- Konu Sahibi mumandbaby
-
hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.
hadi oğlum göster pipini amcalara gibi bişey olmuş bu.böyle saçmalık duymadım hiç.densizlik resmen.eşin de demiş ya ailesi gibi görüyor diye soraydın keşke kendi ailesinde ki bayanlar memeleri açık mı geziyormuş?tövbe yarabbim..
hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
kötü niyet kaynımda olsa kaynım bişey demedi.kocamda da olacak değil.kayınvalidemle aram hep iyi olmuştur.aile içinde olan anlık bi konuşma ama tuhaf.
değil bir erkeğin yanında,her hangi bir bayanın yanında bile emzirmem ben çocuğumu..
kaynım istiyorsa nasıl çocuk yapılır burda uygulamalı gösterelim istiyorsan diyemedinmi..edep denen bir şey var,bu kadar sessiz kalmanıza çok şaşırdım...
Arkadaşlar bende yakında doğum yapacam lütfen bana da bi çare bulun ben kayınvalidem annem veya herhangi bir kadının yanındada göğsümü açamam. Acaba ben mi çok abartıyorum? herkes açıyor ben açmayınca bana tuhafmı bakarlar?
Asıl sorun eşinde nasıl sessiz kalabiliyor bu duruma,onu anlayamadım ..Gayet normal geliyor herhalde bu durum kendisine,nasılsa yabancı değil ,bebeğin amcası sonuçta diye düşünğyor herhalde..
Asıl sorun eşinde nasıl sessiz kalabiliyor bu duruma,onu anlayamadım ..Gayet normal geliyor herhalde bu durum kendisine,nasılsa yabancı değil ,bebeğin amcası sonuçta diye düşünğyor herhalde..
işin ucu kendi annesine değeceği için normal gelmiştir ona,anormalde olsa normal gelmiştir
be olsam çemkiririm hemen ya,konu sahibi nasıl sessiz kalıyor böyle,acaba açıp emzirdimi??
abla sardece eş de normal görmüyor..bak konu sahibine o kadar yazdık son msjı ne sence?
"aranızda erkek akrabaların yanında emziren var mı,onların düşüncelerini merak ettim.."
ya neyi merak ettin,bu nasıl bir sorudur böyle? böyle garip bir aile duymadım ben.
bırak erkeği annemin yanında emzirmeye utanıyordum.
kaynana ne amaçla konu sahibine söyledi bilmiyorum ama sizlere bir şey sormak istiyorum.
ev sobalı ve tek bir odada soba var. ne yaparsınız.herkesi soğuk odaya mı gönderirsiniz ya da bebeğinizi soğuk odada mı emzirirsiniz.ne yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?