- Konu Sahibi mumandbaby
-
seni denemek için söylemiş olmasın,
bakalım aççanmı diye, kocana bak utanmaz kaynının yanında açtı falan demek için
normal gelmedi banada
Kayınvaliden dengesiz...
Eşin düşüncesiz...
Kaynın hakkında birşey diyemiyorum...
Sen arkadaşım sana gelince...
Sessiz kalma.
Susma.Yoksa bunun ardı arkası kesilmez.Tepkini gerektiği zaman gerektiği biçimde göstermelisin.
Emzireiğin odanın kapısını kilitle.Eşini de alma odaya.
aileden biri gibi görüyor diye nolmuş yani adama bak.. açın çıplak gezin onların yanında.. madem ailedensiniz ya :seşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
aileden aileye dengesizlikler değişebilir bu doğru ama ben de siniz aileyi en uç noktada buldum açıkçası. açıp emzirmemişsiniz ama tepkisiz kalmanız ve bu konuda kesin bir tavır göstermediğiniz de iyi olmamış. siz iyisi mi emzirirken ayrı bi odaya geçin ve kapıya sırtınızı dönecek şekilde oturun ki kendinizi sakındığınız belli olsun.onlarda kötü niyet aramıyorum sadece bu kadar basit bir konuda düşüncesizliklerini anlayamıyorum.acaba aileden aileye bu tip şeyler değişiyor mu çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?