Aile içinde karmaşık duygularim

maviyesiltuna

hep tatlı yoktur hayatta tuzlu ve ekşi vardır.
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
3.854
2.413
408
Şu an sınırımden ağlıyorum artık çok yoruldum eşimden ne kadar ınat uyuz bir insan sürekli tartışıriz bu sefer işin içine annemde dahil oldu sus başım ağrıyor gibi eşimin odasından battaniyemle pike ve yastığı aldım salonda uyucam eşim olan adam pike yi alıcam ver diyor ben bunla rahat ediyorum diyorum yorgan ida var bu Sira annem yeter artık dedi battaniye getirdi annem elimden aldı verdi o şahsiyet bende dedim allahım bildiği gibi yapsın toprak koymasin ama eşime annem büyük ihtimal üstüne alındı söylendi alıp başımı gidesim var çok yoruldum ve kırıldım konuyu tam Anlatamam is olabilirim soru sorabilirsiniz annemle yasiyoruz boşanmak istedigimi söylüyorum bosanmiyor

Sinirim çok bozuk toparlayamadim cümleyi ondandır ayrıca telden yaziuotum

Fazla bir sey anlamadim acikcasi. Ama annene durumu açıkla, üzerine alınmasını gerekirse ozur dile.

Yat uyu. Sabah sakinlesmis olursun. Simdi sinirle kendini yiyeceksin sanirim. Uyumak iyi gelecektir.

Sizi zorla tutanmı var boşanın bence bi pikeden ne saygısız diyaloglar geçmiş saygı sevgi şart. Hayat bir ömür geçmez böyle ikinizede yazık böyle.

Annemle yasiyoruz evden gitmiyor annem destek çıkınca göğsü kabardı ne gibi işlem başlatabilirim bilginiz var mi

bende telden yaziyorum neyse..
kac yillik evlisiniz cocuk varmi anneniz niye sizde kaliyor ve anlasamamanizin asil sebebi nedir

Kız annen nerde sizde mi battaniyeyi kim aldı pikeyi kim verdi?

Vallahi bisey anlamadım sakinleş toparla tekrardan arkadaşım

Annemle yasiyoruz canım ben yatak odasından battaniye pike yastık aldım eşim pike yi almaya geldi annemde sonra geldi battaniye getirdi verdi

annenizin evinde mi yasiyorsunuz, anneniz sizinle mi yasiyor?

eger annenizin evinde yasiyorsaniz esinizin bir nebze daha haddini bilir davranmasi gerekir. yok eger anneniz sizin evde yasiyor ise, kari-koca tartisirken yatak odasinda annenin isi ne?

yas kac esiniz ile sizin? maviyesiltuna

Allah yardımcınız olsun bu böylede sürer gider çok tatsız bir durum hem koca hem öz ana hepsini idare edeyim derken arada sen heba olup gideceksin bunun farkında değiller korkarım ...

Annemden destek görüyor bu sefer iyicene kabarıyor olay salonda oldu es29 ben 30

E o zaman hemen bi avukata danış çok rahat çıkarırsınız evden tabi boşanmak istiyosan ev annenin sonuçta istese ikinizide atabilir evden sonuçta ama iyi düşün canım hayırlısı olsun hakkınızda maviyesiltuna

cok gereksiz bir inatlaşma ve dert, asıl dert esim boşanmıyor olsa neyse

Evet haklısın asıl soru boşanmaya si ama bu olaylar yüzünden yıpranmış olmam evde durmak istemiyorum artık eş elimden geleni yaptım ama devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…