- Konu Sahibi mumandbaby
-
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
canım ben sana şöyle bir öneride bulunabilirim,bayanlar arasında emzirme zorunda kalırsan ,biz eskiden ince bir tülbent kullanırdık,şimdi ise bildiğim kadarıyla emzirme aksesuarları çıkmış,bunları kullanabilirsin,sevgiler.
hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.
ayni dert bendede vardi kizim emerken kp yanima gelirdi delirirdim.zaten sikintildim onlardan dolayi sutum. o nasil bi kelimedir tamam tabiki ailesi gibi gorucekler ama ole sacmalikmi olur.insan abisnin yaninda emziremez ki insanin oz abisi kaldiki kayninn yaninda kusura bakma ama kayinvalidende esinde cahilce konusmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?