aile içinde emzirme sıkıntım.

hadi kv bir densizlik yapmış anladık da eşiniz nasıl normal görüyor sonuçta gögsünüzü kaynınız görecek hiç mi kıskanmıyor ya da ayıp gelmiyor bu durum şaştım kaldım

Valla bencede normal bir durum değil hatta absürt bir durum olmus bence bu
Benim kayınvalidem sürekli dibimdeydi emdimi tuttumu vs vs onun stresinden cocugumu emmeye bile alıstıramadım cocuk aclıktan ciyak ciyak memeyi tutmuyor sütte gelmiyor emmeyince. 20 gün sürdü emme maceramız.
Sonrası malum ayy Emiyrada hic süt yoktu emziremedi oldu
Arkadasım sakın acma göğsünü filan milletin icinde. Sen strese girdinmi bebekte giriyor almıyor memeyi.
Ne insanlar var yahu

hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.

Bence doğru bir aileye gelin gitmişsiniz.
O kadar insan dil döküyor,ama siz zaten durumu anormal görmüyorsunuz.
Bence emziriniz bebenizi tüm aile eşrafı yanında.

ne kadar ayıp birşey..
eşine de şaşırdım yani..
normal değil arkadaşım..
eşin hariç başka bi erkeğin yanında bebeğini emzirmen hiç uygun olmaz...
nasıl bi aileymiş, pes..

açıkcası eşinizin kardeşinin bu olayı izlemesi diğer arkadaşların dediği gibi bence de abartı.ama tabiki genel yargılar kullanılmamalı ailenin içinde olan sizsiniz kötü niyet olup olmadığını da en iyi siz anlarsınız

ama ben kendi babamın önünde bile emzirmem diyenleri anlamıyorum açıkcası..o sizin babanız,kötü niyet mi arıcaksınız bunda ? aramıcaksanız ne zararı var bunun ? ne kadar güzel bi olay bi babanın kızının torununu emzirirken görmesi...ben demiyorum ki oturup film izler gibi izletin,ama babadan özellikle saklanmak da bence ayıp...sanki ona güvenmiyomuş izlenimi bırakmaz mı?

benim kuzenim de rahatlıkla emzirir mesela kimse de göğsüne odaklanmaz ki...ben onun kadar rahat olamam ama en azından babamdan da saklanmam sanırım..

yuh ! ben kayınvalıdeden cok esıne kızdım .namahrem dıye bırsey var! şükret ki dememış kv cocugu yapında bır gorsunler ayıp be ar damarları catlamış bunların

kayınvaliden manyak mı kaynına ne bebeğin nasıl emdiğinden tövbe yaa daha nler göreceğiz burada eşinede maşallah aslında yapacağın şey memelerinin ikisinide açıp kocanında yanında emzirmek olmaıymış biri dışarıda biri bebebkte bakalım o zaman eşin ailen o diyebilecek mi kardeşse senin kardeş değil kocanın kardeşi ayy çok sinir oldum yaaaa. sen niye demedin hastanede de rahat edemiyorum dışlarıya çıkında emzireyim diye.

al benden de okadar yanı yuhhh...

yani soyleyecek baska bırseyim yok! cocugu yaparken haber verseydıler onuda bır gorsunler derdi!ama konu sahıbınınde sucu var aıle kadar kımse benım namehremımı ızleyemez her ne ıcın olursa olsun bu tacıze gırer.bana bunun ıcın baskı yapacaklar bende susup oturacam adamın cıgerını oyarım valla!

Gayet normal bir durum denmesini mi bekliyorsun, amacın nedir?

Çok merak ediyorsan aile eşrafının önünde emzir bebeni sonra gel hislerini bizimle paylaş...

aynen bende onu merak ediyorum neyi merak ediyor erkek adam isterse kaynın değil yedi düvel sülalen olsun düşüneceği belli ayyy midem kalktı yemin ederim. birde hiç böyle emziren yok mu yazılmış yahu kim emzirir böyle millet aklını peynir ekmekle mi yedi. eşim ben hamileyim üzer,ne birşey alıp emzirme işine bile sıcak bakmıyor benim kıyameti koparır valla babası kardeşi kim olursa olsun

haklısın canımmm..tepkıyı koymak gerekıyorrr en basta..yoksa tacızden baska bısey olmaz bu

haklısın canımmm..tepkıyı koymak gerekıyorrr en basta..yoksa tacızden baska bısey olmaz bu

esımle bız yuz yuze bıle gıyınmıyoruz!her bireyın kendine ozel mahramıyetı vardır ,bu es içinde gecerli .annenin mahremıyeti ızlenirmı yaw ayıp be! cok meraklıysa kaynanası eşi ,acsın kaynanası gohsunu emzırsın oglunuda mılette ızlesın nasıl emiyor doyuyor .Çok kızgınım !

Yani hic hoş bise degil. Gidip icerki odada emzirmek varken neden "aman nasıl olsa babam" diyip ulu orta yerde emzirelim ki. Ben denize bikiniyle girerim ama babam yanımda olunca sanki utanıyorum rahatsız oluyorum. Kaldı ki emzirmek! Allah korusun. Yani o zaman tum aile bireyleri birbirinin yanında memesini seyini açabilsin rahatlıkla. Mesela ailedeki erkek bireyin şeyinde ciban çıktı diyelim hemen acsın göstersin sonuçta ailesi yanlış bise düşünmez ve sağlıkla ilgili bise. Vallaha bence abes ve gereği yok ulu orta emzirmenin.

Son düzenleme:
Hadi bakalım amcası yeğeninin nasıl olduğunu bir görsün dememiş iyi ki..

Normal bir aile olduklarından emin misiniz?
Ben çok şüpheyle yaklaşıyorum böyle durumlara.

Bende.Hatta bırak şüpheyi direkt olarak ensest fantazileri olduğunu düşünürdüm aile bireylerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…