- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi maviyesiltuna
-
İyileştigine sevindim. Ama tekrarlanmamasi için moral önemli bence.
Ve siz neye guvenmiyorsunuz da ayrı eve cikmiyorsunuz? Eşiniz çalışıyorsa ayrı eve çıkın. Ayaklarınızın üstünde durmasını bilin. Kendi eviniz duzeniniz, kendi kazancıniz olursa bence daha mutlu olursunuz. .
Ev içinde ev olmaz. .
tedavinin bitmesi, hastaligin son bulmasi surecin tamamlandigi manasina gelmiyor.
o kullandigi ilaclarin etkisinin vucuttan atilmasi kim bilir ne kadar zaman alacak.
biraz sabirli olun.
İki tane battaniye atsaniz. ? Biri sizin için biri esiniz için. Benim ustumden eşim yorgani cekse gider bi yorgan daha çıkarır yatarım yani. Sabahına da hesaplasirim. Çocuk gibi kusup yatak ayirmam. Yaşınız 30 bi de daha olgun olmanız lazım ikiniz için de diyorum bunu..
Herşey gözünüze batar olmuş koymuşsunuz bence yıpranmışsınız bilemiyorum çok zor bı durum cidden ayrı ev çözüm olabilirmi acaba oturup konuşsanız evlenmek zor ama boşanmak daha zor bence kurtulabilcekse evliliğiniz karşılıklı çabalamaya değer ama ömür boyu mutsuz olacaksanız...
Oturup iyice düşünün sinirli olmadığınız bi zamanda.maviyesiltuna
İletişim sıfır bir tek seks normal ilgi yok birgün Gelip de nasılsın günün nasıl gecti dememiş tır. Bastırmaya gelince bir dolu kavga eder bunları bilerek çıkarsa geri gelirim annemin evine çift terapisti nde kabul etmiyor
bilgecem senin yorumlarını çok beğeniyorum, benim bu kkında tek favorımsin çok zekice mantıklısın bu yazdıklarından belli oluyor kendine çok iyi bak saygı ve sevgilerimle
İki tane battaniye atsaniz. ? Biri sizin için biri esiniz için. Benim ustumden eşim yorgani cekse gider bi yorgan daha çıkarır yatarım yani. Sabahına da hesaplasirim. Çocuk gibi kusup yatak ayirmam. Yaşınız 30 bi de daha olgun olmanız lazım ikiniz için de diyorum bunu..
@Bilgece canim konuşmaya çalıştım adam benle dalga geçiyor hiiii diye bu huyundan hoşlanmıyorum dedim adam umursamiyor ciddi anlamda çok çabaladım ama yok adam inadimi ınat diyor ben psikoloğa gidiyorum ve faydasını gördüm bu çift terapi beles
Hakkınızda hayırlısı olsun canım yaa çok iyi düşün olurmu ve ciddi ciddi al karşına konuşmaviyesiltuna
Valla imkanın varsa git bi tatil yap kafanı topla canım çok iyi olur senin içinElinde tel dalga geçer gibi hihi diyor bi kaç gün tek başıma tatil yapmak istiyorum bişey demeden
O zaman bir aile Büyüğünü yanınıza alın konuşun. Belki dinler bu sefer.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Esiniz de kolay şeyler yasamamis. Allah şifa versin..
Valla imkanın varsa git bi tatil yap kafanı topla canım çok iyi olur senin için
O kadar bunalmislarki tamam boşanmak diyorlar onlarda sıkıldı bende bu seferde benim gücüne gider halbuki onca şeyi ben diyorum olmuyor onlar diyince oluyor
Bi kavga anında gidiyorum ben de çık git ama önceden annene söyle merak etmesin eşinede söylemesin nereye gittiğini hem belki vicdan yapar sen gidinceKimseye demeden sakin bir yerde 4 5 gün yeter bana bunlarda yanlış anlar
Ya bence ya anneni bi yere gönder ya da sen esinle bi tatile çık. Bak iyi gelecek. Baktın ki olmuyor o zaman boşanmayi dusunursun. Neyse dediğim gibi hakkında hayırlısı. Ama çocuk gibi değil olgun gibi davranin lütfen.
Hayırlı geceler. .
Bi kavga anında gidiyorum ben de çık git ama önceden annene söyle merak etmesin eşinede söylemesin nereye gittiğini hem belki vicdan yapar sen gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?