kültürü mü desem ne desem bilemiyorum

Ben suan hamile degilim (insaAllah yakinda olurum ) ama bende insaAllah anne olursam esim haric kimsenin yanina öyle gögsümü gere gere bebegimi emizrecegimi sanmiyorum. Rahat edemem diye düsünüyorum... Kimseden kastimda bayanlar.. Erkeklerin icinde ister öz abim olsuni ister kaynim olsun zaten yapmam..

yurt dışına gitmene gerek yok ülkemiz de bile bu tip durumlar oluyor kimi zaman.herkesin özel arabası da olmadığı için özellikle şehirler arası otobüslerde veya parklarda anneler mecbur kalabiliyor.

yurt dışına gitmene gerek yok ülkemiz de bile bu tip durumlar oluyor kimi zaman.herkesin özel arabası da olmadığı için özellikle şehirler arası otobüslerde veya parklarda anneler mecbur kalabiliyor.

annelik her türlü şarta karşı bebeğini düşünmeyi gerektirir o yüzden anelik çok kutsaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…