aile içinde emzirme sıkıntım.

ayni dert bendede vardi kizim emerken kp yanima gelirdi delirirdim.zaten sikintildim onlardan dolayi sutum. o nasil bi kelimedir tamam tabiki ailesi gibi gorucekler ama ole sacmalikmi olur.insan abisnin yaninda emziremez ki insanin oz abisi kaldiki kayninn yaninda kusura bakma ama kayinvalidende esinde cahilce konusmus.

ben de şimdi onlara bakıyordum teşekkürler :)

konuya geç katıldım ve konu sahibinin durumunu görünce üzüldüm.bir annenin en doğal görevini bile yerine getirirken strese girmesi kötü ayrıca bunun aile bireyleri tarafından farkedilmeyişi.her ne kadar iyi niyetli bakılsa da duruma fazla genişlik te iyi değil.

Kesinlikle siz büyütmüyorsunuz anlattığınız olay son derece saçma ve tuhaf birşey.Valla kv ve görümcenin bebek emzirmeye calışması gibi bir konu açılmıştı da şok olmuştum onun kadar enteresan bir olay hatta.Eşinizin tepkisi de tuhaf hepsi tuhaf.

Son düzenleme:
Aaaaa olur mu öyle şey Eşiniz nasıl tepki göstermemiş hayret doğrusu Daha neler duyucaz :100:

Sen büyütmüyosun Tepkinide gerekirse sert bi dille belli etmelisin.. Senin dışında herkes geniş düşünüyor anlaşılan.. :95:

Yok artik!! Oldu olucak dogumunada girseymis amcasi yigenin ciktigi yeride gorseymis. Tovbe tovbe insani deli eder boyle dusuncesiz insanlar!!

Sizde bir problem yok. Kayınvalideniz saçmalamış. Bir daha söylerse anne kimsenin yanında emziremem uzmanlar sessiz bir ortamda emzirilmesi gerektiğini söylüyorlar deyin ve kimsenin yanında emzirmeyin.(sessiz ortam konusunda bişeyler okumuştum doğruluk payı var)

hadi oğlum aç pipini göster misali buyur buradan yak.
onlar çıkmıyorsa sen izin alıp tüm ağrına ve sancına rağmen çıksaydın, biraz yüzleri kızarırdı belki.

ben aaa amcası mememi mi görmek istiyorsun deyip açıp gösterirdim :) şaka bir yana da çok saçma bir hareket olmuş.

tövbe estağfurullaaah
Kendi karısının göğsünüde sergiletecek miymiş böyle ?

yok artık daha neler cidden tuhaflarmış doğrusu amcası emdiğini görüp ne yapacakmış....

nazar boncuğu takıcak heralde yeğenim 10 numara emiyor diye

benimeşimde sürekli kaynımlar için seni aileden biri olarak görüyor der

ama az birşey boynum açılsa ki çok dikkat ederim

hemen bana kaş göz işareti yapar üstünü başını düzelt diye...

gülsem mi üzülsem mi bilemedim..
gerçekten kelimenin tam anlamıyla trajikomik..
Kayınvalidene pes diyorum ama en çok kocana ve sana pes diyorum..
hayatımda böyle şey duymadım

Ben hayatimda böyle sacmalik duymadim benim ailedede kadinlar kadinlarin yaninda emzirdikleri halde kiziyorum ama sen amca yazmissin ya sok oldum suan ne duydum ne gördüm kesinlikle bir anormallik var diyorum..... sakin biryerine gösterme nazardan degilde allah korusun yani... esinle.konus ... oda hic kiskanc degilmis anlasilan..... esim benim kaynimla bir an odada yalniz oturmama bile izin vermez....ama herkes farkli

suan sinirden gülüyorum bende de aynı arkadaşın kv gibi var garipsemeyin gerçekten çok var böle insanlar . geçenlerde kv. kp birde görümcem oturuyorduk açtı göğüslerini oğluma(bu arada oğlum 3 yaşında) dedi ki gel oyna sesizce laf söledim adam duymasın diye bide hahahaha diye güldü çok görmüyorum çünkü rahatsız mahremiyetide olmayan insanlar eşim hariç tabii ve sonra demezmi benimki pis git anneninkiler daha güzel ondan iste şok oldum kaptığım gibi çocuğumu evime çıktım 20 gün oldu nerdeyse ve hala gitmiyorum artık bardağı taşırdı bundan sonra ortam içindede yanında oturmamaya gayret gösteriyorum ama ne yüz varsa kadında geliyo bana eşim olmadığı halde benle konuşmaya çalışıyo. eşimlede konuştum bağırıp çağırmış oda sen nasıl benim karıma böle dersin ayıp falan oğlumuda göndermedim 1 hafta ama suan gidiyo o tabi ne yaptıysam değişmedi kadın terbiye yok işte ne diyebilirsiniz ki. Sizin kocanızın sert bir dille uyarması gerekti orda yani siz birşey diyememişsiniz ne diyebilirsiniz koca kadın utanmıyo sen söyliceklerinden utanırsın seni iyi anlıyorum...

Son düzenleme:
Ben Konu Sahibinin Sakinliğine Ve Normalliğine Gıcık Kaptım Çok Fena

Sen Tam da Layık Olduğun Aileye Düşmüşsün Sakin Sakin Soruyor Bide Sizin Akrabalarda Böle Durum Yaşandımı Diye Onca Yorumdan Sonra Okumuyormusun Sen Yazılanları

Bu Aile Kesinlikle İyi Niyetli Değil Sapkınlıktır Bu Alenen!!

Anliyamadim, o zaman niye demediniz kp'e lütfen gidin, kizimi emziriyorum diye? O gitmese bile sen gidebilirsin. Burda baze kadinlari anliyamiyorum. Kv', kp, kayindan sikayetçiler ve ayni zamanda tepkilerini koymuyorlar.

Benim henüz çoçugum yok fakat, oldugunda ve emzirmek zorunda kaldigimda kendim baska bir odaya girer ve kim o odayi girmeye çalisirsa kovarim. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…