aile içinde emzirme sıkıntım.

seni denemek için söylemiş olmasın,
bakalım aççanmı diye, kocana bak utanmaz kaynının yanında açtı falan demek için
normal gelmedi banada

Kayınvaliden dengesiz...
Eşin düşüncesiz...
Kaynın hakkında birşey diyemiyorum...

Sen arkadaşım sana gelince...
Sessiz kalma.
Susma.Yoksa bunun ardı arkası kesilmez.Tepkini gerektiği zaman gerektiği biçimde göstermelisin.
Emzireiğin odanın kapısını kilitle.Eşini de alma odaya.

kötü niyet kaynımda olsa kaynım bişey demedi.kocamda da olacak değil.kayınvalidemle aram hep iyi olmuştur.aile içinde olan anlık bi konuşma ama tuhaf.

yuh diyorum baskada birsey demiyorum..
okurken resmen sinirlendim ya..
tepkinizi koyun lütfen sessiz kalmayin... emzireceginiz Zaman disari cikmalarini söyleyebilirsin..
ayni sekilde hadi amcasi bir görsün dedigindede sessiz kalmamaliydiniz bence..

seni denemek için söylemiş olmasın,
bakalım aççanmı diye, kocana bak utanmaz kaynının yanında açtı falan demek için
normal gelmedi banada

Bunun için yaptıysa da normal karşılanamaz.
O zaman da kadının ruh hastası olduğunu kanıtlar böyle bir durum.

noktasina Kadar katiliyorum..
sessiz kalmayin bayanlar tepki verilecek yerde susmayin!!

aileden biri gibi görüyor diye nolmuş yani adama bak.. açın çıplak gezin onların yanında.. madem ailedensiniz ya :s

Yarın çocuk büyünce hadi göster amcana pipini derler bir de. Sonra çocuk tramvalardan tramva beğensin kendine. Eşinin ailesinde bi sorun var bence

keşke yeni doğum yaptığınız gün tepkinizi gösterip yalnız kalmak için odadan çıkmalarını isteseydiniz. ben deneyimlemedim ama ilk emzirme anı için çok güzel bir duygu olduğu söyleniyor. ama siz bu anı çekinerek sıkılarak yaşamışsınız. kesinlikle tavrınızı koyun. çok gereksiz ve olmaması gereken bir istek bana kalırsa.

İyi niyet,nazar neyim anlamam ben.
Utanırım ayol göğsümü nasıl açarım elalemin adamın yanında.
Sizin de eşinizin de buna tepki vermemeniz ne ilginç.

onlarda kötü niyet aramıyorum sadece bu kadar basit bir konuda düşüncesizliklerini anlayamıyorum.acaba aileden aileye bu tip şeyler değişiyor mu çözemedim.
aileden aileye dengesizlikler değişebilir bu doğru ama ben de siniz aileyi en uç noktada buldum açıkçası. açıp emzirmemişsiniz ama tepkisiz kalmanız ve bu konuda kesin bir tavır göstermediğiniz de iyi olmamış. siz iyisi mi emzirirken ayrı bi odaya geçin ve kapıya sırtınızı dönecek şekilde oturun ki kendinizi sakındığınız belli olsun.

normal degil baska ailerde böyle sey olmaz, cok normal bisey olsa gögüsleri salar gezeriz degil mi , bence sen cok iyi niyetlisin.

devamlı içiçe olmamızdan dolayı ve benim de içine kapanık olmamdan dolayı bazı şeyleri söylerken çekiniyorum.ondan dolayı kocama bi söyledim ama netice alamadım.

şu kadınlar kulübü sayesinde daha neler duyacağım acaba. tövbe yarabbi :)

ben eşimin ailesinin yanında emzirmem, ama dayımın eşi benle yaşıt, o gayet rahat emziriyor dedemlerin diğer dayımın yanında filan.
bence anormal değil, insalar rahatsa kimse de kötü gözle bakmıyorsa ne olacak ki.
ama siz kendinizi rahatsız hissediyorsanız açıkça söyleyin. ne olacak yani.

Ben kadinlarin yanindq bile mecbur kalmadikca emzirmem. Tercih meselesi. Kp'nin yaninda asla. Oglan mama mamaa diye tutturunca hemen kucagima alip arka odalara dogru yollanirim. Kv ilk zamanlar otur emzir burda o da baban senin gibi laflar soyleyip duruyodu. Ben de en sonunda dedim ki "olabilir, ama ben kendi babamin yaninda bile emzirmiyorum zaten." sonra daha bisey demedi.

Çok saçma ne alaka amcası emdiğini görsünBende Allah kısmet ederse 19 gün sonra doğum yapıcam.Ama kendi abimin babamın yanında bile emziremem bebeğimi ve bence öylede olmalı zaten.Birtek eşim annem ve çok olsun görümcemin yanında emzirebilirim ama öyle kadın bile olsa herkesin yanında emzirme bence bebeğini müsade iste bende rahat edemiyorum bebeğimde ememiyor de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…