- 11 Temmuz 2013
- 515
- 218
- 323
- Konu Sahibi mumandbaby
-
ben de annemin yanında emziremem diyordum, doğumdan sonra oğlan çığlık çığlığa ağlayınca önlük mönlük görmüyo insanın gözü :)
yine de 4-5 ay kadar kimsenin yanında emzirmedim. sonra mecbur kalınca tabii kapatarak emzirmeye başladım. arada bir gören de olmuş olabilir.
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
En son annemlerin yanina yurt disina gittigimde trenle bir arkadasa gidecektim 4lü de oturuyordum yanimda ki 4lü de kadin acti gögsünü ayan bayan bebegini emzirdiAvrupa kültürü mü desem ne desem bilemiyorum
Ben suan hamile degilim (insaAllah yakinda olurum) ama bende insaAllah anne olursam esim haric kimsenin yanina öyle gögsümü gere gere bebegimi emizrecegimi sanmiyorum. Rahat edemem diye düsünüyorum... Kimseden kastimda bayanlar.. Erkeklerin icinde ister öz abim olsuni ister kaynim olsun zaten yapmam..
yurt dışına gitmene gerek yok ülkemiz de bile bu tip durumlar oluyor kimi zaman.herkesin özel arabası da olmadığı için özellikle şehirler arası otobüslerde veya parklarda anneler mecbur kalabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?