Çok konuştum eşimle kesinlikle benimle iletişime geçmiyor başkalarıyla geçiyor ama kısıtlı çözemedim hala ama. Sabah yanına gittim konuşmak istediğimi söyledim sınırlı değilim dedim beğenmediğim huyları söyle dedim diyorum ama inatla benim dediğim diyorsun ben emir vaki konuşmalardan nefret ederim dedim
KilicBaligi
ben artık yoruldugumu iletişime geçmek istediğimi olmadığını terapistime sorduğunu çift terapisine gidebileceğimizi söyledi ses etmezsen istemediğini anlarım dedim ve ben sağlıklı bir iletişim ve sürekli böyle olmasını istediğimi söyledim ama kabul etmezsen ben bosanacagimi p.ertesi günü avukat bakacagimi dedim çıktım odadan bu sırada 1 kez çift terapisine gittik gereksiz buldu terapisti dediği dediğini yapsan sorun ortadan kalkacak tedavi olurken hep diken diken üstündeydim 1. Eşimin ailesi bilmiyordu 2. Tedaviyi yarım bırakmak istedi bişey olursa ailesine nasıl açıklarım derken abisi aradı verdi veristirdi haklıydı aslinda battaniye ortunuyorum ama yetmiyordu yedekler de annemin odasında bizim odadaki bazan altında ev konusunda guvenemiyorum iletişim yok ilgi yok hep kendi var benim düşüncemin önemi yok tatlı dille de desem sevmek fayda etmiyor