- Konu Sahibi mumandbaby
-
ya siz ciddi misiniz? sayfalardır millet ne diyor siz hala ne soruyorsunuz :shiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.
hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.
hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?
yuh ! ben kayınvalıdeden cok esıne kızdım .namahrem dıye bırsey var! şükret ki dememış kv cocugu yapında bır gorsunler ayıp be ar damarları catlamış bunların
al benden de okadar yanı yuhhh...
Gayet normal bir durum denmesini mi bekliyorsun, amacın nedir?
Çok merak ediyorsan aile eşrafının önünde emzir bebeni sonra gel hislerini bizimle paylaş...
yani soyleyecek baska bırseyim yok! cocugu yaparken haber verseydıler onuda bır gorsunler derdi!ama konu sahıbınınde sucu var aıle kadar kımse benım namehremımı ızleyemez her ne ıcın olursa olsun bu tacıze gırer.bana bunun ıcın baskı yapacaklar bende susup oturacam adamın cıgerını oyarım valla!
haklısın canımmm..tepkıyı koymak gerekıyorrr en basta..yoksa tacızden baska bısey olmaz bu
açıkcası eşinizin kardeşinin bu olayı izlemesi diğer arkadaşların dediği gibi bence de abartı.ama tabiki genel yargılar kullanılmamalı ailenin içinde olan sizsiniz kötü niyet olup olmadığını da en iyi siz anlarsınız
ama ben kendi babamın önünde bile emzirmem diyenleri anlamıyorum açıkcası..o sizin babanız,kötü niyet mi arıcaksınız bunda ? aramıcaksanız ne zararı var bunun ? ne kadar güzel bi olay bi babanın kızının torununu emzirirken görmesi...ben demiyorum ki oturup film izler gibi izletin,ama babadan özellikle saklanmak da bence ayıp...sanki ona güvenmiyomuş izlenimi bırakmaz mı?
benim kuzenim de rahatlıkla emzirir mesela kimse de göğsüne odaklanmaz ki...ben onun kadar rahat olamam ama en azından babamdan da saklanmam sanırım..
Hadi bakalım amcası yeğeninin nasıl olduğunu bir görsün dememiş iyi ki..
Normal bir aile olduklarından emin misiniz?
Ben çok şüpheyle yaklaşıyorum böyle durumlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?