- 15 Kasım 2012
- 850
- 669
- 158
- Konu Sahibi mumandbaby
-
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
Konu zaten tuhaf da benim bir diğer tuhaf bulduğum konu da şu taze annelerin artık göğüslerini gerçekten biberon zannedip onların aslında birer göğüs olduğunu ve ayıp bi'şey olduğunu unutmaları.
Yani cidden aklım almıyo eve yeni bebeği olmuş komşu geliyo orda babam var bi'yandan yüzüne bakarken babamla konuşurken löp diye çıkarıyo tamam örtü var ama o an bi'sessizlik oluyo... ya başka odaya git ya da bi'arkanı dön yani:26:
Ben, benim yanımda bile pat diye göğsünü çıkarıp çocuğunu emziren arkadaşlarıma tuhaf bakıyorum her şeyin bi'usulü var bi'örtü örtersin, yan dönersin. Nedense anne olunca anında onları göğüsten öte biberon gibi algılıyolar ama değil.
ben de aynen senin gibi dusunuyodum, ilk iki ay fln kimsenin yaninda emzirmedim sonra uygun yer olmadigindan ortuyle emzirmeye basladim insan alisinca -karsidaki bayansa- ay gorecek dusuncesi kalmiyo. bebegin olunca anlarsin
Hayır yanlış anlaşıldım galiba bebeğimin olmasıyla alakası yok ki ben adamların olduğu yerde yüzüne baka baka sohbet ede ede örtü altından emzirenleri de garip buluyorum misal arkasını falan dönsün.
Senin dediğinde de bayanlar arasında tabii zorda kalınca emzirme önlüğü altından emzirilir ama böyle löp diye salkım saçak göğsünü çıkarıp bi'yandan sohbet edip bi'yandan emzirenlere de kıl oluyorum açıkcası çok tuhaf geliyo.
Küçüklük tramvalarımın başrolünde hep bu sahneler var. Daha ilkokuldayım bebeli misafirler gelir şak göğüs açılır bebek emmeyi bırakır o göğüs bi'10 dakka daha dışarda kalır çünkü anası sohbete dalmıştır. Kaç sene "ıyyy çok iğrenç emzirme denen şey" diye gezdik ablamla çocuk aklı.
Ablamın arkadaşı giyinirken bile sakınırdı kendini bi'anne oldu göğüsler fora ee ne değişti memeden biberona mı terfi ettiler
Her şeyin bi'usulü vardır kadın kadına da olsan dediğin gibi ya başka odaya gidilir ya örtü örtülür yan dönülür. Öbür türlü hiç de izlenilesi duygusal bi'an gibi gelmiyo bana.
anneler de benim düşündüğüm gibi olaya tepki vermişler ama bazı arkadaşlar da bana kızmış nedense.belki net bi tavır mı almamışım veya onları tersleyemediğimden midir bilemem.bi de sorduğum soruya kızmışlar halbuki sadece benim başıma gelmemiştir böyle bi olay elbette buna benzerleri de olmuştur başka ailelerde.kaynanama gelince de söylediği söz beni çok irrite etmişti aslında yoksa çok iyi birisidir hakkını yiyemem.
ben başkasının yanında-ki buna annemde dahil-soyunamayan,üst değiştiremeyen biriyim.
akrabalarda bile bi bayan çocuğunu emzirmeye yelteniyorsa kafamı çeviriyorum ki hem o hem ben utanmayayım: )
şimdi hamileyim ve kendime emzirme önlüğü alacağım.ben annemin yanında bile emziremem
Ne kadar saçma bişey bu,hadi amcası nasıl emdiğini görsün de ne demek oluyor...
Kayınvalidenizin aklına hiç gelmiyormu,nereden emdiğinide göreceği?
Erkekler emzirmeyi erotik bulmuyorlar ki. Annelik bu sonucta.. ben metroda emzirenini de gördüm kimse de donup bakmadi... ben bu tarz seyleri yadirgamiyorum. Yasantiula ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?