aile içinde emzirme sıkıntım.

Yuh yani yuhhhh
esinin de o anne tarafindan buyutuldugu burdan belli pek olmamis
bu da kv'min kayinimla balayina gitme istegi gibi olmus

eskiden sadece kvler sInIr tanimazdi, uzerinde çalisa çalisa kocalarini kendilerine benzettiler simdi ogullarina ogretmeye çalisiyolar
kural 1 geline olabildigince rahatsizlik vermek

Son düzenleme:

ben o kadar çok şey söylemek istiyorumki ama üyeliğim iptal edilir
ne kvalideniz ne eşiniz ne de siz normal değilsiniz
hala yapan ne hissediyor diye düşünüyorsunuz

bunun ne kadar günah olduğunu ailenizde düşünen yok sanırım onu anladık da ayıp nedir mahrem nedir bunudamı bilen yok acaba...???

yok artık ya... neler duyucaz daha. ben evin içindeyken bebeğimi emzirmek için odama gitmiştim. bebeği emzirdim sonra üstümü kapattım kaynım pat diye odaya girdi. yenge annem bişey istiyor dedi. cinlerim tepeme çıktı. 19 yaşında üniversite okuyordu çocuk değil salak değil. bu ne düşüncesizlik. ben de kızdım. kapıyı niye tıklatmıyorsun yatak odası burası çocuğum var. demiyor musun bu kadın çocuğunu emziriyor olabilir. yüzü kızardı. o günden sonra kapıyı çalmaya başladı. eşime söyledim pat diye odaya dalıyor diye. eşim de kız ona dedi. kötü bir niyeti yoktu biliyorum ama düşüncesiz işte. kaynanan da çok tuhaaaafff..... çok da rahat.

hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.

Yaklaşık 2 sene önce bi öyle bir konu vardı.. aynı şekilde k.walide gelen misafir adamların yanında emzirmesini istemişti ama kimin konusuydu hatırlamıyorum..

Dini mezhebi ne olursa olsun çok ama çok saçma bir durum..Tepkinizi koyun bencede..

Aynı bunu yazacaktım çok yaşa emi:)

Gerçekten aptalca birşey özellikle eşin tavrına ağzım açık kaldı

hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.

bu nasıl soru ya?

o kadar kadın normal değil diye yazıyoruz hala acaba erkek akraba yannada emziren var mı diye soruyorsun?

biri çıkıp ben varım dese ne yapacaksın,var mı böyle bi mantık acaba?

hala normalleştirmeye çalışıyorsun.

Pes diyorum..

Kendi ailesi gibi görmek bi yana dursun kendi ailen bile olsa pat diye göğüslerini açıp bebek emzirilmez
Ben böyle gördüm yani
Benim öz ablam abim varken hadi dayısı yeğenin göğsümü nasıl çekiyo gör demiyo şahsen
Annemlerin yatak odasına geçip bebeği emziriyo

Ha ablam ortalıkta emzirseydi de bu bana normal gelmediğinden, ben öyle olmazdım ilerde
O yüzdne başkalarının ulu orta emzirip emzirmediği sorusuna gerke yok bence
Sen kendin nasıl doğru biliyorsan öyle yap
Kayınvalideyi dinleyeceksen de başka şeylerde dinle bu normal bi talep değil bana göre..

"Amcası kendi hanımı bebeğini emzirirken baksın anneciğim" diyebilirsiniz tatlı sert bir ifade ile.

Siz mesafeli olup mahremiyete önem verdiğinizi kararlı bir şekilde belli edin şimdiden.
Çocuğunuzu yetiştireceksiniz o insanların içinde, şimdiden sınırlarınızı çizin.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.

yuhhhhhhhhhhhhhhh yaa yuuhhhh... bu nasıl bir düşünce tarzıdır. canım kızarıp bozarmayı bırak lütfen amcası çıkarmısın bi emziriyim acıktı çocğum diye uyarılarını vermeye baslasan iyi edersin

kötü niyet kaynımda olsa kaynım bişey demedi.kocamda da olacak değil.kayınvalidemle aram hep iyi olmuştur.aile içinde olan anlık bi konuşma ama tuhaf.

Pes diyorum sadece,suçlu aranacaksa oda eşindir..
Ne kadar rahat söylemiş ''dert etme'' ..

Göğüs göstermek normal heralde sizin ailede. giyinip mi geziliyor evde yoksa herkes üstsüzmü?

değil bir erkeğin yanında,her hangi bir bayanın yanında bile emzirmem ben çocuğumu..

kaynım istiyorsa nasıl çocuk yapılır burda uygulamalı gösterelim istiyorsan diyemedinmi..edep denen bir şey var,bu kadar sessiz kalmanıza çok şaşırdım...

Arkadaşlar bende yakında doğum yapacam lütfen bana da bi çare bulun ben kayınvalidem annem veya herhangi bir kadının yanındada göğsümü açamam. Acaba ben mi çok abartıyorum? herkes açıyor ben açmayınca bana tuhafmı bakarlar?

Asıl sorun eşinde nasıl sessiz kalabiliyor bu duruma,onu anlayamadım ..Gayet normal geliyor herhalde bu durum kendisine,nasılsa yabancı değil ,bebeğin amcası sonuçta diye düşünğyor herhalde..

canım annenın yanında tabıkı emzırebılırsın o senın annen sonucta senı doğurmus yanı .ama kv ıın bısey dıyemıcem onun yanında emzırmek ıstememem cok normal eğer mecbur kalırsan ortersın ustunu oyle emdırırsın

Asıl sorun eşinde nasıl sessiz kalabiliyor bu duruma,onu anlayamadım ..Gayet normal geliyor herhalde bu durum kendisine,nasılsa yabancı değil ,bebeğin amcası sonuçta diye düşünğyor herhalde..

işin ucu kendi annesine değeceği için normal gelmiştir ona,anormalde olsa normal gelmiştir

be olsam çemkiririm hemen ya,konu sahibi nasıl sessiz kalıyor böyle,acaba açıp emzirdimi??

abla sardece eş de normal görmüyor..bak konu sahibine o kadar yazdık son msjı ne sence?

"aranızda erkek akrabaların yanında emziren var mı,onların düşüncelerini merak ettim.."

ya neyi merak ettin,bu nasıl bir sorudur böyle? böyle garip bir aile duymadım ben.

bırak erkeği annemin yanında emzirmeye utanıyordum.

Son düzenleme:
işin ucu kendi annesine değeceği için normal gelmiştir ona,anormalde olsa normal gelmiştir

be olsam çemkiririm hemen ya,konu sahibi nasıl sessiz kalıyor böyle,acaba açıp emzirdimi??

Ne olursa olsun ya,ortada olmaması gereken bir durum var,b u kadar da rahatlık olmaz ki..Biz öyle yaparız kesin yerimn dbine sokar çıkartırız onları..Bende merak ettim onu ne yaptı acaba,inşallah yapmamıştır..

O mesaja bişey demiyorum zaten,biri çıkıpta evet dese belkide normal gelecek ona..Bunun sorulması bile çok gereksiz olmuş..

kaynana ne amaçla konu sahibine söyledi bilmiyorum ama sizlere bir şey sormak istiyorum.

ev sobalı ve tek bir odada soba var. ne yaparsınız.herkesi soğuk odaya mı gönderirsiniz ya da bebeğinizi soğuk odada mı emzirirsiniz.ne yaparsınız

ben ve bebeğim neden soğuk odaya gidelim,k.pederim ya da erkek olarak kim varsa onlar gider başka odaya..zaten onların düşünüp de gitmesi lazım.bu o kadar zor bişey değil..ayıp denilen birşey var.

ama bu sorunun konu ile ne ilgisi var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…